Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θελω για το γυμναστηριο οταν κανω αεροβια. Ποια απο τις δυο λυσεις ειναι καλυτερη;

Δημοσ.

σήμερα είχα την ίδια απορία...

Χθες δοκίμασα διάδρομο με ακουστικά και το κινητό να ακουμπάει στο "τιμόνι" του διαδρόμου και όταν ανέβαζα ταχύτητες ήταν επικίνδυνα τα πράγματα.. να μπλεχτεί κανά καλώδιο στα χέρια και να πέσει κάτω το κινητό και να χουμε φασαρίες.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω αυτά

http://www.ebay.co.uk/itm/Sports-Gym-BLUETOOTH-WIRELESS-Phone-Headphones-Earphones-Green-NEW-SALE-/161245916104?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item258b016bc8

Δημοσ.

Και οι 2 οι λύσεις είναι πολύ καλές. Δεν θα βρεις μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του ήχου ότι και να επιλέξεις σε αυτή την περίπτωση.

Άμα πάρεις mp3 μπορώ να σου δείξω κάποιο mp3 με clip για να μην χρειάζεται να το έχεις στην τσέπη και να φοβάσαι ότι θα πέσει.

Από την άλλη άμα θέλεις bluetooth θα σου πρότεινα να πάρεις ένα αξιοπρεπές ζευγάρι ψείρες για να σου κρατήσει, να μην έχει θέμα με τον ιδρώτα και να μπορείς να το χρησιμοποιείς και οπουδήποτε αλλού θέλεις! 

Πες μου το budget σου και θα σου δώσω λύσεις και για τις 2 κατηγορίες  :-D

Δημοσ.

κοίτα.. ιδανικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 25 ευρώ... αλλά αν μου πεις ότι υπάρχουν τα τάδε ακουστικά bluetooth με φοβερό vfm στα 50-60 ευρώ και θα μου μείνουν και για άλλα πράγματα εκτός γυμναστηρίου... ίσως το σκεφτώ!!

Το mp3 clip φαντάζομαι είναι εύκολη και φτηνή λύση αφού έχου ψείρες που έχουν ικανοποιητικό ήχο για εμένα, αλλά και πάλι, είναι εύκολο με τα καλώδια ή θα κρέμωνται και θα ενοχλούν;

Δημοσ.

σήμερα είχα την ίδια απορία...

Χθες δοκίμασα διάδρομο με ακουστικά και το κινητό να ακουμπάει στο "τιμόνι" του διαδρόμου και όταν ανέβαζα ταχύτητες ήταν επικίνδυνα τα πράγματα.. να μπλεχτεί κανά καλώδιο στα χέρια και να πέσει κάτω το κινητό και να χουμε φασαρίες.

Δεν βολευει καν αυτο που κανεις.

Παρε ενα armband για το κινητο σου:

c26-B003RFG87E-2-lg.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τα καλα ακουστικα κανουν πανω απο 25 ευρω. Τωρα αν ειναι και ασυρματα πιστευω η τιμη ανεβαινει περισσοτερο...

Αν παρω καποιο mp3 player σιγουρα θα ειναι ή τυπου clip ή αυτα που δεν εχουν οθονη και μοιαζουν με τα ακουστικα που παρεθεσε ο φιλος στο προηγουμενο ποστ. Αλλα δε ξερω τι ποιοτητα θα εχουν.. Αφου ολοκληρο σαν συνολο κανει κατω απο 30-40 ευρω..

Ακουστικα καλα εχω απο κινητο ( oppo 7a ), αλλα το κινητο ειναι αρκετα μεγαλο και ακριβο για να το εχω μαζι μου στο διαδρομο..

Η καλυτερη λυση για εμενα πιστευω ειναι τα ασυρματα ακουστικα, καθως περα απο τα ακουστικα για την ποιοτητα του ηχου μετραει και η πηγη. Το κινητο μου εχει καλυτερη καρτα ηχου απο ενα φθηνο mp3 των 30-40 ευρω..

Επισης, θα μου ερθουν σε λιγες ημερες απο μια προσφορα το παρακατω ασυρματο headset. Θα ειναι βολικο ομως καθως θα τρεχω ή θα πεφτει;

Ισως κανω και λαθος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ψιλοτεράστιο κινητό, το OnePlus One, δεν ξέρω αν θα βολέψει...

Μην το φοβάσαι αν θέλεις να πάρεις armband. Και μια φίλη μου έχει το Lumia 920 και κάθε δευτέρα τρέχουμε με την Nike στο κέντρο  :P

Τα Plantronics BackBeat φαίνονται πολύ δυνατά ακουστικάκια... :)

Πες μου Budget είπαμε γιατί τh μία μου λες 25, 50-60 και μετά μου ποστάρεις κάποια που κάνουν 100  :P  πες μου ταβάνι για την τιμή και θα σου βρω ότι καλύτερο vfm!

Τα καλα ακουστικα κανουν πανω απο 25 ευρω. Τωρα αν ειναι και ασυρματα πιστευω η τιμη ανεβαινει περισσοτερο...

Αν παρω καποιο mp3 player σιγουρα θα ειναι ή τυπου clip ή αυτα που δεν εχουν οθονη και μοιαζουν με τα ακουστικα που παρεθεσε ο φιλος στο προηγουμενο ποστ. Αλλα δε ξερω τι ποιοτητα θα εχουν.. Αφου ολοκληρο σαν συνολο κανει κατω απο 30-40 ευρω..

Ακουστικα καλα εχω απο κινητο ( oppo 7a ), αλλα το κινητο ειναι αρκετα μεγαλο και ακριβο για να το εχω μαζι μου στο διαδρομο..

Η καλυτερη λυση για εμενα πιστευω ειναι τα ασυρματα ακουστικα, καθως περα απο τα ακουστικα για την ποιοτητα του ηχου μετραει και η πηγη. Το κινητο μου εχει καλυτερη καρτα ηχου απο ενα φθηνο mp3 των 30-40 ευρω..

Επισης, θα μου ερθουν σε λιγες ημερες απο μια προσφορα το παρακατω ασυρματο headset. Θα ειναι βολικο ομως καθως θα τρεχω ή θα πεφτει;

Ισως κανω και λαθος..

Λοιπόν λοιπόν.

Αν τελικά πας σε bluetooth καλύτερα να μην πάρεις on ear γιατί μπορεί να σου πέσουν.

Επίσης ότι ακουστικό και να πάρεις πρέπει αν δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα για να είναι σίγουρα waterproof αφού το θέλεις για γυμναστική ( και ειδικά αερόβιο που θα στάζεις στο τέλος  :P ). Όχι τίποτε άλλο απλά μην ένα χ ποσό και κάποια στιγμή καούν εξαιτίας του ιδρώτα!

Επεξ/σία από karxantiras
Δημοσ.

Πες μου Budget είπαμε γιατί τh μία μου λες 25, 50-60 και μετά μου ποστάρεις κάποια που κάνουν 100 :P πες μου ταβάνι για την τιμή και θα σου βρω ότι καλύτερο vfm!

Το συνηθίζω!! Ξεκινάω από 20 αλλά αν βρω καλό for money ανεβαίνω. Τώρα ας πούμε έχω φτάσει στα 100. Αλλά αν μου στείλεις κάτι άλλο, είτε πιο φτηνό είτε πιο ακριβό, αλλά vfm, θα το σκεφτώ!!!

Δημοσ.

Το συνηθίζω!! Ξεκινάω από 20 αλλά αν βρω καλό for money ανεβαίνω. Τώρα ας πούμε έχω φτάσει στα 100. Αλλά αν μου στείλεις κάτι άλλο, είτε πιο φτηνό είτε πιο ακριβό, αλλά vfm, θα το σκεφτώ!!!

Link.png Site: JBL Synchros Reflect BT Γιααα τσέκαρε να μου πεις.

Δημοσ.

Link.png Site: JBL Synchros Reflect BT Γιααα τσέκαρε να μου πεις.

Τα τσέκαρα (όσο μπορούσα)....

Βασικά είδα ότι είναι στην ίδια τιμή με τα Plantronics, αλλά τα JBL στο εξωτερικό έχουν 50 δολλάρια ενώ τα Plantronics 120+!

Επίσης, τα plantronics είναι πρώτα σε αυτή την λίστα ενώ τα άλλα όχι...

Δημοσ.

έχω ψιλοτεράστιο κινητό, το OnePlus One, δεν ξέρω αν θα βολέψει...

Kαλα δεν ειναι οτι πιο βολικο με μεγαλο κινητο, αλλα δεν υπαρχει μεγαλο θεμα.

Προσωπικα προτιμω να το κουβαλαω με armband απο το να το εχω στην τσεπη.

Δημοσ.

Τα τσέκαρα (όσο μπορούσα)....

Βασικά είδα ότι είναι στην ίδια τιμή με τα Plantronics, αλλά τα JBL στο εξωτερικό έχουν 50 δολλάρια ενώ τα Plantronics 120+!

Επίσης, τα plantronics είναι πρώτα σε αυτή την λίστα ενώ τα άλλα όχι...

Ε πάρε τα Plantronics τότε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...