ObeyWario! Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Τηλεκοντρόλ κτλ δεν κάνεις εξοικονόμηση σε χρήματα αλλά είναι και το θέμα της οικολογίας Το lidl φέρνει κατα καιρούς πολύ οικονομικές επαναφορτιζόμενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Τηλεκοντρόλ κτλ δεν κάνεις εξοικονόμηση σε χρήματα αλλά είναι και το θέμα της οικολογίας Το lidl φέρνει κατα καιρούς πολύ οικονομικές επαναφορτιζόμενες Ειναι καλες οι επαναφορτιζομενες του lidl, εχεις δοκιμασει μηπως; --- Για τις GP τι γνωμη εχετε; Νομιζω εχω δει καλες αποψεις, οτι ειναι γενικως αξιοπιστες, αλλα πειτε την εμπειρια σας αν εχετε. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, mindreader είπε Ειναι καλες οι επαναφορτιζομενες του lidl, εχεις δοκιμασει μηπως; Έχω πάρει 3 φορές αποτι είδα έχουν ημερομηνίες 2011, 2014 και 2017 Έχουν πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής, 3-4E νομίζω η τετράδα.Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskalamatas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 6/2/2022 στις 10:26 ΜΜ, jaguar13 είπε Επειδή ο μικρός απόκτησε ένα τηλεκατευθυνόμενο που παίρνει 18650 μπαταρίες, σκέφτομαι να πάρω έναν φορτιστή που να φορτίζει αντίστοιχες μπαταρίες, εκτός των άλλων. Βλέπω αυτόν https://www.skroutz.gr/s/20815051/LiitoKala-LII-PD4-Φορτιστής-4-Μπαταριών-Li-ion-Ni-Cd-Ni-MH-Μεγέθους-AA-AAA-18650.html?from=index_recently_viewed Τι λέτε? Μου φαίνεται οκ, είναι και smart. Τον χτυπάω? ναι!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Τον χτύπησα ήδη 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 9v μπαταρια σε eneloop δεν υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Αν καποιος το εχει ψαξει λιγο παραπανω, κι εχει πειραματιστει με πολλους φορτιστες και 'φορτια' μπαταριων, ας πει. Εχετε διαπιστωσει, περα απο το αν ενας φορτιστης φορτιζει αργα ή πιο γρηγορα, αναλογα με τον φορτιστη, αλλος να φορτιζει καλυτερα/περισσοτερο μια μπαταρια, και αλλος χειροτετα/λιγοτερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 8:27 ΜΜ, mindreader είπε Ειναι καλες οι επαναφορτιζομενες του lidl, εχεις δοκιμασει μηπως; --- Για τις GP τι γνωμη εχετε; Νομιζω εχω δει καλες αποψεις, οτι ειναι γενικως αξιοπιστες, αλλα πειτε την εμπειρια σας αν εχετε. Εχω πάρει 4 του Lidl (Τις μαύρες) και έχω βάλει τις 2 σε ασύρματο τηλέφωνο, μια χαρά είναι.4-4.5€ η τετράδα. Εχω και 4 GP, αλλά έχουν ήδη κλατάρει με λίγες φορτίσεις ενώ τις είχα μόνο σε τηλεκοντρόλ,δεν είναι καλή επιλογή.Τις βάζω στον φορτιστή και γράφουν error η low health κλπ.Μάλλον θα έπρεπε να ονομάζονται GTP. 😄 Καλές και φθηνές επαναφορτιζόμενες, είναι του IKEA οι Lada που στην ουσία είναι Eneloop, τις έχουν πάρει εδώ κάποια μέλη. Είχα πάρει παλιά σε σχετικά υψηλή τιμή 4 Duraccell και είχα και 4 Eneloop που δυστυχώς τις έχασα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εχω πάρει 4 του Lidl (Τις μαύρες) και έχω βάλει τις 2 σε ασύρματο τηλέφωνο, μια χαρά είναι.4-4.5€ η τετράδα. Εχω και 4 GP, αλλά έχουν ήδη κλατάρει με λίγες φορτίσεις ενώ τις είχα μόνο σε τηλεκοντρόλ,δεν είναι καλή επιλογή.Τις βάζω στον φορτιστή και γράφουν error η low health κλπ.Μάλλον θα έπρεπε να ονομάζονται GTP. 😄 Καλές και φθηνές επαναφορτιζόμενες, είναι του IKEA οι Lada που στην ουσία είναι Eneloop, τις έχουν πάρει εδώ κάποια μέλη. Είχα πάρει παλιά σε σχετικά υψηλή τιμή 4 Duraccell και είχα και 4 Eneloop που δυστυχώς τις έχασα. Ναι, το lidl γενικα δεν φερνει οτι κι οτι, εχω κι εγω υποψη οταν ξαναπετυχω εκει, να παρω. Δεν ηξερα οτι η lada του ικεα ειναι οι eneloop, θα το εχω υποψη μου οταν βρεθω στο ικεα. Κριμα που η gp λες οτι δεν βγηκαν και τοσο καλες, παροτι διαβασα γενικως οτι ειναι 'καλες', αλλα καθε γνωμη μετραει. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Εσεις γνωριζατε οτι υπηρχαν μπαταριες, που φορτιζουν απευθειας, διχως ξεχωριστη συσκευη φορτιστη, μεσω καλωδιου usb; ---- Σε οποια συσκευη δεχεται, μπαταρια τυπου NiMh, μπορει επισης να δεχτει και μπαταρια Lithium; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου μπαταρίες λιθίου με ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης και εκφόρτισης κυκλοφορούν καιρό, οι κανονικές μπαταρίες λιθίου δεν είναι εναλλακτικές στις Ni-Mh θα πρέπει να έχουν κύκλωμα που μειώνει την τάση τους στο 1.5V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 39 minutes ago, nvel said: μπαταρίες λιθίου με ενσωματωμένο κύκλωμα φόρτισης και εκφόρτισης κυκλοφορούν καιρό, οι κανονικές μπαταρίες λιθίου δεν είναι εναλλακτικές στις Ni-Mh θα πρέπει να έχουν κύκλωμα που μειώνει την τάση τους στο 1.5V Πολυ χρησιμες πληροφοριες! Αρα λες, οτι συσκευες που λενε οτι δεχονται NiMh, δεν ειναι ασφαλες να τους βαλουμε λιθιου. Λενε οτι δεχονται NiMh, δεν 'ρισκαρουμε' να τους βαλουμε λιθιου. Δεν ειναι οπως πολυ παλια, αν θυμαμαι καλα, συσκευες που δεχονταν καδμιου, χωρις να υπαρχει καποιος απαγορευτικος λογος, βαλαμε ως φυσικη εξελιξη αργοτερα στις ιδιες συσκευες, μπαταριες NiMh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 28 λεπτά πριν, mindreader είπε Πολυ χρησιμες πληροφοριες! Αρα λες, οτι συσκευες που λενε οτι δεχονται NiMh, δεν ειναι ασφαλες να τους βαλουμε λιθιου. Λενε οτι δεχονται NiMh, δεν 'ρισκαρουμε' να τους βαλουμε λιθιου. Δεν ειναι οπως πολυ παλια, αν θυμαμαι καλα, συσκευες που δεχονταν καδμιου, χωρις να υπαρχει καποιος απαγορευτικος λογος, βαλαμε ως φυσικη εξελιξη αργοτερα στις ιδιες συσκευες, μπαταριες NiMh. Ονομαστική τάση 1,5V κι ας είναι ότι θέλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 3 minutes ago, Doubt said: Ονομαστική τάση 1,5V κι ας είναι ότι θέλει. Οκ, κατανοητο. Οι λιθιου ΑΑ/ΑΑΑ εχουν καποιο ξεκαθαρο πλεονεκτημα σε σχεση με τις αντιστοιχες NiMh; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Οκ, κατανοητο. Οι λιθιου ΑΑ/ΑΑΑ εχουν καποιο ξεκαθαρο πλεονεκτημα σε σχεση με τις αντιστοιχες NiMh; Δεν παρουσιάζουν το "φαινόμενο μνήμης" Μη ρωτήσεις, Google it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα