Προς το περιεχόμενο

benq για gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! έχω δει και μ αρέσει πολύ αυτή η οθόνη: http://www.skroutz.gr/s/4814929/BenQ-XL2411Z.htmlεπίσης το plaisio έβγαλε μια 27αρα samsung στα 199 ευρω προσφορά! ο σκοπός που την θέλω είναι για gaming 1-4 παιχνίδια που παίζω από ένα laptop αλλά κοντεύουν να μου βγούν τα μάτια!πια να προτιμήσω? αα και καμιά ταινία στο που και που! http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/Samsung-Monitor-27-LS27D390HS.htm?NewsLetterActivate=001CC494BA801EE49EA548CE08EE37E0&cm_sp=HomePagePromos-_-MondayUpgrade-_-SamsungMonitorLS27D390HS

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, λοιπον η συκγεκριμενη οθονη Benq XL2411Z (κατοχος της εδω και μια εβδομαδα) ειναι οτι καλυτερο για Gaming. Ειναι 144hz οπου σημαινει πολυ λιγοτερο Input Lag και ολα φενονται πολυ ομαλα.

Προσεξε ομως τα αρνητικα της:

Εχει TN panel. (μολις το ειδα θυμηθηκα ποσο χαλια ηταν τα TN :P) Σημαινει οτι τα χρωματα ειναι ψιλοαθλια + γωνιες θεασης τραγικα χαλια. Επισεις για να εκμεταλευτεις τα 144 hz σημαινει να εχεις ενα θηριο μηχανιμα απο πισω ωστε να μπορεις να τρεχεις τα παιχνιδια με 144 fps αλλιως ειναι σαν ενα κοινο TN μονιτορ 60 hz.

Απο το καταστημα που την πηρα ειναι ειναι με  V2 Firmware. Αυτο σημαινει οτι μπορεις μεσω ενος tweak προγραμματος (ειναι costum program αλλα εγκεκριμενο απο την ηδια την Benq) να βελτιωσεις κατα πολυ την εικονα. Χωρις αυτο το tweak, οσο και να προσπαθεις δεν calibrαρετε με τιποτα.

Κανοντας ολα αυτα τα παραπανω και παιζοντας παιχνιδια σε 120-144 Hz, θα διαπιστωσεις οτι οσο αφορα το Gaming δεν πας ποτε για κανενα λογο πισω σε 60 Hz. 

Βεβαια εγω εχω και μια 2η  27αρα 2560x1440 αναλυση. Την benq την εχω αποκλειστικα για το Starcraft 2 οπου θελω το δυνατον οσο λιγοτερο input lag. 

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.

πολύ ωραία!γιατί έχω διαβάσει κριτικές και ήθελα και την γνώμη ενός κατόχου για να προχωρήσω στο επόμενο βήμα!ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

πολύ ωραία!γιατί έχω διαβάσει κριτικές και ήθελα και την γνώμη ενός κατόχου για να προχωρήσω στο επόμενο βήμα!ευχαριστώ πολύ!

Αν προβεις σε αγορα, να ρωτησεις αν ειναι με v2 Firmware. Με v1 Firmware το Τweak ΔΕΝ δουλευει, οποτε και δεν αξιζει , μιλαμε για πολυ χαλι το χρωμα. Εχω διαβασει για περιπτωσεις ανθρωπων οπου πηρανε με V1 Firmware και την επιστρεψανε.

Δημοσ.

Αρχικα πες μας απο τι αποτελειται το υπολοιπο σου συστημα και τι παιχνιδια παιζεις,γιατι δεν ειναι η οθονη αυτη για All around χρηση και αν δεν παιζεις συγκεκριμενα παιχνιδια και δεν εχεις πολυ δυνατο συστημα καλυτερα θα ηταν να πηγαινες σε μια με Ips Panel(Lg,Dell) ή Pls της Samsung.

• Like 1
Δημοσ.

Με v1  την έχω εγώ και δεν έχω απογοητευθεί καθόλου.Βέβαια έκανα τρελά πράματα στο  καλιμπραρισμα με άπειρες δοκιμές σε icc profiles και έβγαλα το καλύτερο αποτέλεσμα.Βεβαία έχουν περάσει πόσοι μήνες και θα είναι δύσκολο να πάρει με v1 firmware αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Όπως ειπε και ο fulgore,θέλεις μηχάνημα με  @ρχιδι@ να το ξεζουμίζει η  οθόνη.Δύσκολα τα κρατάς σταθερά τα fps.Αν είναι να παίζεις με χαμηλά fps τζάμπα τα λεφτά για την οθόνη,θα ματώσουν τα μάτια σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...