Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, εδώ και καιρό ετοιμάζω ένα pc build για να φτιάξω απο το skroutz.gr.Όταν πήγα να δώ τα καταστήματα τα οποία πουλούσαν τα parts κατάλαβα πως 2-3 ήταν απο Αθήνα - Βόλο τη στιγμή που μένω Θεσσαλονίκη. Σκέφτηκα να μου τα στείλουν με αντικαταβολή για να είμαι σίγουρος οτι τα parts θα έρθουν αλλά με κρατά πίσω το γεγονός οτι η εγγύηση της άφηξης μέσω αντικαταβολής δεν εγγυάται και την ποιότητα του προιόντος. Επίσης κατι άλλο ίσως ακόμα πιό σημαντικό είναι το οτι κανείς δε μου εγγυάται οτι η εταιρία δε θα μου στείλει κάποιο άλλο -πιο φτηνό- προιόν στην θέση αυτού που θα παραγγείλω με αποτέλεσμα να έρθει το δέμα να πληρώσω και όταν το ανοίξω να δώ πχ αντί για κάρτα γραφικών 2 case fans ή κάτι παρόμοιο (το οποίο το έχω ακούσει σε πολλές περιπτώσεις). Γιά πείτε λίγο τη γνώμη σας.  

Δημοσ.

ενταξει, στην ελλαδα ζουμε αλλα οχι και ετσι. Εισαι υπερβολικος οχι οτι δεν μπορει να γινει.

τα παρτσ παρτα απο σκρουτζομαγαζα με ονομα που που ψονιζω και εγω και ολο το φορουμ.

για σενα στην θεσσαλονικη θα σε βολευει το visionstudio που εχει φθηνες τιμες και μεγαλη ποικηλια

Δημοσ.

ναι και εγώ έτσι σκέφτομαι αλλά όταν μιλάμε για τιμές των 120 ευρώ και άνω, οι περιπτώσεις αυτές οι λίγες πέζουν αρκετό ρόλο κατα τη γνώμη μου

όσο για τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών η οποία η οποία κάνει 120 ευρώ είναι η gtx 650 με 4 gb παρακαλώ! είναι μόνο σε 2 μαγαζιά το digitalmaster στην αθήνα και το Info-Technology στον Βόλο. επειδή είναι τόσο φτηνή για τα χαρακτηριστικά της μου βρομάει επίσης.

Δημοσ.

Όπως ειπαν και τα παιδιά πάρε απο visionstudio ειναι πολύ καλό κατάστημα και εγώ απο αθήνα φαντάσου αγοράζω απο εκει , τώρα για το αλλο που ανέφερες ολα μπορούν να συμβούν αλλα τα μικρά μαγαζιά κυρίως σε σχέση με τις αλυσίδες δεν θα κάνουν εσκεμένα κατι τέτοιο , γενικά περισσότερο να ανησυχείς για αγορές εκτός ελλάδος

Δημοσ.

650 4gb δεν αξιζει. Καλυτερα βαλε αλλα 20 ευρω και παρε καμια 750ti 2gb απο βιζιον. Η αν θελεις καμια καλη για παιχνιδια τοτε ξεχνα αυτες και παρε μια r7 265 που ειναι αρκετα δυνατοτερη και απο τις 2.

Βρισκεται στην οδο μαργαροπουλου ακριβως πισω απο τον σταθμο στη μοναστηριου.

Εγω αγοραζω απο εκει γιατι ειναι πολυ κοντα και ειναι φθηνο μαγαζι με μεγαλη ποικιλια και καλη εξυπηρετηση.

Το επομενο μαγαζι που θα σου προτεινα (συνηθως μονο εαν εχουν προσφορες, αλλιως ειναι ακριβοτερο) ειναι το e-shop. Το προβλημα ειναι οτι για παραλαβη απο καταστημα πρεπει να πας στου διαολου τη μανα. Το ενα βρισκεται παρακαλω κατω στη σταυρουπολη οχι στην αερογεφυρα ομως, το μετεφεραν πολυ πιο κατω τωρα και δεν αξιζει να φτασει κανεις εκει. Και το αλλο στη χαριλαου, δηλαδη στις 2 ακρες της πολης. Δεν ειναι σοβαροι αυτοι οι ανθρωποι, ενα στο κεντρο δεν μπορουν να κανουν δηλαδη? Με τις βενζινες που θα καψεις καλυτερα να στο φερουν και στο σπιτι με μεταφορικα που λεει ο λογος :mad: :mad: Εκτως και αν μενεις κοντα σε καποιο απο τα 2 καταστηματα.

Δημοσ.

^ σκεψου ομως και την απεναντι οχθη.

ποσο ειναι το νοικι στο κεντρο και ποσο ειναι στις περιοχες που ανεφερες.

"εσυ" θα πας μια φορα στο τοσο, αυτοι ομως το μισθωμα για το ακινητο το δινουν καθε μηνα.

δυστηχως δεν γινεται να τα εχουμε ολα με το μερος μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...