Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το hardware δεν το είχαν ποτε ανάγκη τα WP για να είναι σταθερά ή γρήγορα. Πάντα το ξεπερνούσαν το android OS. Για τα tech freaks έχουν γίνει τετραπυρινα κλπ τα WP.

(αν κατάλαβα καλά δηλαδή με αυτό που έγραψες. Γιατί μόλις ξύπνησα και ξέρεις τωρα, παίζει άλλα να διάβασα τώρα και αλλιώς να είναι :P )

όλες οι συσκευές έχουν ανάγκη το hw όταν κάνουν βαριά πράγματα και μη θεοποιείτε τόσο το wp δεν είναι και τόσο βούτηρο όσο θέλετε να πιστεύετε ούτε το android όσο laggy θέλετε να πιστεύετε  

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα ενδιαφέρον;

Το ότι βγάζει κινητά των 150-200 ευρώ που είναι πιο γρήγορα, σταθερά, και πιο ποιοτικά απο τις αντροιντ συσκευές της ίδιας ή και μεγαλύτερου εύρους τιμών δεν είναι ενδιαφέρον;

Οι περισσότεροι που θα βρεις με wp άλλαξαν γιατί είναι φθηνά και δεν κολλάνε.

Επίσης συσκευές με pureview είναι αυτες: 920,930,925,830,1020,1520,725.

Δεν υπάρχει καμια απο αυτές τις συσκευές που να μην έχει καλή κάμερα, οπότε το σχόλιο σου είναι άκυρο.

Τα περισσοτερα κινητα που αναφερεις, βασικα ολα εκτος το 1020 δεν κανουν oversampling, και δεν εχουν καποια ιδιαιτερη καμερα που να ξεπερναει τον ανταγωνισμο απο τις android συσκευες, εκτος απο τα 1520, 930 βαρια βαρια και το 920, κανενα αλλο δεν αξιζει τον χαρακτηρισμο pureview που ξεκινησε απο το 808 και κυριως το 830. Απο εκει και περα ενα γρηγορο τηλεφωνο με λιγα λεφτα σιγουρα ειναι ενδιαφερον και εκει ειναι που παει καλα η ms,  αλλα οταν σου λειπουν ολα τα mainstream παιχνιδια που θα ψαξει με το καλημερα ο απλος χρηστης και πολλες mainstream επισημες εφαρμογες, δεν μπορεις να πεις οτι εχεις mainstream συσκευη. 

Δημοσ.

Τα περισσοτερα κινητα που αναφερεις, βασικα ολα εκτος το 1020 δεν κανουν oversampling, και δεν εχουν καποια ιδιαιτερη καμερα που να ξεπερναει τον ανταγωνισμο απο τις android συσκευες, εκτος απο τα 1520, 930 βαρια βαρια και το 920, κανενα αλλο δεν αξιζει τον χαρακτηρισμο pureview που ξεκινησε απο το 808 και κυριως το 830. Απο εκει και περα ενα γρηγορο τηλεφωνο με λιγα λεφτα σιγουρα ειναι ενδιαφερον και εκει ειναι που παει καλα η ms, αλλα οταν σου λειπουν ολα τα mainstream παιχνιδια που θα ψαξει με το καλημερα ο απλος χρηστης και πολλες mainstream επισημες εφαρμογες, δεν μπορεις να πεις οτι εχεις mainstream συσκευη.

Καταρχάς ποιος μίλησε για mainstream συσκευές;

Δεύτερον, οκ τα mainstream games λείπουν; Μάλλον δεν έχεις ιδέα ε;

Το ότι λείπει ένα candy crush που υπάρχουν 10000 παρόμοια και ίσως και καλύτερα παιχνίδια πάει να πει ότι δεν είναι mainstream η συσκευή μου ε;

Jesus F Christ

Ναι, δεν έχει ΟΛΑ τα mainstream αλλά τα έχει σχεδόν όλα.

Και επίσης έχει τα Xbox games, Halo πχ (και σκάει και το halo 2 παρεμπιπτόντως) που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ στην mainstream (γελάω) συσκευή σου.

Επίσης σχετικά με το 830 το έχεις πιάσει ποτε στα χέρια σου;

Δοκίμασε σε παρακαλώ την 10mp κάμερα του με ένα αντροιντ με 13mp, και μετά έλα εδώ και πες μου "Δικέ μου είχες δίκιο, βλακιες έλεγα"

Δημοσ.

αυτό που οι android fans βάζουν πρώτα σε σύγκριση τα specs με τρελαίνει. για να δει κάποιος αν μία συσκευή είναι ποιοτική και γρήγορη, απλά πρέπει να την πιάσει στα χέρια του και να προσπαθήσει να κάνει κάποια βασικά πράγματα. π.χ. να πάρει ένα τηλέφωνο. αν το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό το πολύ βασικό, για να μην πάμε σε ποιο πολύπλοκα, θα καταλάβει ότι τα wp δεν έχουν τρελές απαιτήσεις από το hardware. επίσης όπως πρέπει να γνωρίζουμε όλοι σημασία δεν έχει το νούμερο στο χαρτί αλλά η ποιότητα του. αν έχεις μία κάμερα 13mp μέτριας ποιότητας και ο άλλος έχει απλά μία καλή 6Mp πολύ πιθανόν το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο για το δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς ποιος μίλησε για mainstream συσκευές;

Δεύτερον, οκ τα mainstream games λείπουν; Μάλλον δεν έχεις ιδέα ε;

Το ότι λείπει ένα candy crush που υπάρχουν 10000 παρόμοια και ίσως και καλύτερα παιχνίδια πάει να πει ότι δεν είναι mainstream η συσκευή μου ε;

Jesus F Christ

Ναι, δεν έχει ΟΛΑ τα mainstream αλλά τα έχει σχεδόν όλα.

Και επίσης έχει τα Xbox games, Halo πχ (και σκάει και το halo 2 παρεμπιπτόντως) που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ στην mainstream (γελάω) συσκευή σου.

Επίσης σχετικά με το 830 το έχεις πιάσει ποτε στα χέρια σου;

Δοκίμασε σε παρακαλώ την 10mp κάμερα του με ένα αντροιντ με 13mp, και μετά έλα εδώ και πες μου "Δικέ μου είχες δίκιο, βλακιες έλεγα"

Μονο που πρωτον εχω το 1020, εχω δει φωτογραφιες απο διαφορα lumia και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, εκτος απο το 1520 και το 930 που και παλι ειναι στα ιδια πλαισια με τις καλυτερες συσκευες της sony που εχουν τον imx220 που βρισκεις π.χ. στο z1 των 300ε οσο και το 830 δηλαδη που ειναι και κατωτερο σε ολα τα specs απο εκει και περα. Δοκιμασε να παιξεις παιχνιδι σε adreno 305 και σε 330 να δεις διαφορα, εκει δεν σε σωζει κανενα λειτουργικο. Επισης, επειδη τυχαινει να εχω και android συσκευη (oneplus one) στα χερια μου, δεν εχει τα ιδια παιχνιδια στα wp, αν βαλεις διπλα διπλα τα πιο δημοφιλη δεν τα βγαζει τα περισσοτερα, οπως επισης δεν μπορεις να περασεις με πλαγιο τροπο παιχνιδια και κυριως με mod, δεν εχεις blackmarket, αστο καλυτερα, εκει τα wp ειναι πολυ πισω. 

Δημοσ.

Μονο που πρωτον εχω το 1020, εχω δει φωτογραφιες απο διαφορα lumia και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, εκτος απο το 1520 και το 930 που και παλι ειναι στα ιδια πλαισια με τις καλυτερες συσκευες της sony που εχουν τον imx220 που βρισκεις π.χ. στο z1 των 300ε οσο και το 830 δηλαδη που ειναι και κατωτερο σε ολα τα specs απο εκει και περα. Δοκιμασε να παιξεις παιχνιδι σε adreno 305 και σε 330 να δεις διαφορα, εκει δεν σε σωζει κανενα λειτουργικο. Επισης, επειδη τυχαινει να εχω και android συσκευη (oneplus one) στα χερια μου, δεν εχει τα ιδια παιχνιδια στα wp, αν βαλεις διπλα διπλα τα πιο δημοφιλη δεν τα βγαζει τα περισσοτερα, οπως επισης δεν μπορεις να περασεις με πλαγιο τροπο παιχνιδια και κυριως με mod, δεν εχεις blackmarket, αστο καλυτερα, εκει τα wp ειναι πολυ πισω.

Καταρχάς δεν με νοιάζει να δω τις διαφορες που έχουν τα games στο τρέξιμο τους.

Είναι απλά ηλίθιο και ανούσιο. Έχω Xbox για games και οι υπόλοιποι έχουν κονσόλες και πισι. Τωρα αν είσαι mobile gamer και θες όλα τα mobile games (πλην τα Xbox games) τότε το WP δεν είναι για εσένα.

Σχετικά με το 830, ενα πράγμα θα σου πω.

Τα Σονυ δεν έχουν Lumia Camera App και δεν θα έχουν ΠΟΤΕ την ίδια υποστήριξη, ειδικά τωρα που τα Lumia θα πάνε σε WP10.

Δημοσ.

Μια χαρά υποστήριξη έχουν τα sony για android, το z που είναι 2 ετών κινητό θα πάρει lollipop.

Επίσης πλεον στο android δεν είναι και τόσο φοβερό ζητούμενο η υποστήριξη, κάνει έτσι κι αλλιώς όπως ηδη είναι πολλά περισσότερα από όσα κάνουν ή θα κάνουν τα αλλά λειτουργικά

Άμα τα lumia δηλαδή πάνε σε 10 τι θα γίνει; Θα κάνουν μερικά απο τα πράγματα που κάνει ο ανταγωνισμος εδώ και χρόνια;

Δημοσ.

Μια χαρά υποστήριξη έχουν τα sony για android, το z που είναι 2 ετών κινητό θα πάρει lollipop.

Επίσης πλεον στο android δεν είναι και τόσο φοβερό ζητούμενο η υποστήριξη, κάνει έτσι κι αλλιώς όπως ηδη είναι πολλά περισσότερα από όσα κάνουν ή θα κάνουν τα αλλά λειτουργικά

Άμα τα lumia δηλαδή πάνε σε 10 τι θα γίνει; Θα κάνουν μερικά απο τα πράγματα που κάνει ο ανταγωνισμος εδώ και χρόνια;

Ουαου μια εταιρία υποστήριξε για μια φορά τα κινητά της και κάνετε πάρτι.

Αν μας έλειπαν τα πράγματα που κάνει ο ανταγωνισμός δεν θα περνάμε η μέναμε στα Lumia.

Ίσα ίσα που πάει να πει πως βρήκαμε πράγματα που μας καλύπτουν και το κινητό μας τα κάνει καλύτερα :)

Καλό βραδυ

Δημοσ.

Καταρχάς δεν με νοιάζει να δω τις διαφορες που έχουν τα games στο τρέξιμο τους.

Είναι απλά ηλίθιο και ανούσιο. Έχω Xbox για games και οι υπόλοιποι έχουν κονσόλες και πισι. Τωρα αν είσαι mobile gamer και θες όλα τα mobile games (πλην τα Xbox games) τότε το WP δεν είναι για εσένα.

Σχετικά με το 830, ενα πράγμα θα σου πω.

Τα Σονυ δεν έχουν Lumia Camera App και δεν θα έχουν ΠΟΤΕ την ίδια υποστήριξη, ειδικά τωρα που τα Lumia θα πάνε σε WP10.

Τι σημασια εχει αν εχεις xbox pc ή οτιδηποτε, αν με 300€ ο ενας μου πουλαει snapdragon 400 με 10mp 1/3.04'' camera και 1gb ram, γιατι να μην παρω snapdragon 800 με 20mp 1/2.3'' camera και 2gb ram? Απλα πραγματα. Και οπως ειπε και ο qsis, παιρνουν updates τα android πλεον, ναι παλιοτερα ηταν κλαφτα, αλλα και η ms αν θυμασαι παρατησε πολλες φορες χρηστες και developers, τερματιζοντας πλατφορμες. Οποτε για μενα η ms πρεπει να προσφερει κατι ξεχωριστο, εμενα με κερδισε η καμερα του 1020, πρεπει να βγαλει και καινουριο με πραγματικη pureview καμερα, στις 5'' 1080p με καποιον σχετικα πιο προσφατο snapdragon, συσκευες οπως το 535, ειναι καλο να υπαρχουν και προσφερουν ποιοτητα και smooth, απροβληματιστη εμπειρια με λιγα λεφτα, αλλα πρεπει να εχεις και καποιο βαρυ χαρτι με κατι που δεν εχει ο ανταγωνισμος και στις high end συσκευες.

Δημοσ.

Όλα αυτα είναι θεωρίες και το android είναι τέλειο μόνο στη θεωρία, τέτοια ακουνε οι καταναλωτες που εχουν αγνοια και καταληγουν με android που κάνουν 3 και δευτερολεπτα να ανοιξουν μια επαφή και στο τελος ξαναπαίρνουν android γιατι τα iphone ειναι ακριβά και με ένα android φαντασιώνονται ότι έχουν iphone και μάλιστα με καλύτερα specs...αλλά δεν γνωρίζουν να κάνουν ακόμα και βασικές λειτουργίες ενός smartphone. Απλά τα πράγματα αλλά το ότι τα WP πρέπει να φτιάξουν ακόμα καλύτερο store είναι γεγονός γιατί η αγορά από τα φαινομενικά πράγματα και την επιφάνεια καταλαβαίνει καλύτερα. Το άλλο τους αμάρτημα είναι ότι δεν μοιάζουν με iphone...

Δημοσ.

τι να σου πω φίλε μου, δεν ξέρω ποια εμπειρία είχες εσύ με android αλλά εμένα ποτέ δε μου έκαναν 3" να ανοίξουν οι επαφές και αυτό γιατί ποτέ μου δεν έπαιρνα κινητά με άθλιο ui σαν το touchwiz

συνήθως είχα aosp που πάει σχετικά σφαίρα (αφήνω απ΄έξω τις custom που πάνε ακόμα πιο σφαίρα)  και μετά από καιρό που πήγα σε skinned (της sony) δεν έχω τέτοια θέματα και γιατί το hw πλέον είναι πολύ δυνατό και γιατί δεν είναι φορτωμένο το συγκεκριμένο με το σκουπιδαριό που μπορεί να έχουν διάφορες συσκευές

θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά, android δεν είναι μόνο η samsung και το άθλιο λογισμικό της, υπάρχουν κι άλλα πράγματα στην αγορά και μεταξύ αυτών υπάρχει και το γυμνό android που ακόμα και σε διπύρηνο ti omap που ήταν επεξεργαστής της πλάκας πήγαινε αρκετά γρήγορα (για τα κυβικά του) και οι επαφές άνοιγαν σε κάτω από 3" 

και με ένα android φαντασιώνονται ότι έχουν iphone και μάλιστα με καλύτερα specs...αλλά δεν γνωρίζουν να κάνουν ακόμα και βασικές λειτουργίες ενός smartphone. 

και αυτοί που παίρνουν iphone φαντασιώνονται ότι έχουν  smartphone σε ένα κατά τα άλλα ανάπηρο και λειψό λειτουργικό που απλά νομίζουν ότι πάει γρήγορα, μέχρι να πάρει το κατάλληλο update για να σερνεται και να χαθεί και αυτή η χαρά 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπα το android στα λόγια είναι υπέροχο

Αυτο ειναι το κακο με το android, κρινεις την υλοποιηση της google, της samsung, της lg, της sony, της xiaomi και του καθε τελευταιου κινεζου, των cfw cookers? Οι υλοποιησεις της lg ας πουμε τουλαχιστον στο optimus g και g2 δεν κανουν ωρα να ανοιξουν τιποτα και ειναι πολυ καλες και πολυ smooth, επισης στο optimus g τουλαχιστον σε μενα για σχεδον 1.5 χρονο που το ειχα δεν εκανε ουτε ενα restart, δεν κολησε ουτε μια φορα, πανε πες τα αυτα σε αυτους με τα s3, που σε βγαζαν και κοροιδο που πηρες το lg τοτε, γιατι δεν θα παρει updates, βεβαια αυτοι κολησαν επισημα στην 4.3 και το lg εφτασε kitkat. Επομενος ειναι καθαρα υποκειμενικο να κρινεις το android σαν πλατφορμα, απο την κακη υλοποιηση της samsung, που μεταξυ αλλων το πληρωνει τωρα και χανει μεριδιο.

Απο εκει και περα στο ios υπαρχουν μερικες συσκευες και παλι βλεπεις στις παλιοτερες και σε καποια updates τωρα τελευταια τα κανει μανταρα και η apple που εχει να υποστηριξει ελαχιστο hardware.

Στα ιδια πλαισια και η ms, λιγες συσκευες, μικρη υποστηριξη hardware τουλαχιστον δεν τα εχει κανει ακομα μανταρα και πανε ολες καλα. Αν και εγω απλα πιστευω αυτοι με τις φθηνες συσκευες, πνιγουν τα προβληματα και δεν το κανουν θεμα, επισης ωραιοποιουν την κατασταση λογο των λιγων χρηματων που εχουν δωσει, κατι που δεν θα κανει καποιος που εχει σκασει πολλα λεφτα για μια συσκευη, εκτος και αν ειναι τερμα κολλημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...