aristotelis94 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 το μύνημα αυτό ήθελα να το ποστάρω στο http://www.insomnia.gr/topic/4086-laser-eye-surgery/page-48αλλά είδα ότι έχει κλείσει το topic. είμαι 20,5 χρονων, με σταθερή μυωπία για 4 χρόνια περίπου και επιθυμώ να κάνω laser στα μάτια. έχω 6 βαθμούς μυωπία στο δεξι, 5 βαθμους στο αριστερο και λίγο αστιγματισμό. από ότι καταλαβα, λογω των υψηλων βαθμων μου, συνίσταται η μέθοδος lasik αντί της prk. εχω διαβασει πολλες εμπειρίες για το πόσο ανώδυνη ειναι η εμεμβαση, τα υψηλα ποσοστα επιτυχιας της και το ποσο γρηγορα επανερχεται η οραση. αυτο που θελω να μαθω ειναι που κυμαινονται οι τιμες για lasik σημερα. απο λιγες τιμες που εμαθα, ειδα οτι κυμαινεται 1500-2000 ευρω. αληθευει? και επισης θελω να ρωτησω αν εχετε να προτεινετε καποια κλινικη. εχω εναν γνωστο μου που προτεινει το Athens Vision (κοστος για lasik?) εναν αλλον γνωστο που μου προτεινει το omma90.gr (1500 euro σε μεθοδο prk) αλλος γνωστος μου προτεινει το ophthalmos.gr, λεγοντας μου οτι ο καθηγητης ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ειναι απο τους καλυτερους στον τομεα αυτον.
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) κακως εκλεισε..ολοι τα παρουσιαζουν ροδινα μεχρι να γινει η στραβη... καθε χρονο βγαινει καινουργια μηχανηματα(φλαπ+λειζερ)και τεχνικες... οι τιμες σιγουρα ειναι αυτες που λες... τουλ.2 προεγχειρητικες εξετασεις σε διαφορετικα μαγαζια θα προτεινω...ΧΩΡΙΣ να τους πεις οτι εκανες ξανα εκετασεις στον ταδε ==================== KANENAS γιατρος δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το αποτελεσμα.- απλα παιρνουν αποτελεσματα απο τις προεγχειρητικες εξετασεις(παχος,κλιση κτλ.)και βλεπουν αν καλυπτεις τα min requirements Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2014 από kage 1
aristotelis94 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 καταλαβα. σημερα παντως πηρα μερικα τηλεφωνα και οι τιμες που εμαθα ειναι οι εξης: athensvision:1600-1900 ophthalmos.gr: 2840 eyeclinic.com.gr: 3070
kage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Googlare laser lasik και θα βρεις κ αλλες...οι τιμες φαινονται περιεργες.ρωτησες με και χωρις αποδειξη; ρωτα και athenseyehospital kai laservision αττικο οφθαλμολογικο http://www.insomnia.gr/topic/4086-laser-eye-surgery/?p=52939860 http://www.adslgr.com/forum/threads/66425-Διορθωση-μυωπιας-με-laser http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=5470&page=52
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Για ριξτε μια ματια εδω .....Μακαρι να ειαι μια νεα αρχη http://newsone.gr/paraxena/24588-
loukaram Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, είμαι 30 χρονών. Αποφάσισα να γράψω για μήπως και σώσω κανέναν άνθρωπο από κάτι εγληματίες που παριστάνουν τους γιατρούς. Πριν δύο χρόνια έκανα laser με το μηχάνημα FEMTO second generation στην κλινική του “Χρονόπουλου” “eyeclinic”στον 6ο όροφο. Επέλεξα την κλινική αυτή επειδή πίστευα ότι το μηχάνημα παίζει το σημαντικότερο ρόλο σε μία τέτοια επέμβαση. Έκανα όμως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου παρασύρθηκα από τους ανθρώπους εκεί που μοιάζουνε με γιατρούς αλλά είναι απλά κοινοί απατεώνες που για να πάρουνε 2 χιλιάρικα μου κάνανε επέμβαση ενώ δεν έπρεπε και το γνωρίζανε... Είχα 5.5 βαθμούς υπερμετρωπία την οποία την «διόρθωνε» το μάτι με αποτέλεσμα να μην το γνωρίζω καν γιατί οι οφθαλμίατροι μέχρι τα 25 μου δεν το είχαν εντοπίσει και έτσι δεν είχα φορέσει γυαλιά ούτε φακούς ποτέ! Τα τελευταία χρόνια το μάτι δεν μπορούσε να «διορθώσει» όλη την υπερμετρωπία και είχα πολλούς πονοκεφάλους οι οποίοι όλο και πυκνώνανε. Επισκέφθηκα έναν γιατρό ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ που εργαζότανε στην κλινική του Χρονόπουλου, ο οποίος μου έκανε κυκλοπλιγία και με μέτρησε με το μηχάνημα και μου βρήκε ότι έχω 5.5 βαθμούς (ως εδώ καλά) ένας φυσιολογικός γιατρός θα μου είχε δώσει γυαλιά υπερμετρωπίας και όλα θα ήταν μια χαρά… ο “γιατρός” αυτός όμως με παρέσυρε να κάνω laser… μου έλεγε ότι δεν είναι τίποτα 2 λεπτά υπόθεση και μετά θα είμαι μια χαρά…. Με το που έκανα το laser και μου διορθώσανε σχεδόν όλη την υπερμετρωπία (μου αφήσανε 0.75 μέσα υπολογίζοντας το φυσικά μπακαλίστικα…) μετά την επέμβαση είχα μυωπία γιατί το μάτι «διόρθωνε» την υπερμετρωπία που δεν υπήρχε πια και δημιουργούσε μυωπία… μετά την επέμβαση έμαθα ότι το περιμένανε αυτό… γενικά εγώ ήμουν ευχαριστημένος γιατί για πρώτη φορά διάβαζα και έβλεπα με το μάτι ξεκούραστο… μετά από 6 μήνες που συνέχιζα να έχω μυωπία… (εκεί έπρεπε να έχω απευθυνθεί και σε άλλο γιατρό εκτός της κλινικής να καταλάβω καλύτερα τι συμβαίνει άμα το είχα κάνει θα μου είχε δώσει γυαλιά μυωπίας και μεγαλώνοντας δεν θα χρειαζόμουν ούτε αυτά… ) όμως οι τσάκαλοι της eyeclinic τι κάνανε?? Με ξαναβάλανε μέσα για χειρουργείο και μου κάνανε laser μυωπίας που πρακτικά αυτό σημαίνει MOY ΞΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΠΙΑ… εγώ φυσικά μη έχοντας γνώσης οφθαλμολογικής κατάλαβα ότι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό και ρώτησα μήπως ήταν καλύτερα να βάλω γυαλιά… η απάντηση του (οφθαλμίατρου?) ήταν «όχι, έκανες laser για να βάλεις γυαλιά?» Μετά το δεύτερο laser, καταστράφηκαν τα μάτια μου εντελώς… βλέπω 30 είδωλα γύρω από τα αντικείμενα που γυαλίζουν ή είναι φωτεινά (π.χ. 30 φεγγάρια γύρω γύρω από το κανονικό βλέποντας τηλεόραση βλέπω την πάνω σειρά τον υπότιτλων από τα είδωλα να πέφτει στην κάτω σειρά…) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ… μετά από ένα χρόνο περίπου και όταν κατάλαβα ότι με κοροϊδεύουν στην συγκεκριμένη κλινική πήγα σε μία άλλη, εκεί σιγουρεύτηκα για το πόσο απατεώνες είναι οι συγκεκριμένοι της eyeclinic και κατάλαβα ότι και άλλοι με αποτυχημένες επεμβάσεις από την eyeclinic είχαν επισκεφτεί την άλλη κλινική μπας και διορθώσουν την κατάσταση…. Επίσης φυσικά μετά από δύο χρόνια έχει αρχίσει να εμφανίζεται η υπερμετρωπία προς το παρόν έχω έναν βαθμό αργά η γρήγορα θα εμφανιστούν και οι άλλοι… αποτέλεσμα?? ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ… αλλά αυτοί καθαρά και μόνο για να πάρουν 2 χιλιάρικα παρόλο που το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε κάθε οφθαλμίατρο (για αυτό τους θεωρώ εγκληματίες και όχι άχρηστους…) Τελικά ενώ είχα πληρώσει 2 χιλιάρικα έφυγα με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα δηλαδή υπερμετρωπία(ίσως κανά βαθμό λιγότερο) και ένα ολοκαίνουριο πολύ χειρότερο πρόβλημα όπως είναι αυτό με τα είδωλα… χώρια τα άλλα… ξυροφθαλμία και φωτοφοβία…. Στην άλλη κλινική που επισκέφτηκα ένας γιατρός είπε ότι αυτό είναι εγκληματικό και μηνύσιμο… για την μήνυση το σκέφτομαι πολύ σοβαρά… Ξέρω πολλούς που έχουν κάνει laser στη συγκεκριμένοι κλινικοί 4ς με εμένα οι δύο λοιπόν εγώ και μία κοπέλα έχουμε πρόβλημα…. Ποσοστό επιτυχίας 50%. Σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΟΛΟΙ ευχαριστημένοι και επιτυχημένες οι επεμβάσεις. Μακάρι να μπορούσα να τους δώσω τα διπλά για να μη αφήσουν ποτέ ούτε να μπω σε αυτή την κ@λοκλική Όποιος πάει εκεί θα τον βάλουν να κάνει laser ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ αφού τον διαβεβαιώσουν πως όλα θα είναι τέλεια.... ακόμα και αν δουν ότι δεν υπάρχει αρκετός κερατοειδής για κάψιμο πάλι θα τον βάλουν.... 5
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Κρίμα για την περίπτωση σου. Η γνώμη μου ειναι να τους πας δικαστικά. 1
Tempor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Βρες και αλλους παθοντες να πατε δικαστικα. Απαραδεκτα πραγματα. 1
djcat Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αλέφαντο δε βλέπεις; Ένας είναι ο μεγάλος Ραλλάτος! http://www.athenseye...oi-aei-c43.html
livefreeordie Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 εγω θελω να μαθω απο καποιον που την εκανε αν ποναει κατα την διαρκεια και μετα και ποσο. επισης σου κανουν ενεση μεσα στο ματι για να γινει η θεραπεια με λειζερ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 εγω θελω να μαθω απο καποιον που την εκανε αν ποναει κατα την διαρκεια και μετα και ποσο. επισης σου κανουν ενεση μεσα στο ματι για να γινει η θεραπεια με λειζερ? Οχι δεν ποναει καθολου και δεν σου κανουν ενεση . Μονο σταγονες οπως οταν παιρνουν την πιεση του ματιου .Ουτε μετα την επεμβαση υπαρχουν πονοι με lasik . Με prk απο οτι εχω διαβασει εδω καποιοι ειχαν ενοχλησεις για καποοιες μερες αλλα οχι κατι το τραγικο . Ο φιλος που ξεκινησε το θεμα δεν μας ειπε τελικα τι εγινε .
Desmond Kind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ξερει κανεις αν εχουν πεσει καθόλου οι τιμές, αν ειναι κοντά στο χιλιάρικο δηλαδη ? Ψαχνω στο google αλλα δεν βρίσκω κατι για 2017
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ξερει κανεις αν εχουν πεσει καθόλου οι τιμές, αν ειναι κοντά στο χιλιάρικο δηλαδη ? Ψαχνω στο google αλλα δεν βρίσκω κατι για 2017 Καπου εκει είναι ...Μην τσιγκουνευτείς 400-500 ευρω για τα ματια σου . 2
John27B Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα! Εκανα lasik πριν 40 μερες με 4.50 μυωπια και 1.25 αστιγματισμο στο δεξι και 4.75 και 1.5 αστιγματισμο στο αριστερο!! Απο το αριστερο ματι βλεπω τελεια ενω απο το δεξι λιγο θολα. Στο 2ο μετεγχειρητικο ραντεβου ειδα 10/10 κι ο γιατρος μου ειπε ολα καλα, μεσα στο τριμηνο θα βελτιωθει κι αλλο η οραση και η ξηροφθαλμια. Η ξηροφθαλμια εχει σχεδον εξαλειφθει ομως εξακολουθω να βλεπω λιγο θολα απο το δεξι. Οταν κοιταζα την οθονη με τις μετρησεις μου ειδα οτι εχω 1 αστιγματισμο στο δεξι ξαι στο αριστερο ολα μηδενικα, ιπως το ενιωθα δλδ. Απο την εμπειρια σας, υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει μεσα στο τριμηνο, αν οχι να εξαλειφθει να πεσει ας πουμε στο 0.5..? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειναι θεμα εμπειριας ..Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος .Για να στο λεει ο γιατρος καποιο λογο θα εχει αν βεβαια τον εμπιστευεσαι .Δεν ειχα τετοια προβληματα ευτυχως στα 50 μου πριν 10+ χρονια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις