poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 8 hours ago, Nipenthes said: Θα σας διηγηθώ την αστεία ιστορία μου με piercing στους λοβούς... Έκανα πρώτη φορά στους λοβούς των αυτιών στα 13 μου... Έβγαλα νωρίτερα απ'οτι έπρεπε το σκουλαρίκι και μετά από λίγο καιρό έκλεισαν! Ξανά έκανα στα 18 μου πάλι στους λοβούς και ξανά έκλεισαν! Και τώρα είμαι 19 και εκτός του ότι έκλεισαν μου δημιούργησαν και δύο μικρά μπαλάκια εσωτερικά και στους δύο λοβούς! Θα μπορέσω να ξανακάνω? Τα μπαλάκια δεν πονάνε αλλά μπορεί να γίνει piercing πάνω από αυτά? το μπαλακι που αναφερεις μου κανει απλα για πιο σκληρο δερμα λογω της τρυπας(πληγης που εκανες).
Hraklhs53 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Έχω κάνει septum για την ακρίβεια στης 17/12/ Παίζει να έκανα μαλακία πήγα στο μαγαζί και με ρώτησε να βάλουμε μικρό διότι θα το κρύβεις και έβαλα το μικρό μέγεθος ούτε καν το μεσαιο και έβαλα μικρό μαύρο Πρώτο ερώτημα αν πειράζει που έβαλα μαύρο? Δεύτερο έχω θέμα με το μικρό και δεν μπορώ να το βάζω εύκολα μέσα στην μύτη γτ θέλω να το κρύβω Τρίτο αν το βγάζω και το βάζω μέσα συχνά πειράζει Και αυτός που είπε ότι δεν υπάρχει θέμα αν το καθαρίζεις η όχι ισχύει??? (Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος)
Nipenthes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Αν θες να το κρύβεις γιατί το έκανες? 1
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Nipenthes said: Αν θες να το κρύβεις γιατί το έκανες? παντοφλα:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα