Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ξηροφθαλμία σας λένε ; Η γυναίκα μου έβαζε 3 μήνες δάκρυα μετά την επέμβαση (μυωπίας) .  Μετά από αυτό που είδα σε αυτήν, θα προτιμούσα να φοράω κρύσταλα βοημίας γυαλιά , παρά να πάθω τέτοιο πράγμα.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Για την ξηροφθαλμία σας λένε ; Η γυναίκα μου έβαζε 3 μήνες δάκρυα μετά την επέμβαση (μυωπίας) .  Μετά από αυτό που είδα σε αυτήν, θα προτιμούσα να φοράω κρύσταλα βοημίας γυαλιά , παρά να πάθω τέτοιο πράγμα.

3 ατομα στην οικογενεια που καναμε δεν ειχαμε τετοιο ή αλλο προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

3 ατομα στην οικογενεια που καναμε δεν ειχαμε τετοιο ή αλλο προβλημα.

Δεν βάλατε δηλαδή ποτέ δάκρυα ;

Δημοσ.

Καλα δεν το λεω και σοβαρο προβλημα ετσι κ αλλιως. Εγω δεν το χα καταλαβει καν, απλα οταν ειδα οτι εχω ακομα 1 αστιγματισμο και δοκιμασα να κλεινω το ενα ματι και να βλεπω με το αλλο για δοκιμη, καταλαβα οτι απο το δεξι βλεπω πιο θολα. Απλα ρωτησα αν συμβαινει να βελτιωνεται η οραση μετα απο lasik στην διαρκεια των πρωτων μηνων.

12 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Η ξηροφθαλμια εννοειται και οχι για 10 μερες μονο αλλα και παραπανω. Τα δακρυα ειναι απαραιτητα. Απο οτι ξερω ομως στους περισσοτερους φευγει και φτανει στα επιπεδα π ηταν πριν την επεμβαση. Εμενα τωρα στις 40 μερες δεν εχω σχεδον καθολου, αλλα σταγονες βαζω και θα βαζω ακομα. 

Αμα εβαζε για 3 μηνες και μετα της εφυγε ποιο ειναι το προβλημα ομως...? Εγω ξερω οτι προβλημα εχουν μονο οσοι ειχαν ουτες η αλλως σοβαρη ξηροφθαλμια πριν, οποτε δεν κανουν και lasik.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, John27B είπε

Η ξηροφθαλμια εννοειται και οχι για 10 μερες μονο αλλα και παραπανω. Τα δακρυα ειναι απαραιτητα. Απο οτι ξερω ομως στους περισσοτερους φευγει και φτανει στα επιπεδα π ηταν πριν την επεμβαση. Εμενα τωρα στις 40 μερες δεν εχω σχεδον καθολου, αλλα σταγονες βαζω και θα βαζω ακομα. 

Αμα εβαζε για 3 μηνες και μετα της εφυγε ποιο ειναι το προβλημα ομως...? Εγω ξερω οτι προβλημα εχουν μονο οσοι ειχαν ουτες η αλλως σοβαρη ξηροφθαλμια πριν, οποτε δεν κανουν και lasik.

Έβαζε για πολύ παραπάνω. Η ίδια μπροστά στην όρεξη που είχε να βγάλει τα γυαλιά. το θεωρούσε ασήμαντο . Εγώ δεν μπορούσα να την βλέπω.

Προσωπικά έχω λίγη υπερμετρωπία και γι'αυτό το λόγο και μόνο δεν το συζητώ καν. Και μάλιστα έχω και 3 φίλους οφθαλμίατρους που θα μου το έκαναν δωρεάν .

Ευχαριστώ , δεν παίρνω. Θεωρώ απαράδεκτο , να μην το λένε εκ των προτέρων αυτό .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Έβαζε για πολύ παραπάνω. Η ίδια μπροστά στην όρεξη που είχε να βγάλει τα γυαλιά. το θεωρούσε ασήμαντο . Εγώ δεν μπορούσα να την βλέπω.

Προσωπικά έχω λίγη υπερμετρωπία και γι'αυτό το λόγο και μόνο δεν το συζητώ καν. Και μάλιστα έχω και 3 φίλους οφθαλμίατρους που θα μου το έκαναν δωρεάν .

Ευχαριστώ , δεν παίρνω. Θεωρώ απαράδεκτο , να μην το λένε εκ των προτέρων αυτό .

Τι ακριβώς δε μπορούσες να βλέπεις δηλαδή? ήταν συνέχεια με κόκκινα μάτια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Edel είπε

Τι ακριβώς δε μπορούσες να βλέπεις δηλαδή? ήταν συνέχεια με κόκκινα μάτια? 

Ήταν συνέχεια με το μπουκαλάκι με τα δάκρυα.  Και πριν την επέμβαση , δεν της το είχε πει κανείς αυτό . Και κάπου εδώ τελειώνω με αυτό το θέμα, έγινε σαφές τι ήθελα να γράψω , δεν έχω κάτι άλλο . (θα πρότεινα σε όποιον το σκέφτεται , πριν το αποφασίσει , να κλείσει ενα ραντεβού σε κρατικό νοσοκομείο , να μιλήσει εκεί με οφθαλμίατρους που δεν πλουτίζουν από λέηζερ , αλλά ταυτόχρονα είναι και χειρουργοί και δεν λειτουργούν σαν οπτομέτρες και να ακούσει και μια άλλη γνώμη) .

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ.

Εγώ που είχα κάνει την PrK πριν 2 χρόνια ήξερα εξαρχής πως θα βάζω κολλύρια για 5-6 μήνες..και ειδικά δάκρυα την πρώτη βδομάδα ανά μισή ώρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ippolyti είπε

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να μάθω για διόθωση μυωπίας στην Αθήνα.

Διόρθωση, πάνω που έλεγα για μυωπία!!!!

Ποσο ετων εισαι και ποσους βαθμους εχεις ?

Καλο ειναι να μην αναφερονται εδω ονοματα γιατρων αλλα μονο με προσωπικο μηνυμα 

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σας ! πρώτο ποστ και για εμενα εδω ..εχω διαβασει αρκετα εδω και αλλου για επεμβάσεις μυωπίας. Βλέπω όμως ότι τα περισσότερα ποστ είναι πολύ παλιά και στα περισσότερα δεν αναφέρονται γιατροί και κλινικές. για λόγους διαφήμισης προφανως. Μπορειτε να προτείνετε κλινικές και γιατρούς ?ή και σε πμ? Η μονη εμπειρία που έχω από κλινικές είναι η athens eye hospital που έχω πάει μια φορα για εξέταση. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα, 

Εγω εκανα πριν 10 μερες επεμβαση με trans prk σε κεντρικη κλινικη στη βασ. Σοφιας, ειχα μυωπια 7,50 βαθμους και αστιγματισμο.Τις πρωτες τρεις μερες δεν μπορουσα να δω και ειχα τσουξιμο στα ματια το οποιο περναγε με παυσιπονα. Μετα ομως παρεμεινε θαμπαδα και ξηροφθαλμια με αποτελεσμα η οραση μου να καθαριζει μονο οταν βαζω κολλυρια. Πιστευετε οτι ειναι ακομα νωρις? Ειναι κατι που θα διορθωθει? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...