NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Και που ξέρεις εσυ οτι δεν υπήρχε κάποιος λόγος που κάνανε έρευνα; Άλλωστε γράφει παραπάνω γ. Έρευνες σε χώρους δημοσίους ή ιδιωτικούς αλλά ελεύθερα προσιτούς στο κοινό, γίνονται ελεύθερα. Το μόνο που λέει αυτό είναι πως μπορούν να ψάξουν ελεύθερα κάποιους συγκεκριμένους χώρους. Όχι τα άτομα σε αυτούς.
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Nicktg διάβασε ολόκληρη την παράγραφο τα α, β, κλπ ειναι οι προϋποθέσεις και για σωματικό έλεγχο. Defacer, όντως δεν μπορείς να ρίξεις περισσότερο το επίπεδο της συνεισφοράς σου και αναφέρομαι στην πρωτολογία σου: Ειναι υποχρέωση του καθενός μας απέναντι στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας να γνωρίζουμε και να προασπιζόμαστε τα δικαιώματα μας. Μπορεί ο op να έχει κάποιο πρόβλημα κατανόησης του γραπτού λόγου, αλλά από εκεί και πέρα ειναι δικαίωμα και υποχρέωση του να γνωρίζει τους νομοθετημένο θα κανόνες της κοινωνίας μας και έκανε άριστα που έθεσε το ερώτημα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 defacer : Κρίνεται παράνομη απο το Σύνταγμα, ή έτσι λέει ένας δικηγόρος τουλάχιστον (Όπως ειναι και η εμφάνιση... ) Triapoulakiakathontan : Ναι, μου πήραν τα στοιχεία. Εάν και εδώ στη πόλη-χωριό που ζω όλοι γνωστοί είμαστε λίγο-πολύ. Για να το πω αλλιώς και με ξέρουν και τους ξέρω. Ένας δικηγόρος μπορεί να πει ότι θέλει, με σκοπό να αυξήσει το πελατολόγιο του. Ειδικά, όταν μια μερίδα νόμων διαβάζονται πολυπλευρα. Όσον αφορά αυτές τις περιπτώσεις, σωματικος έλεγχος και στοιχεία είναι συνήθως από τα πιο βασικά. Δεν ξέρω στη περίπτωση σου τι έγινε επειδή δεν ήμουν εκεί, αλλά η γνώμη μου είναι ότι με το να επιχειρείς να βρεις στοιχεία για να το καταστησεις πάρανομο, θα καταλήξεις σε μια ματαιη ικανοποίηση. Για το πρώτο που είπες ότι κρίνεται παράνομη από το σύνταγμα. Ειλικρινά δεν ξέρω, αλλά από την ανάλογη εμπειρία μου σε άλλο κράτος, μου έκαναν ότι σου έκαναν κι εσένα.
NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Nicktg διάβασε ολόκληρη την παράγραφο τα α, β, κλπ ειναι οι προϋποθέσεις και για σωματικό έλεγχο. Όλο το διάβασα. Το νόημα δεν αλλάζει. Κάθε φορά γράφει στην αρχή για τι τύπου έρευνα μιλάει. Τα α έως ε είναι οι προϋποθέσεις με τις οποίες γίνονται γενικά προληπτικές αστυνομικές έρευνες. Κάθε τύπου. Όχι σωματικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NIKOSKALLITHEA !!!!! Είναι νόμος της Ευρωπαικής Ένωσης ! Το είχα φανταστεί ! Και η αστυνομία μας είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ να υπακούει και ειναι ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ τον νόμον σε αυτή τη χώρα! Χίλια ευχαριστώ και πάλι ! Έαν ερθεις ποτέ απο τα μέροι μου θα έχεις ΌΤΙ θες ! Για όλους τους άλλους που νομίζετε ότι μπορει η Αστυνομία να κάνει οτι θέλει, μπορώ μονο να σας λυπάμε, πόσο μαλλον οταν το δέχεστε χωρίς κριτική σκέψη. Ωπα στασου Εδώ δεν κολλάει το "τι ρε, θα έρθουν οι ξένοι να κάνουν κουμάντο στη χώρα μας;" που λένε οι περισσότεροι;
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Θα είχε ενδιαφέρον μια ψηφοφορία με το πόσοι συμφωνούν και πόσοι διαφωνούν με κάτι τέτοιο πάντως...
merxxdc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Triapoulakiakathontan : Εγώ φίλε μου στο εξωτερικό μένω. Ελλάδα έρχομαι δυο φορές το χρόνο για να φάω γύρο και μελομακάρονα στη Χαλκιδική μπροστά στη θάλασσα... Δεν με κρατάει τίποτα εδώ εκτος από δάυτα. Είμαι πολίτης του κόσμου και όλα τα κράτοι τα έχω χεσμένα. Στην Αγγλία που έμενα κάποια χρόνια, ποτέ δεν με σταμάτησαν χωρίς λόγο, ούτε με ψάξαν και έρχομαι στη πόλη μου στην Ελλάδα και με κάνουν ρεζίλι. Βέβαια στην Αγγλία δεν έχει γύρο και μελομακάρονα αλλά τουλαχιστον δεν με έχουν ξευτιλίσει έτσι ΠΟΤΕ όπως με έχουν ξευτιλίσει εδώ! Συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθοι!
Pa0ki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τι πρόβλημα σου δεν είναι ο τυπικός(που στη περίπτωση σου μάλλον δεν ήταν) έλεγχος αλλά οι μαλάκες μπάτσοι που σου έτυχαν 2
star12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μπητε λιγο στο youtube και δειτε τα αμετρητα βιντεος απο αμερικανους μπατσους πως με τοση ευκολια τρομοκρατουν το κοσμο, και τη γλυτωνουν ετσι απλα ενα προσφατο παραδειγμα http://www.star.gr/Pages/Diethni.aspx?art=254280&artTitle=choris_apozimiosi_paraitithike_o_astynomikos_pou_skotose_ton_18chrono_mpraoun στην αμερικη φυσικα οταν συμβαινει κατι τετιο οι πολιτες η αλιως τα θυματα τα καταγραφουν τα παντα με το κινητο η τη καμερα, και ετσι βρησκουν το δικιο τους σε πολλες περιπτωσεις.μηπως να το κανουν αυτο και εδω; δεν μπορεις δυστηχως να κανεις τιποτα οταν πεφτεις σε @#@#@#@#@# . και μετα αναρωτιουνται μερικοι απ αυτους γιατι τους βγηκε το ονομα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Triapoulakiakathontan : Εγώ φίλε μου στο εξωτερικό μένω. Ελλάδα έρχομαι δυο φορές το χρόνο για να φάω γύρο και μελομακάρονα στη Χαλκιδική μπροστά στη θάλασσα... Δεν με κρατάει τίποτα εδώ εκτος από δάυτα. Είμαι πολίτης του κόσμου και όλα τα κράτοι τα έχω χεσμένα. Στην Αγγλία που έμενα κάποια χρόνια, ποτέ δεν με σταμάτησαν χωρίς λόγο, ούτε με ψάξαν και έρχομαι στη πόλη μου στην Ελλάδα και με κάνουν ρεζίλι. Βέβαια στην Αγγλία δεν έχει γύρο και μελομακάρονα αλλά τουλαχιστον δεν με έχουν ξευτιλίσει έτσι ΠΟΤΕ όπως με έχουν ξευτιλίσει εδώ! Συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθοι!Καλά όλα αυτά, αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία Αφού μένεις εξωτερικό επί τω πλειστων, τι σε νοιάζει με το πόσο νόμιμος είναι ένας σωματικός έλεγχος που έτυχε να σου κάνουν στην Ελλάδα;
Unabomber Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Triapoulakiakathontan : Εγώ φίλε μου στο εξωτερικό μένω. Ελλάδα έρχομαι δυο φορές το χρόνο για να φάω γύρο και μελομακάρονα στη Χαλκιδική μπροστά στη θάλασσα... Δεν με κρατάει τίποτα εδώ εκτος από δάυτα. Είμαι πολίτης του κόσμου και όλα τα κράτοι τα έχω χεσμένα. Στην Αγγλία που έμενα κάποια χρόνια, ποτέ δεν με σταμάτησαν χωρίς λόγο, ούτε με ψάξαν και έρχομαι στη πόλη μου στην Ελλάδα και με κάνουν ρεζίλι. Βέβαια στην Αγγλία δεν έχει γύρο και μελομακάρονα αλλά τουλαχιστον δεν με έχουν ξευτιλίσει έτσι ΠΟΤΕ όπως με έχουν ξευτιλίσει εδώ! Συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθοι! Εννοειτε δεν θα σε σταματησουν, θα θεωρηθει discrimination…… και κατι τετοιο δεν το θελουν, γιατι θα πυροδοτησει αλλα θεματα…..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εννοειτε δεν θα σε σταματησουν, θα θεωρηθει discrimination…… και κατι τετοιο δεν το θελουν, γιατι θα πυροδοτησει αλλα θεματα….. Μπα, δεν έχει να κάνει. Στη βρετανική βιβλιοθήκη όταν είχα πάει (για να τσιμπήσω γκομενακι), με σταμάτησαν και με έψαξαν. Από ότι είδα μετά, δεν το κάνουν πάντα.
Unabomber Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πλεον μοιαζω με εξτρεμιστη του ΙΚ και ποτε δεν με εχουν σταματησει για ελεγχο…. :( Πως τα καταφερνεται και σας σταματανε ?????? Υπαρχει καποιο tip ? 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλά κάνουν και ψάχνουν, μόνο όποιος έχει κάτι να κρύψει πρέπει να έχει πρόβλημα, τα υπόλοιπα είναι αντιδραστικοί κομπλεξισμοί. Στο Αεροδρόμιο μια που είσαι και "πολίτης του κόσμου" δεν σε ενοχλεί που σου κάνουν σωματικό έλεγχο και σε ψάχνουν; Όχι ε, εκεί μόκο; Ήμαρτον 4 σελίδες τρολάρισμα..για να μας πει ότι είναι "πολίτης του κόσμου" και του κ@λ@υ τα ενιάμερα... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις