Προς το περιεχόμενο

Φορτιστές και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω επαναφορτιζόμενες aaa για ασύρματο τηλέφωνο panasonic. Αυτές που έχει είναι Ni-MH στα 550mAh κατασκευής panasonic. Μπορώ να βάλω όποιες Ni-MH βρω ή μόνο panasonic?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Καλημερα. Τοτε ακυρο εαν θελω και extra τροφοδοτικο. Εχεις να προτεινεις καποιον εφαμιλο φιλε μου; Ειδα και τον panasonic μαζι με 4 μπαταριες ΑΑ https://www.photoagora.gr/energy/battery-chargers/panasonic-eneloop-smart-and-quick-charger-bq-cc55.html

Καλή επιλογή

• Like 1

Στις 27/7/2018 στις 8:38 ΠΜ, theoritikos είπε

Ψάχνω επαναφορτιζόμενες aaa για ασύρματο τηλέφωνο panasonic. Αυτές που έχει είναι Ni-MH στα 550mAh κατασκευής panasonic. Μπορώ να βάλω όποιες Ni-MH βρω ή μόνο panasonic?

Οποιεσδήποτε nimh. Εγώ σε επίσης σε panasonic ασύρματο είχα βάλει το 2014 αν θυμάμαι καλά τις παρακάτω philips. Aκόμα λειτουργούν με εξαιρετική απόδοση.

https://www.e-shop.gr/mpataria-philips-rechargeable-multi-life-3a-800mah-2tem-p-ANA.PHI80509

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τα παιδικά παιχνίδια είναι αδηφάγα και καταπίνουν τις μπαταρίες, είμαι στην αναζήτηση επαναφορτιζομένων μπαταριών. Χρειάζομαι ΑΑ και Type D προς το παρόν, και θα τις φορτίζω σε έναν Tronic TLG 1000 A1 φορτιστή. Υπάρχουν κάποιες VFM για να πάρω?

Επεξ/σία από hurin

• 1 μήνα μετά...

Πήρα μπαταρίες Eneloop AA 1900mah. Έχω έναν αρκετά παλιό φορτιστή tronic o oποίος γράφει χρόνο φόρτισης 10-20h για 1200mah (μάλλον δεν είχανε βγει ακόμα μεγαλύτερες :P ) Φαντάζομαι μπορώ να τις φορτίσω κανονικά απλά θα πάρουν περισσότερο χρόνο σωστά; 

Η φόρτισή τους θα γίνεται το πολύ μια φορά το μήνα και αν οπότε δε με πολυαπασχολεί αν θα έχουν λίγο μεγαλύτερη φθορά λόγω περισσότερων ωρών φόρτισης.

• 2 μήνες μετά...

Θα ήθελα και εγώ αν μπορείτε να μου προτείνετε από Ελλάδα μια 4αδα ΑΑΑ, μια 4αδα ΑΑ και ένα φορτιστη.

Έχετε δοκιμάσει αυτές που κυκλοφορούν στα γνωστά κινεζομαγαζα και φορτίζουν μέσω micro usb?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και όπως αναμενόμενο αποδείχτηκαν... μάπα! 🙁 . Φορτίζουν και λειτουργούν κανονικά, αλλά όπως ισχύει με όλες τις no name κινεζίλες, η ποιότητά τους είναι κακή. Η χωρητικότητά τους είναι σίγουρα πολύ μικρότερη από αυτήν που αναγράφουν με αποτέλεσμα να διαρκούν ελάχιστα (2 ΑΑΑ που δοκίμασα σε ασύρματο χειριστήριο για PC μετά βίας άντεξαν 2-3 ώρες) και να θέλουν πολλές ώρες για να φορτίσουν. Μέχρι και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Tronic που πουλάει το LIDL είναι ανώτερες!

Επεξ/σία από emmanuel5
  • Like 1

35 λεπτά πριν, kronos73 είπε

Νομίζω όσοι ψαχνεστε για επαναφορτιζόμενες αξίζει να ρίξετε μια ματιά

Οι συγκεκριμενες απο ΙΚΕΑ ειναι απιστευτο VFM! Προσοχη ομως γιατι υπαρχουν και πιο φτηνες με μικροτερη χωρητικοτητα οι οποιες δε λενε κατι. 

Χρησιμοποιω πολλες μπαταριες για βαρια χρηση, και αν εξαιρεσεις τις powerex οι οποιες ειναι πανακριβες και δυσευρετες στην Ελλαδα, οι eneloop pro και oi IKEA LADDA 2450 αποτελουν την πιο καλη επιλογη.

• Like 3

14 λεπτά πριν, no_freak είπε

Βάση κριτικών και εγώ τις eneloop είχα στο μυαλό μου.

Για φορτιστή προς τα πού να κοιτάξω?

https://www.skroutz.gr/c/1633/fortistes-mpatariwn.html?from=catspan&keyphrase=eneloop

ο advanced ειναι καλη λυση εαν δε καιγεσαι για γρηγορη φορτιση.

με αυτον εχω φορτισει απειρες φορες τις 4 τετραδες eneloop που εχω και τις απειρες αλλες 😛

• Like 2

Λιγο off topic αλλά ο ΑΒ αυτήν την εβδομάδα έχει όλες τις μπαταρίες -40%,η τετράδα  energizer αα και ααα επαναφορτιζομενες βγαίνει στα 6,6ευρω τώρα απο αντοχή δεν γνωρίζω αλλα σε αυτη την τιμη δεν νομίζω να εχει αντίπαλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...