BRAXOS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Και αν κοιτάω τον κ@λ@ της γκαρσόνας τι θα μου φέρει; 5
gamer73 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 <p>Να τρωγοντουσαν κ ολας..</p> Δεν έχεις δίκιο η Greek lovers είναι πολύ νόστιμη Sent from my iPhone using Insomnia
mants118 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 στην Αγγλία όταν ήμουν φοιτητής μια χαρά ήταν, στην Ελλάδα τη θεωρώ τελείως ΑΝΟΣΤΗ κι εγώ..!!!
spyd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μαλιστα.... και για delivery θα τις στελνει με drones ?....
Avatar_GR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εχω να φαω σχεδον 2 χρονια λογω τιμων εχει πεσει τοσο η ποιοτητα ? Παντως μια θεια μου που παιρνει φαν δεν ειναι τοσο χαλια. Μια χαρά είναι η pizza fan. Παίρνω αρκετά συχνά από εκεί πίτσα. Βέβαια pizza Hut δεν έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Και αν κοιτάω τον κ@λ@ της γκαρσόνας τι θα μου φέρει; Του κ@λ@ πίτσα! 1
IsolatedParania Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 you don't know me! You can't judge me!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Cebit 2010: Μια πρώτη παρουσίαση της τεχνολογίας που η εφαρμογή αναγνώριζε ποιο προϊόν κοίταζες στο ράφι.
agerakel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εδω μια παραγγελια πας να κανεις και σου βγαινει το στομαχι.. Δηλαδη ελεος!! Πας να παραγγειλεις με αιτημα να υο παρεις απο το καταστημα και αναγκαζεσαι να βαλεις τη διευθηνση του εκαστωτε καταστηματος τι αλλο να πεις μετα..
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τις εχω κοψει τις πιτσες σε λιγο θα τις πουλανε ποιο ακριβα και απο το χαβιαρι. Συν οτι την τελευταια φορα που πηρα εφαγα δυο και δεν χορτασα γιατι τις κανουν τσιγαροχαρτο. Με τα ιδια λεφτα θα ειχαμε σκασει απο τα σουβλακια του Μακη (ενα ευρω με πιτα) ολη η οικογενεια και οχι θα ετρωγε μονο ενας και παλι θα πεινουσε!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τις εχω κοψει τις πιτσες σε λιγο θα τις πουλανε ποιο ακριβα και απο το χαβιαρι. Συν οτι την τελευταια φορα που πηρα εφαγα δυο και δεν χορτασα γιατι τις κανουν τσιγαροχαρτο. Με τα ιδια λεφτα θα ειχαμε σκασει απο τα σουβλακια του Μακη (ενα ευρω με πιτα) ολη η οικογενεια και οχι θα ετρωγε μονο ενας και παλι θα πεινουσε! Αφού το καταστρέψαμε το θέμα, πάμε λοιπόν: Ο εφιάλτης μου όταν ήμουν μικρός ήταν η πρόσκληση για πίτσα από τη θεία μου... Όπου για να είναι "χορταστική" είχε μια βάση απο κάτω 5 πόντους σε ύψος και μετά απο πάνω τα υπόλοιπα... Αυτές δεν ειναι πίτσες αλλά ...ψωμί με τυρί από πάνω! Αν η ζύμη απο κάτω δεν στέκεται οριζόντια όταν την κρατάς από την άκρη, δεν είναι πίτσα αλλά ...κάτι άλλο! 2mm πάχος λοιπόν το πολύ και να κάνει και "κριτς" όταν τη δαγκώνεις. Έβγαλε μια νέα ζύμη νομίζω η dominos που είναι σαν χοντρό φύλλο τραγανό. Το καλό φαγητό γενικότερα δεν καθορίζεται από την ποσότητα (οι θερμίδες που χρειαζόμαστε δεν έχουν να κάνουν μονο με το μέγεθος του πιάτου). PS: Τις πίτσες συνήθως τις φτιάχνω μόνος μου. 3
aggelos_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αποκλείεται να προβλέψει ότι θέλω πίτσα με δύο μπριζόλες μοσχαρίσιες πάνω. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι οι αλυσίδες κάνουν πίτσες πιο μεγάλες σε διάμετρο και πιο λεπτές σε φύλλο και οι τοπικές πιτσαρίες (από 3-4 που έχω φάει τέλος πάντων), κάνουν μεν χοντρούτσικες πίτσες αλλά πολύ μικρή διάμετρο οπότε δεν γλυτώνεις. Ξενέρα και τα δύο. Το σουβλάκι είναι η μόνη λύση. Και στο διάστημα να πάει η ανθρωπότητα που λέει ο λόγος πάλι σουβλάκι θα παίρνουμε.
Oxygene Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως οι καλύτερες πίτσες που έχω φάει στη ζωή μου ήταν πάντα από μικρομάγαζα. Γενικά αποφεύγω τις αλυσίδες και λόγω τιμών και λόγω ποιότητας. 1
21century Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα μου άνοιξε την όρεξη μεσημεριάτικα...
ChimairaX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Σιγα την καινοτομία. Εγώ κάνω αναπάντητες στον σουβλατζή και σε 5 λεπτά τα σουβλάκια είναι σπίτι μου, πλάκα μου κάνουν; 2
bill81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αν μαντέψει λοιπόν πριν παραγγείλω ότι θέλω 2 πιτόγυρα χωρίς κρεμμύδι με αλάδωτη πίτα θα την παραδεχτώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα