Προς το περιεχόμενο

Αγορά playstation 3 (δώρο στον εαυτό μου από άγιο Βασίλη)

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά, αν κάποιος δεν έχει παίξει τίποτα από την προηγούμενη γενιά (ή έχει να αγγίξει παιχνίδια από το PS2), όχι ένα χρόνο, 3ετία βγάζει άνετα με last gen κονσόλα, ακόμα κι αν παίξει μόνο τα "βασικά" παιχνίδια.

Δεδομένου ότι αφιερώνει έναν φυσιολογικό χρόνο στο να παίζει, όχι να βαράει 8ωρα κάθε μέρα :P

Αλλά ναι, 250 για PS3 είναι πάρα πολλά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει νομιζω ειναι αδικο να απαξιωνουμε το ps3 επειδη φτανει στο τελος του.

Ναι συμφωνω οτι δεν αξιζει η αγορα καινουργιου ps3 οταν βρισκεις μτχ με πλουσια προικα φθηνοτερα οσο εχει καινουργιο.

Τριλογια uncharted, God of war 3/god of war ascension και ενα καρο αλλα διαμαντακια που τα βρισκεις παμφθηνα.

Godian αν θες να επενδυσεις λιγα χρηματα και να ευχαριστηθεις παιχνιδια, πας για ps3.

Αν θες να επενδυσεις στη νεα γενια, εννοειτε πας για ps4, με οτι συνεπαγεται αυτο.Φτωχη βιβλιοθηκη παιχνιδιων,μετρια παιχνιδια + το κοστος αγορας παιχνιδιων.

Βρηκα αυτο παιδια. http://www.mobilehellas.com/games/sony-playstation-4-500gb-black.html στα 370 με 2 χρονια εγγυηση.

καλα ειναι? απο εδω ειχα παρει το κινητο μου. moto g

Godian, γιατι να πας σε σκετη κονσόλα στα 370€ απο την στιγμή που μπορείς να την πάρεις στα 400€ ΜΑΖΙ με παιχνίδι ?

Ριξε μια ματια στο skroutz φιλε, έχει μαγαζιά που έχουν το Far Cry 4  και το GTAV bundle στα 399€.

Ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες, έχει αρκετές, ορίστε και μια που φαίνεται καλή...

Τα μισά παιχνίδια του PS4 είναι ήδη στις 20-25 λίρες στο Αμαζον, και υπάρχει πάντα και το US store. 

Οσο για το σπάσιμο, δεν καταλαβαίνω γιατί να ρισκάρεις το λογαριασμό/κονσόλα σου ή να στερείσαι το online για να πνίγεσαι σε παιχνίδια που δε θα τελειώσεις ποτέ. Για να μην πιάσουμε το πόσο κοστίζει η ανάπτυξή τους πλέον και ότι δε μας τα χρωστάνε οι εταιρείες. 

• Like 3

Χμμ, άρα κανένα από τα 100+ εξαιρετικά παιχνίδια δεν αξίζει; 'Η δεν είναι εξαιρετικά παιχνίδια τελικά; 

Και αν κάτι είναι σαβούρα γιατί εσύ πρέπει να το καταναλώσεις;

Οσο για το βάλε-βγάλε το δισκάκι, καταλαβαίνω, μεγάλη σκλαβιά...

• Like 2

Godian, γιατι να πας σε σκετη κονσόλα στα 370€ απο την στιγμή που μπορείς να την πάρεις στα 400€ ΜΑΖΙ με παιχνίδι ?

Ριξε μια ματια στο skroutz φιλε, έχει μαγαζιά που έχουν το Far Cry 4  και το GTAV bundle στα 399€.

Δεν έχει πολύ εγγύηση ρε γαμώτο....

Ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες, έχει αρκετές, ορίστε και μια που φαίνεται καλή...

Τελικά το σκέφτηκα.

Θα πάρω ps4.

Δε ξέρω αν το πάρω όμως τώρα, γιατί θέλω άλλα 150€ και δε μου περισσεύουν με τίποτα.

Αλλά μέσα στο 2015 θα το πάρω σίγουρα

Τελικά το σκέφτηκα.

Θα πάρω ps4.

Δε ξέρω αν το πάρω όμως τώρα, γιατί θέλω άλλα 150€ και δε μου περισσεύουν με τίποτα.

Αλλά μέσα στο 2015 θα το πάρω σίγουρα

Εγώ θα σου πω ότι έκανα και εγώ.Μιας και ήθελα μια κονσόλα για τα παιδιά μου+εμένα έψαξα εδω μέσα και βρήκα σε άριστη κατάσταση το ps3 με 2 μοχλούς στα 100 ευρώ και έτσι το πήρα μιας και δεν μπορούσα να πάω στο ps4.Οπότε η μεταχειρισμένο μέχρι 120 η ps4 δεν υπάρχει άλλη λύση

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ps4 βρίσκεις εδώ στις αγγελίες με 300-320 ευρώ.

πχ

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/366463-ps4-xbox-one-ps3-3ds-sky3ds-gateway-3dsr4i-ipad/

τώρα αν καίγεσαι με το στανιό για ps3 πάρτο μεταχείρα στο 150ευρο περίπου.δεν αξίζει για παραπάνω.

Απο το θέμα των παιχνιδιών, προσωπικά καλύτερα να έχω ενα τούμπανο με γραφικάρες στο ps4. παρά 10 στο ps3.

Επίσης κοίτα και το Χ-ΟΝΕ στα ιδια λεφτά.

Vole Maulder, on 03 Dec 2014 - 02:48 AM, said:

Χμμ, άρα κανένα από τα 100+ εξαιρετικά παιχνίδια δεν αξίζει; 'Η δεν είναι εξαιρετικά παιχνίδια τελικά; 

Και αν κάτι είναι σαβούρα γιατί εσύ πρέπει να το καταναλώσεις;

Οσο για το βάλε-βγάλε το δισκάκι, καταλαβαίνω, μεγάλη σκλαβιά...

σαβούρες δεν είναι. αλλά παίξε gta sto ps4 και μετά στο ps3.

η horizon 2 στο Χ1 και μετά forza στο 360.

θα φας μια χοντρή ξυνήλα στη μούρη για τις παιχνιδάρες του ps3 kai του 360.....

Επεξ/σία από Socratis_g

Δε νομίζω να υπάρχουν 100+ cross gen παιχνίδια, πρώτον.

Δεύτερον, μιλώντας για μένα μόνο, δε θα φάω ξινίλα. Το αντίθετο μάλλον, θα εκτιμήσω το πόση δουλειά έχει γίνει για να τρέχει ένα παιχνίδια σαν το GTA V με αυτά τα γραφικά, τη λεπτομέρεια και την έκταση σε μια τόσο παλιά κονσόλα. Αυτό ως συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό που έγραψες. Επειδή, γενικά, δε νομίζω πως η αξία ενός παιχνιδιού - και κατ' επέκταση η απαίτηση του προνομίου να μας το δίνουν φτηνότερα ή τσάμπα - έχει να κάνει με τα γραφικά πάνω απ' όλα. Και δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που να το πιστεύουν αυτό, ειδικά αν κρίνω από την αποδοχή του Ground Zeroes, για παράδειγμα. 

Επειδη εχω και το ps3 και το ps4 ακου την γνωμη μου... Το να παρεις ps3 αξιζει σιγουρα γιατι υπαρχουν εκατονταδες παιχνιδια σε τιμες χωμα (χτυπα used απο public με δωρεαν μεταφορικα) αλλα μονο μεταχειρισμενο!

Μπορεις εδω μεσα να βρεις ps3 μεταχειρiσμενο σε τιμες απο 100-150 ευρω αναλογως το μοντελο...Εγω θα σου προτινα το μοντελο το slim με δισκους 160GB-320GB που εχουν βγει αθανατα(εγω το εχω λιωσει 4 χρονια τωρα) και να αποφυγεις το παλιο το fat... 

To να δωσεις τωρα 250 ευρω για κονσολα προηγουμενης γενιας φιλε μου δεν στεκει καθολου αν θελεις σονυ και καλα να παρεις καινουργια κονσολα τοτε κανε οτι σου λενε οι φιλοι δωσε αλλα 150 ευρω και πανε σε ps4...Υπαρχουν πολυ καλα bundles τωρα τελευταια με κορυφαιο αυτο με το GTA V το οποιο εχω προτιμισει κι εγω...απλα πραγματα..

Το πσ3 αξίζει αν δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια του όχι όμως για πάνω από 150-180 ευρώ μαζί με κάποια παιχνίδια.Προσωπικά ακόμα παίζω στο πσ3 (σειρα dead space) και δεν έχω πρόβλημα με τα γραφικά.Να σημειώσω ότι έχω πσ4 από την πρώτη μέρα (λόγω προσφοράσ κότσου)αλλά δεν το έχω χρησιμοποιησει πάνω από καμμια 10αρια ώρες μιας και τα παιχνίδια του ακόμη είναι ακριβά και δεν είναι αυτό που θέλω.Βέβαια φταίει και η ηλικία που λόγω υποχρεώσεων δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ με ότι κυκλοφορεί για πσ4.Αυτά που μου αρέσουν για  να περνάω ευχάριστα το λιγοστό ελευθερο  χρόνο μου δεν υπάρχουν ακόμη στο πσ4 ,τα έχει όμως το πσ3 (το οποίο είναι το 2ο που αγόρασα μτχ πρόσφατα μιας και το 1ο χαλασε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...