Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το gs3 είναι το χειρότερο κινητό στην ιστορία και επειδή το πήραν πολλοί ρεζιλεύτηκε και η Samsung και το android.

Αυτά που λέει ο φίλος συνεχίζουν ακόμα και σε note 3 και σε άλλα δυνατά μοντέλα. Από αυτά όμως δε γίνεται να βγάζεις συμπεράσματα για όποια συσκευή υπάρχει

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο ειναι το point. Γιατί όχι καλύτερους/μεγαλύτερους αισθητήρες αντί για MP? Αλλά να μου πεις οι περισσότεροι θα προτιμήσουν τα MP απο τον αισθητήρα λόγο αγνιας του θέματος... Έχουν βρει marketing trick που πιάνει εδώ και πολλά χρόνια

Γιατί δεν χωράνε τόσο εύκολα.

Αύξηση κόστους.

Και κατι σχετικο με το θεμα μας. Το Lumia 1020 τραβαει φωτογραφιες raw σε αρχειο .dng

Και το Ν900 μου που έκλεισε 5 χρόνια το κάνει αυτό. :P 

Μονο που πρωτον εχω το 1020, εχω δει φωτογραφιες απο διαφορα lumia και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, εκτος απο το 1520 και το 930 που και παλι ειναι στα ιδια πλαισια με τις καλυτερες συσκευες της sony που εχουν τον imx220 που βρισκεις π.χ. στο z1 των 300ε οσο και το 830 δηλαδη που ειναι και κατωτερο σε ολα τα specs απο εκει και περα. 

Z1 me 930 πάντως που έχουμε κάνει live test η διαφορά φαίνεται αμέσως.

Εύκολα ανώτερο το 930 στην κάμερα.

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς έτσι είναι μιας και ήμουν κι εγώ σε αυτό το live test

Βέβαια θυμιζω ότι ο ιδιοκτήτης του 930 μου είπε να το πουλησω σε αγγελια εδώ μέσα και έτρεξε να πάρει z2 λόγω του ελλιπούς λειτουργικού της ms..

Μια συσκευή έχει σημασία σαν σύνολο

Δημοσ.

Γιατί δεν χωράνε τόσο εύκολα.

Αύξηση κόστους.

Και το Ν900 μου που έκλεισε 5 χρόνια το κάνει αυτό. :P

Z1 me 930 πάντως που έχουμε κάνει live test η διαφορά φαίνεται αμέσως.

Εύκολα ανώτερο το 930 στην κάμερα.

Ok, τουλαχιστον επρεπε να ειναι κοντα βαση προδιαγραφων. Οσο για τα raw αρχεια, ειναι παντελως αχρηστα σε αισθητηρες με χαμηλο dymamic range.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...