Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, 1988panos2171 said:

Ξέρουμε σε πόσες ώρες περίπου μπορεί ο παρακάτω φορτιστής να γεμίσει μπαταρίες NiMh 2400mah?

https://www.gearbest.com/chargers/pp_1234246.html?wid=1527929#anchorGoodsReviews

Two charging current options: 500mA, 1000mA

δεν ξερω για τις αα ποιο απο τα δυο ισχυει.στη μια περιπτωση 5 ωρες στην αλλη 2.5

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, 1988panos2171 said:

Κάτω από 5ωρο είναι μια χαρά.

Thanks!

επειδη υποστηριζει πολλες τασεις δεν αναφερει σε ποια ταση βγαζει 500mah και σε ποια 1000Mah.με βαση παντως οπως τα γραφεις πρεπει να υποστηριζει 1000mah μονο στα 1.48V .

δεν ξερω αν υπαρχει κανα αναλυτικο Manual που μπορει να λεει περισσοτερα.

Δημοσ.
On 26/11/2019 at 20:24, 1988panos2171 said:

Βρήκα το παρακάτω review και φαίνεται ότι τις κλασσικές ΑΑ (1.2V) τις φορτίζει στο 1Α

https://lygte-info.dk/review/Review Charger LiitoKala Lii-202 UK.html

απο οτι καταλαβα και εγω 1ampere βγαζει στα 1,48 volt ενω 500mah στις πιο πανω τασεις 4.35V / 4.20V / 3.65V .οπως κανουν οι περισσοτεροι φορτιστες ακομα και των κινητων.

πχ σε xiaomi ελεγε 2a σε 6 volt  1,5a σε 9 volt και το ιδιο και σε 12 volt (για quick charging).

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση καθώς είδα σήμερα ότι βγάζουν πάλι τις tronic στα lidl, αυτός(πίσω) ο φορτιστής μπορεί να τις φορτίσει ή θα έχουν πρόβλημα;

Παρήγγειλα έναν που μου πρότεινε ένα μέλος σε άλλο thread αλλά μέχρι να έρθει από κίνα θα πάρει καιρό.

Μια άλλη λύση είναι να πάρω αυτό που είναι οικονομικό σαν combo.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, theo93 είπε

Μια ερώτηση καθώς είδα σήμερα ότι βγάζουν πάλι τις tronic στα lidl, αυτός(πίσω) ο φορτιστής μπορεί να τις φορτίσει ή θα έχουν πρόβλημα;

Παρήγγειλα έναν που μου πρότεινε ένα μέλος σε άλλο thread αλλά μέχρι να έρθει από κίνα θα πάρει καιρό.

προσωπικα το toshiba combo δε θα το επαιρνα γιατι δε βλεπω πουθενα να γραφει και για φορτιση aaa μπαταριων,αλλα για να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα μεχρι να σου ερθει ο αλλος απο κινα,και πρεπει να τονισω για επαναφορτιζομενες μονο eneloop και ξενοιασες μη κοιτας να γλιτωσεις μερικα ευρω με tronic κτλπ,πραγματικα αξιζουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, greengr21 είπε

προσωπικα το toshiba combo δε θα το επαιρνα γιατι δε βλεπω πουθενα να γραφει και για φορτιση aaa μπαταριων,αλλα για να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα μεχρι να σου ερθει ο αλλος απο κινα,και πρεπει να τονισω για επαναφορτιζομενες μονο eneloop και ξενοιασες μη κοιτας να γλιτωσεις μερικα ευρω με tronic κτλπ,πραγματικα αξιζουν.

Ευχαριστώ για την απάντηση, επειδή είναι για xbox controllers δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε eneloop.

Με 12-13€ θα έχω 8+2+φορτιστή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theo93 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, επειδή είναι για xbox controllers δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε eneloop.

Με 12-13€ θα έχω 8+2+φορτιστή.

και εγω τις εχω για xbox controller τις eneloop,τις αλλαξα μετα απο 5 χρονια και ειχαν ακομα να δωσουν...μπορεις να παρεις τον toshiba combo+5,5 euro 2 eneloop και εισαι τζιτζι

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, greengr21 είπε

και εγω τις εχω για xbox controller τις eneloop,τις αλλαξα μετα απο 5 χρονια και ειχαν ακομα να δωσουν...μπορεις να παρεις τον toshiba combo+5,5 euro 2 eneloop και εισαι τζιτζι

Ο παλιός φορτιστής(εμπρός - πίσω) που έχω δεν κάνει καθόλου;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, theo93 είπε

18650 με έναν κινέζικο των 2 ευρώ δύο θέσεων τις φορτίζω και μια χαρά κάνει τη δουλειά του.Αθήνα τον πήρα αλλά δεν ξέρω αν έχουν τα jumbo

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο.Επειδή ήθελα δύο ΑΑ φλατ και στην Ελλάδα είναι πανάκριβες από Κίνα ένας θεός ξέρει πότε θα έρθουν αν φάω με τροχουδάκι το βυζί από αυτές του lidl που είναι 1,2  vat που θέλω θα κάνουν ή θα έχουν πρόβλημα.Πειραματικά θέλω να τις χρησιμοποιήσω σε μία φτηνή Κινέζικη μηχανή κουρέματος.😊

Δημοσ.

Καλημέρα & καλή μας εβδομάδα.

Δεν είμαι χορηγός των eneloop (αν και τόσες φορές που το έχω γράψει στο παρελθόν θα μπορούσα να κινώ τέτοιες υποψίες :lol:), αλλά πραγματικά το έχουμε αναφέρει τόσες φορές και εγώ και άλλα μέλη για την αντοχή χωρητικότητα και αξιοπιστία τους, "επένδυση" (τρομάρα μας) λίγο ακριβότερη  από άλλες (δεν θα έλεγα από ανταγωνισμό, διότι αυτές που αναφέρονται πχ από supermarket - τις οποίες και εγώ έχω αγοράσει στο παρελθόν - δεν θεωρείται ανταγωνισμός, πληρώνεις λιγότερα για λιγότερα).

Συμβουλή: κοστίζει λιγότερο, αποδίδει λιγότερο είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση.

Πάντα μιλάμε για συσκευές για πολύ συχνή χρήση που κάνουν γρήγορα battery drain (για να μην πλατιάζει η κουβέντα)...

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω αυτό το φορτιστή NiteCore, Δεν υπάρχει τρόπος να μου δείχνει πόσα mah έχει η μπαταρία εκείνη τη στιγμή?

1-1_D4_01.jpg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Έχω αυτό το φορτιστή NiteCore, Δεν υπάρχει τρόπος να μου δείχνει πόσα mah έχει η μπαταρία εκείνη τη στιγμή?

1-1_D4_01.jpg

Το υπόλοιπο σε mAh δεν είναι τιμή μετρήσιμη σε πραγματικό χρόνο όπως είναι π.χ. η τάση. Οι φορτιστές που το κάνουν πρέπει πρώτα να αποφορτίσουν εντελώς τη μπαταρία για να υπολογίσουν πόσα mAh χωρητικότητα είχε.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δεν υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσω τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας που αγοράζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...