Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κρυβη το ιστορικο την εταιρια σταθερησ τηλεφωνιασ που μου παρεχει ιντερνετ πιο συγκεκριμενα εχω forthnet γινεται κατι τετοιο? ευχαριστω πολυ..Και θα εκτιμουσα τν γνωμη σασ και παλι ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αν αυτό που ζητάς είναι να μη μπορεί η forthnet να βλέπει σε ποιές ιστοσελίδες μπαίνεις, τότε η μόνη λύση είναι να γραφτείς σε υπηρεσία vpn (ψάξε στο γούγλη, θα βρεις πολλές). Φυσικά εξυπακούεται ότι η εταιρεία που παρέχει το vpn θα βλέπει που σερφάρεις.

γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κρυβη το ιστορικο την εταιρια σταθερησ τηλεφωνιασ που μου παρεχει ιντερνετ πιο συγκεκριμενα εχω forthnet γινεται κατι τετοιο? ευχαριστω πολυ..Και θα εκτιμουσα τν γνωμη σασ και παλι ευχαριστω :-)

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε hawkpilot.. αλλα παντα καποιος πρεπει να βλεπει που ειμαι εε ?

Στο internet τα παντα καταγράφονται, ανωνυμία δεν υπάρχει, εκτος αν μπεις απο καποιο ίντερνετ καφέ και οχι βέβαια χρησιμοποιώντας απο εκει το fb.

Δημοσ.

Προσεχε μονο λιγο μονο, γιατι καρφωνεσαι με αυτα που ζητας να κανεις να ξερεις.

Χωρις να θελω να σε κατηγορησω ή να σε προσβαλλω, αυτα τα ζητανε περιεργα ατομα με υποπτο background.

Δημοσ.

ναι φιλε ξερω δεν ειναι αυτο το θεμα μου ασ με ψαξουν δεν εχω να κρυψω κατι απλα θυμώνω γτ το μονο που πρεπει να γνωριζει η οποιαδηποτε εταιρεια για μενα ειναι το ποσα λεφτα θα μου παρει  και οχι να ξερει το καθε σαιτ που επισκεπτομαι

Δημοσ.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, πάντα κάποιος θα βλέπει. Οπότε μη το ψάχνεις. Αποδέξου το απλά :P

• Like 2
Δημοσ.

Είναι υποχρέωση των τηλεπικοινωνιακών παρόχων να καταγράφουν για κάποιο χρονικό διάστημα (νομίζω 6 μήνες) διάφορες πληροφορίες της σύνδεσης με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας, ώστε όταν ζητηθεί από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, να ενημερώσουν σχετικά. Δεν καταγράφεται το περιεχόμενο της επικοινωνίας (ομιλία, φαξ, email, επιστολή κλπ).

Σε περίπτωση αιτήματος άρσης απορρήτου, μπορούν να καταγραφούν τα πάντα και για όσο διάστημα αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές.

Δημοσ.

Η κρυπτογράφηση αυτών που κατεβάζουμε γίνεται από την επιλογή "Allow incoming legacy connections". Αν αυτή είναι επιλεγμένη, τότε δεν έχουμε κρυπτογράφηση.

H επιλογή "Protocol Encryption" έχει να κάνει με τι ανεβάζουμε. Με "Disable" δεν έχουμε κρυπτογράφηση.

Αν έχουμε επιλέξει "Enabled" ανεβάζουμε κρυπτογραφημένα και μη κρυπτογραφημένα, ανάλογα τους peers που έχουμε συνδεθεί.

Αν έχουμε επιλέξει "Forced" ανεβάζουμε πάντα κρυπτογραφημένα.

Υπόψη ότι ενδέχεται, αν έχουμε σε όλα κρυπτογράφηση, να μην βρίσκουμε διαθέσιμους πολλούς peers για σύνδεση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...