Luxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Λυσεις σαν τα plantronics πιο πανω, αλλα να ενσωματωνουν και Mp3 player αξιζουν;
Jastonas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ προσωπικά πήρα plantronics και είναι αρκετά καλά... παραμένει το πρόβλημα πως έχω ένα μεγάλο κινητό να κουβαλάω μαζί μου, αλλά αυτό θα λυθεί ελπίζω στην επόμενη αγορά κινητού..! 1
karxantiras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Λυσεις σαν τα plantronics πιο πανω, αλλα να ενσωματωνουν και Mp3 player αξιζουν; Όταν λες να ενσωματώνουν και mp3 εννοείς να είναι mp3 + ακουστικά = 103 ευρώ? Εγώ προσωπικά πήρα plantronics και είναι αρκετά καλά... παραμένει το πρόβλημα πως έχω ένα μεγάλο κινητό να κουβαλάω μαζί μου, αλλά αυτό θα λυθεί ελπίζω στην επόμενη αγορά κινητού..! Με γεια!
Luxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Οχι, εννοω mp3 και ακουστικα μαζι με την εμφανιση των plantronics. Δλδ χωρις οθονη, μονο κουμπια για αλλαγη των κομματιων. Υπαρχουν τετοια mp3 players νομιζω.
karxantiras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Οχι, εννοω mp3 και ακουστικα μαζι με την εμφανιση των plantronics. Δλδ χωρις οθονη, μονο κουμπια για αλλαγη των κομματιων. Υπαρχουν τετοια mp3 players νομιζω. Site: Sony NWZ-W273S Like this one? 1
Luxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Ναι σαν αυτο. Ολα σε ενα δλδ.. Αλλα λογικα ενα καλο σετ θα κοστιζει αρκετα.. Αφου μονο τα ακουστικα θελουν κανα 50ρικο.
karxantiras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ναι σαν αυτο. Ολα σε ενα δλδ.. Αλλα λογικα ενα καλο σετ θα κοστιζει αρκετα.. Αφου μονο τα ακουστικα θελουν κανα 50ρικο. Αυτό είναι ακουστικά και mp3 μαζί..οπότε είσαι έτοιμος άμα το πάρεις!
Luxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι απλα ρωταω σε τι τιμη κυμαινεται καποιο καλο κομματι. Απο τη στιγμη που καλα ακουστικα κοστιζουν απο 50 ευρω και πανω. Και ποσο σταθερα ειναι στο τρεξιμο; Ισως ασυρματα ακουστικα να ειναι καλυτερη λυση; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2014 από Luxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα