george664 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παρακαλω ηθελα την βοηθεια σας εχω εγκαταστηση σε υπολογιστη το προγραμμα dyndns upadater αλλα οταν παω να του περασω το user & pass μου γραφει οτι καποιο ειναι λαθος ενω στο σαιτ της dyndns με τα στοιχεια αυτα μπαινει στο My services παραλληλα σε αλλο δικτυο το dyndns upadater δουλευει κανονικα Υπαρχει αλλο προγραμμα να το βαλω στον υπολογιστη να βρισκει την νεα ip ? ευχαριστω
Godaemon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον δεν βάζεις σωστά στοιχεία, θα υπάρχουν κ άλλα κ δε το σεταρεις σωστά.
george664 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εχω το ιδιο προβλημα σε MAC και σε Windows (μηπως παιζει ρολο που δεν νομιζω οτι το προγραμμα τρεχει και σε αλλο υπολογιστη που ειναι σε διαφορετικο δικτυο ?)
jkoukos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 To να τρέχει το πρόγραμμα σε διαφορετικά δίκτυα δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα υπάρχει όταν και στις 2 περιπτώσεις χρησιμοποιείς το ίδιο hostname, καθώς μόνο ένα δίκτυο πρέπει να το χρησιμοποιεί.
george664 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αρα τι μου προετεινετε να κανω για να κανει update dyndns το ρουτερ διοτι δεν μπορω να εχω αλλο hostname αφου σε αυτο εχω την dyndns δεν νομιζω να μπορω να αλλαξω hostname
jkoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μα αν δεν κάνω λάθος μπορείς να έχεις ώς 30 διαφορετικά hostnames στον ίδιο λογαριασμό του Dyndns.
george664 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 συγνωμη δεν καταλαβα ναι μεχρι 30 υπαρχουν οποτε δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο το προβλημα ειναι οταν πας να κανεις account που σου βγαλει λαθος στο ονομα η στον κωδικο αυτα στο προγραμμα Dyn updater ενω οταν πας να μπεισ στο σαιτ Dyndns και κανεις συνδεση μπαινεις κανονικα !!!!
jkoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Και ρωτάω πάλι. Στα 2 διαφορετικά δίκτυα χρησιμοποιείς άλλο ή το ίδιο hostname;
george664 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 διαφορετικο hostname Login Falled.Please cheek your username and password αυτο γραφει συνεχεια αλλα αυτα του γραφω ειναι σωστα ως και το caps lock ειδα εαν ειναι ανοικτο
jkoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις έναν λογαριασμό στο Dyndns με 2 διαφορετικά hostnames. Στο ένα δίκτυο χρησιμοποιείς το ένα hostname και δουλεύει σωστά η ενημέρωση. Στο άλλο δίκτυο βάζεις το δεύτερο hostname, αλλά σου λέει ότι είναι λάθος τα στοιχεία. Αν τα παραπάνω είναι σωστά, το λογικό είναι όντως να πληκτρολογείς λάθος τα στοιχεία του λογαριασμού, διαφορετικά θα προχωρούσε εμφανίζοντας όλα τα hostnames που έχεις δημιουργήσει στον ίδιο λογαριασμό.
george664 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Στο άλλο δίκτυο βάζεις το δεύτερο hostname, αλλά σου λέει ότι είναι λάθος τα στοιχεία. τα οποια βαζω στο προγραμα που τρεχει στον υπολογιστη (Dyn updater)
jkoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό σου λέω, ότι μάλλον κάπου κάνεις λάθος. Έχω 2 διαφορετικούς λογαριασμούς και δουλεύουν μια χαρά. Όταν όμως δοκιμάζω να εισάγω έναν τρίτο που δεν υπάρχει ή αν πληκτρολογήσω στους υπάρχοντες λάθος στοιχεία, τότε μου βγάζει το μήνυμα που αναφέρεις.
george664 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ισως δεν το γραφω καλα για το καταλαβεις για να τρεξεις το προγραμμα dyn updater πρεπει να συνδεθεις με τον λογαριασμο που εχεις στο dyndns και να τσεκαρεις το hostname που εχεις για το δικτυο σου Βαζω λοιπον τα στοιχεια για να μπω στο λογαριασμο μου και μου γραφει λαθος ονομα η κωδικο ενω οταν μπω απο το σαιτ του dyndns μπαινει αμεσως αυτο μου το κανει και σε υπολγιστη Mac και σε υπολογιστη με windows 8
jkoukos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το πρόγραμμα τρέχει και χωρίς να συνδεθείς. Απλά για να δεις τα hostnames που έχεις δημιουργήσει ή/και να γίνει η ενημέρωσή τους, πρέπει να μπεις στον λογαριασμό ή να κάνεις "Add Account". Σου λέω λοιπόν ότι το πιθανότερο είναι να μην πληκτρολογείς σωστά κάποια στοιχεία. Για δοκιμή κάνε μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα