Προς το περιεχόμενο

Αγορά playstation 3 (δώρο στον εαυτό μου από άγιο Βασίλη)

Godian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω το playstation 3 από Γερμανό στα 249€ το super slim με τον 500GB σκληρό δίσκο, και το grand the auto το 5. Πιστεύω είναι πολύ καλή προσφορά νομίζω.

Ξέρει κανείς αν έχει προβλήματα το συγκεκριμένο playstation;; Έχει τίποτα ελαττώματα;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είμουν στην θέση σου θα μάζευα 150 euro ακόμα και θα πήγαινα σε playstation 4 καινούργια γενιά κονσόλα δηλαδή και ας μην υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα , οσο αφορά το ελλατώματα που αναφέρεις τι ενοείς τι προβλήματα να εχει ;

• Like 6

Κι εγώ το ίδιο θα σου πρότεινα, να μαζέψεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πας σε PS4 πακέτο με το GTA V. Δεν έχει νόημα να σκάσεις τόσα λεφτά για τόσο παλιά κονσόλα αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν έχουν βγει αρκετά remasters παιχνιδιών της προηγούμενης γενιάς.

Από την άλλη, γιατί θες να πάρεις PS3; Τι άλλες κονσόλες είχες/έχεις; Τι παίζεις;

• Like 2

Γεια σας παιδιά.

Σκέφτομαι να αγοράσω το playstation 3 από Γερμανό στα 249€ το super slim με τον 500GB σκληρό δίσκο, και το grand the auto το 5. Πιστεύω είναι πολύ καλή προσφορά νομίζω.

Ξέρει κανείς αν έχει προβλήματα το συγκεκριμένο playstation;; Έχει τίποτα ελαττώματα;;

Κανένας απολύτως λόγος να πας να στάξεις τόσα χρήματα εν ετη 2014 για PS3 (κονσόλα προηγούμενης γενιάς γενικά).

Αν θέλεις κατι φτηνό, τσέκαρε τις αγγελίες εδω μέσα, αν το χρηματικό δεν είναι πρόβλημα, βάλε κατι παραπάνω και πάνε σε PS4/XboxOne...

250€ για αρχαιολογία κονσόλα εν ετη '14...καλό deal ΔΕΝ είναι - ιδίως απο την στιγμή που μπορείς να βρείς XONE στα 400παρα κάτι€ με 2-3 παιχνίδια στο πακέτο.

• Like 1

Δωσε αλλα 150€ και παρε ps4 bundle μαζί με gta v 400€ κάνει... Προσωπικά θα σε θεωρούσα τρελό αν εδινες 250€ για super slim ps3( πολυ κακή ποιότητα κατασκευής) .. Μην το σκέφτεσε καν δώσε εκεί αλλά 150 και παίρνεις το gta v τζαμπα μαζί με το bundle να χαρουν τα ματάκια σου το game, αρκετά μεγαλη διαφορά στα γραφικά σε σχέση με το ps3.

Sent from my iPad using Insomnia

250€ για κονσόλα με hardware 10ετίας είναι πολλά. Με 100€ παραπάνω βρίσκεις Xone ενώ με ένα 150άρι παίρνεις το πακέτο PS4+GTAV. Μην κάνεις το λάθος να αγοράσεις PS3,

συμφωνω με την παραπανω γνωμη των παιδιων , αλλα το νομισμα εχει 2 οψεισ .. 

στο ps3 εχει  τεραστια γκαμα απο παιχνιδια , 

πιθανον να τα βρεισ τα παιχνιδια σε τιμεσ χωμα, 

χτυπα μια μεταχειρισμενη  κονσολα  ps3 μην πασ για καινουρια. 

αλλιοσ σε νεασ γενεασ. 

Σας ευχαριστώ πολύ ρε τσακαλια.....

Μου αλλαξατε γνώμη.... Δε θα πάρω τελικά ps3....

Όντως είναι πολύ παλιό τελικά και χάρη σε εσάς το ξανά σκεφτηκα.

Είναι πολλά τα λεφτά για ps4 ρε γαμώτο....

Αν βρεις κάνα μεταχειρισμένο σε χαμηλή τιμή, πάντως, δεν είναι κακή αγορά το PS3. Αν και αυτό εξαρτάται πολύ από το αν είχες άλλη κονσόλα της γενιάς του ή ένα entry level gaming PC (entry lvl με τα δεδομένα της τελευταίας 3ετίας). 

Διαφορετικά, ψάχνε προσφορές για PS4 ή Χ1 (αναλόγως τι προτιμάς από exclusives, τι έχουν φίλοι σου κλπ).

Αν βρεις κάνα μεταχειρισμένο σε χαμηλή τιμή, πάντως, δεν είναι κακή αγορά το PS3. Αν και αυτό εξαρτάται πολύ από το αν είχες άλλη κονσόλα της γενιάς του ή ένα entry level gaming PC (entry lvl με τα δεδομένα της τελευταίας 3ετίας). 

Διαφορετικά, ψάχνε προσφορές για PS4 ή Χ1 (αναλόγως τι προτιμάς από exclusives, τι έχουν φίλοι σου κλπ).

^ Το αυτό ακριβώς...

Φίλε Godian, καταλαβαίνω πως 400€ για...παιχνιδο-κονσόλα είναι αρκετά στους καιρούς που ζούμε και διανύουμε αλλά δες το ως εξής : Απο το να πήγαινες να αγοράσεις "καινούργιο γυαλιστερό παιχνίδι" (το οποίο δεν είναι καν "καινούργιο") λόγω και μόνο εορταστικής περιόδου (αυτο το γ@νημένο shopping therapy ρε πστ μου)...δεν...

Δες το ως "επένδυση" φίλε, το PS3 (ή Χ360) δεν έχουν πλέον μέλλον σε αντίθεση με τα Χone/PS4 (αντε να βάλουμε και το WiiU στην εξίσωση μην μας την πέσει το Νintendo defence force του forum), κοινώς, αμα δεν μπορείς τώρα κάνε λίγο κράτει και οταν μπορέσεις...Οι κονσόλες δεν θα πάνε πουθενά, και στην τελική, του χρόνου ενδέχεται να βρείς και καλύτερη ευκαιρία όπως π.χ κανα' καλό Bundle με 1ΤΒ σκληρό ενσωματωμένο κτλπ.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, η απόκτηση/αγορά προηγούμενης γενιάς κονσόλας έχει και τα θετικά της, το μεγαλύτερο το οποίο είναι η απόκτηση τίτλων σε τιμή ξεφτίλα - μπορεί κάποιος δλδ να κάνει καλή συλλογή  με ελάχιστα πλεον χρήματα καθώς ο κατάλογος είναι πλέον τεράστιος.

Προσωπική άποψη, αμα παίζεις μόνο μπάλΛλλα (σμπρό εβολούσιο - ο μπάφος είναι πάντα προαιρετικός ;)) είναι κρίμα να πας να στάξεις 400€ για νέας γενιάς κονσόλα και θα μπορούσες κάλλιστα να βολευτείς με PS3/X360

• Like 2

Θα διαφωνήσω.Αν το παιδι δεν έχει παίξει τα παιχνιδια της γενιας που τώρα τελειώνει (360 πσ3) ας το πάρει αλλά μεταχειρισμένο φτηνο σε καλή κατάσταση που και τα παιχνιδια ειναι φτηνα και έχεις το χάος παιχνιδιών  να διαλέξει. ΚΑι τωρα πια ειναι πάμφτηνα γα να μην πω αν τη σπάσει κιόλας. Τώρα να δώσει τόσα λεφτά κια να δίνει και στα πανάκριβα παιχνίδια ή να την έχει να κ'αθεται άστο καλυτερα.. Η επιλογή δική σου βέβαια.

επειδη τυχαινει αυτον τον καιρο να σκεφτομαι και εγω να παρω ps3 θα το προτιμησω απο το 4 για τον λογο οτι δεν παιζει με τιποτα να σκασω 400 γιουρια και ενα σκασμο λεφτα για καινουρια παιχνιδια, κονσολα προηγουμενης γενιας δεν ειχα ποτε, εχω και το plus συνδρομη (λογω psvita), οποτε θα παρω ενα slim μεταχειρισμενο (με ΤΙΠΟΤΑ 250 ευρω καινουριο, που ειπε ο φιλος) και απο οτι βλεπω τα παλια παιχνιδια ξεκινανε απο 10 γιουρια, με λιγα λογια η αποψη μου ειναι οτι αν 1) δεν εχεις κονσολα της προηγουμενης γενιας, 2) δεν εχεις  400 + γιουρια για κονσολα τοτε στανταρ μια αγορα μεταχειρισμενης κονσολας σε βγαζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα χρονο με απειρες φτηνες επιλογες και απολειστικοτητες και γενικα πιστευω οτι η αγορα κονσολας στο τελος του κυκλου της ζωης της ειναι μια τιμια αγορα (το διαπιστωσα γιατι πριν ενα μηνα πηρα και ενα psp, το οποιο εχω λιωσει)

Εγώ που δεν είχα ps 3 και έκανα υπομονή και πήγα στο ps4 δεν έχασα κάτι από τα παλιά παιχνίδια αφού τα πιο πολλά τα κάνουν remaster και για το ps4 και πλέον τα βρίσκεις σε καλή τιμή. Ότι θες αλλά δεν αξίζει για μένα το ps3 εκτός αν έκανε 100 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...