DownUNDERground Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακόμα φθηνότερα, στα 26,65€, για όποιον ενδιαφέρεται! Από εδώ: http://www.dealsmachine.com/best_189880.html Άκυρο τελικά τα περί καλύτερης τιμή στο από πάνω: http://www.insomnia.gr/topic/482222-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%AF/page-388?do=findComment&comment=53732706 Λοιπόν εμένα μου ήρθε πριν 2-3 ημέρες και έχω αρχίσει να φρεσκάρω έναν πάκο με ό,τι επαναφορτιζόμενες υπήρχαν στο σπίτι, οι οποίες είχαν μείνει στην άκρη χρόνια. Ειδικός δεν είμαι για να κρίνω το μηχάνημα συγκριτικά με άλλα της αγοράς, αλλα γενικά φαίνεται να αξίζει τα λεφτά του. Porg 2-3 μπαταρίες από αυτές που έχω, μου κάνουν κι εμένα το ίδιο. Τις βάζω επάνω και η ένδειξη μένει στο null. Ξέρει κανείς αν έχει νόημα να επιμείνεις με επαναλαμβανόμενες φορτίσεις ή φρεσκαρίσματα; Μου κάνει εντύπωση πάντως, πως από μια 4άδα πχ. που έχει δουλευτεί μαζί οι 3 είναι λειτουργικές και η μία τελείως νεκρή. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2015 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrwtos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Βρήκα έτοιμο το θέμα και είπα να μην δημιουργήσω καινούργιο...Θέλω να πάρω τον συγκεκριμένο Site: φορτιστή απλά θέλω να ρωτήσω αν είναι συμβατές και με αυτές τις Site: μπαταρίες που είναι λιγότερα mAh βέβαια δεν νομίζω να υπαρχει πρόβλημα αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 με την τιμή που έχει αυτός ο απλός φορτιστής θα έλεγα θα προσανατολιστείς σε καλλίτερες υλοποιήσεις. αν δεν έχεις θέμα με τις μέρες, και με λίγο κόστος παραππανω πας σε bt-c3100 v2.2. , lii500, accupower 338. ο φτηνότερος είναι ο lii500. Αυτός της panasonic λέει quick charger που δεν είναι ό,τι καλλίτερο για τις μπαταρίες. Τους παίρνεις από εξωτερικό καθώς εδω τους έχουν στα 50€. υ.γ Τώρα είδα πως στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrwtos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 με την τιμή που έχει αυτός ο απλός φορτιστής θα έλεγα θα προσανατολιστείς σε καλλίτερες υλοποιήσεις. αν δεν έχεις θέμα με τις μέρες, και με λίγο κόστος παραππανω πας σε bt-c3100 v2.2. , lii500, accupower 338. ο φτηνότερος είναι ο lii500. Αυτός της panasonic λέει quick charger που δεν είναι ό,τι καλλίτερο για τις μπαταρίες. Τους παίρνεις από εξωτερικό καθώς εδω τους έχουν στα 50€. υ.γ Τώρα είδα πως στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες. Ναι περιλαμβάνονται και οι μπαταρίες ειναι μια καλή επιλογη φορτιστη...quick charger που λες και γω το σκεφτηκα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον με τις συγκεκριμένες μπαταρίες που προοριζονται αποκλειστικά και μονο για αυτον τον φορτιστη...οι άλλες οι μπαταρίες θα φορτίζουν κανονικά(λευκες eleloop); αυτό μονο με ενδιαφέρει...Όσο για τους φορτιστες που μου πρότεινες ο Opus BT - C3100 V2.2 μου φάνηκε αρκετα αξιόπιστος και καλος αλλά αυτό είναι για γενικές ας πούμε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες(παιρνει και άλλους τύπους μπαταριών κτλ.)..καταλαβα τη μου πρότεινες κοντά στην τιμη που θέλω κτλ. αλλα χρησιμοποιω μόνο eleloop και είμαι υπερευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CraigD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 γεια χαρα συμφορουμιτες ενδιαφερομαι για επαναφορτιζομενες μπαταριες..εχω ακουσει οτι οι eneloop ειναι αρκετα καλες?εχετε να προτεινετε καποιες αλλες η αρκουν και αυτες? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Eneloop άφοβα είναι εγγύηση, τις χρησιμοποιώ χρόνια σε κονσόλα, που σημαίνει έχουν "γράψει" άπειρες ώρες επιβεβαιώνοντας την καλή επένδυση. Πολύ καλή διάρκεια, αίσθηση κατάστασης ότι "μόλις αγοράστηκαν και φορτίστηκαν για πρώτη φορά". Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει (όταν έκανα έρευνα αγοράς) ότι κρατούν περίπου το 80% της ενέργειάς τους για ολόκληρο έτος χωρίς πρόσθετη φόρτιση. Προσωπικά δεν το έχω τεστάρει ποτέ αυτό, βέβαια 1 μήνα + "μου βγάζουν" πριν τις επαναφορτίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η δικη μου εμπειρια οι ενελουπ, χρονο δεν την βγαζουν.Με καθημερινη χρηση .Παλια που ηταν φιρμα σανυο, ηταν καλυτερες.Επισης πολλες φιρμες εχουν βγαλει παρομοιες,που ειναι πολυ καλες .Και φθηνοτερες συνηθως. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Diskimpex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Καλημέρα Μήπως ήταν "μαϊμού" οι συγκεκριμένες? Πρώτη φορά το ακούω. Προσωπική εμπειρία ετών μου λέει το απολύτως αντίθετο, όπως και όλης της online παρέας μου χρόνια τώρα (από εποχής απόκτησης xbox 360 το 2009...) ξεκινώντας με sanyo και μετέπειτα με eneloop pro. Εξαρτάται βέβαια και για ποια χωρητικότητα μιλάς. Το μόνο αρνητικό (και αυτό σχετικό είναι) της περίπτωσης eneloop είναι η ακριβή τιμή τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εξού και ο λόγος που συνήθως τα βρίσκεις σε μαγαζιά με φωτογραφικό εξοπλισμό. Πρακτικά πάντως αξίζουν μέχρι το τελευταίο σεντ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/8341238/GP-Batteries-4xAA-2600mAh-4xAAA-800mAh-8τμχ.html Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή ένας gp τεχνοκράτης ταχυφορτιστής (άκου τεχνοκράτης γαμημενο T9) μάλλον μας άφησε χρόνους, ποιον φορτιστή προτείνετε, που να μπορεί να αναστήσει καμμία πεθαμένη μπαταρία, και έτσι όπως είμαστε πλέον να αποφύγουμε τελωνεία; Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν είναι και από Ελλάδα.στο σκρουτζ λένε καλά λόγια για xtar, nitecore. Φαντάζομαι πάντως ότι όλοι αυτοί δεν κάνουν ταχεία φόρτιση. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από zeys13 λαθος τ9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
draculias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλημέρα και καλό μήνα Nitecore με κλειστά μάτια. Πολλά χρόνια χρήσης απροβλημάτιστο. Φορτίζω κάτι eneloop μπαταρίες στο nitecore, το λέω διότι παίζει ρόλο και η κατάσταση μπαταρία που χρησιμοποιείς, ανεξαρτήτως μάρκας. Έχε υπόψη μη περιμένεις θαύματα με τις παλιές "πεθαμένες" όπως λες μπαταρίες. Θα αναστηθούν μεν, μπορεί για 24-48ωρο δε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, draculias είπε Καλημέρα και καλό μήνα Nitecore με κλειστά μάτια. Πολλά χρόνια χρήσης απροβλημάτιστο. Φορτίζω κάτι eneloop μπαταρίες στο nitecore, το λέω διότι παίζει ρόλο και η κατάσταση μπαταρία που χρησιμοποιείς, ανεξαρτήτως μάρκας. Έχε υπόψη μη περιμένεις θαύματα με τις παλιές "πεθαμένες" όπως λες μπαταρίες. Θα αναστηθούν μεν, μπορεί για 24-48ωρο δε Καλό μήνα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πεθαμένες τις έβγαζε ο gp αναβόσβηνε το led, αλλά οι μπαταρίες δούλευαν. τις χρησιμοποιώ κυρίως σε παιχνίδια του μικρού , οπότε όταν πέφτει η απόδοση τις έβαλα να ξαναφορτίσουν. Δεν είχαν αδειάσει σε τραγικό σημείο.Οπότε παίζει να είναι και καλές. Οπότε πάω για Nitecore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καλησπερα. Παιδια αυτος https://www.e-fakos.gr/Φορτιστές μπαταριών?product_id=757 αξίζει για τα λεφτα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Curtis76 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Καλος φαινεται, εδω στους κλεφτες που μενω τον πουλανε 40€ και τον βρισκω 25...ελεος με τους κλεφτες. Ειναι καλος ο VC4 αλλα πρέπει να αγορασεις και τροφοδοτικο ξεχωριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Τοτε ακυρο εαν θελω και extra τροφοδοτικο. Εχεις να προτεινεις καποιον εφαμιλο φιλε μου; Ειδα και τον panasonic μαζι με 4 μπαταριες ΑΑ : https://www.photoagora.gr/energy/battery-chargers/panasonic-eneloop-smart-and-quick-charger-bq-cc55.html Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα