giannis_papaioa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά αν είναι εύκολο προτείνετε μου κάποιο καλό πρόγραμμα για να αναπροσαρμόζω μουσική για Mac (θέλω δηλαδή να παίρνω διάφορα κομμάτια και να προσθέτω τους δικούς μου ήχους). Είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή (με το Virtual DJ δεν γνωρίζω πώς να το κάνω). *Μπορώ με το GarageBand ή με το Logic Pro X ;
thomasG4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δες το GarageBand https://www.apple.com/mac/garageband/ 1
giannis_papaioa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Το είχα ανοιχτό και το κοιτούσα τώρα αλλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω με το GarageBand. Κάνει για μίξη κομματιών δηλαδή ;
G1O Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μπορεις να δουλεψεις με το adobe audition ,σε επεξεργασια η ακομα και mastering σε επαγγελματικο επιπεδο
giannis_papaioa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το έχω το Audition αλλά δεν το δούλεψα ποτέ. Μπορώ να κάνω remix κομματιών με αυτό ή και να δημιουργήσω μουσική ;
G1O Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μπορεις να κανεις ο,τι θελεις ,θελεις να κανεις μιξη βαζεις νεα καναλια ηχου ,δοκιμασε το απλα! πηγαινεις multitrack και εχεις οσα track θελεις νομιζω εχει οριο στα 100 αλλα τα 100 ειναι υπερβολη,οσο για τη δημιουργια μουσικης πηγαινεις σε αλλα επιπεδα ,mercury bundle ,vienna κτλ,ενα παραδειγμα ,το τι κανει το auditionκαι το προτεινω με 1000 1
giannis_papaioa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν και έχω το Audition, κατέβασα το GarageBand και μου φαίνεται πολύ απλό. Σας ευχαριστώ όλους !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα