Kapetanakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχω στα χερια μου αυτην την κεραια που υποτιθετε οτι ενισχυει το σημα στο pc αλλα αντι για να το ενισχυει μου μειωνει την ταχυτητα πως γινεται αυτο? οταν βαζω την ξανα την ασυρματη καρτα του pc επανερχεται στα σωστα επιπεδα. Τι κανω λαθος??
jkoukos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ο USB αντάπτορας που αναφέρεις δουλεύει έως τα 54Mbps (11b/g) ονομαστική ταχύτητα. Αν η κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου είναι 11b/g/n (μέχρι 300Mbps ονομαστική ταχύτητα), είναι λογικό να είναι γρηγορότερη. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, οπότε πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.
Kapetanakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ο USB αντάπτορας που αναφέρεις δουλεύει έως τα 54Mbps (11b/g) ονομαστική ταχύτητα. Αν η κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου είναι 11b/g/n (μέχρι 300Mbps ονομαστική ταχύτητα), είναι λογικό να είναι γρηγορότερη. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, οπότε πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. αυτο πως μπορω να το μαθω?αν και δεν νομιζω πως ειναι. το πηρα για να ενισχυει το σημα αλλα αυτο ενω της "μπαρες" της ανεβαζει στο φουλ η ταχυτητα ειναι χαλια.
jkoukos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα τι να σου πω. Με το να ενισχύσεις την ασύρματη εκπομπή, μιας συσκευής που δουλεύει στο πρότυπο 11b/g, δεν θα καταφέρεις να πιάσει την ταχύτητα μιας άλλης που δουλεύει στο πρότυπο 11n. Είναι άλλο πράγμα πόσο ισχυρή είναι η εκπομπή σου και εντελώς διαφορετικό σε τι ταχύτητες μπορεί να δουλέψει.
Kapetanakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 εχει κανενας τη συγκεκριμενη κεραια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα