Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλω ηθελα την βοηθεια σας εχω εγκαταστηση σε υπολογιστη το προγραμμα dyndns upadater αλλα οταν παω να του περασω το user & pass μου γραφει οτι καποιο ειναι λαθος ενω στο σαιτ της dyndns με τα στοιχεια αυτα μπαινει στο My services παραλληλα σε αλλο δικτυο το dyndns upadater δουλευει κανονικα

Υπαρχει αλλο προγραμμα να το βαλω στον υπολογιστη να βρισκει την νεα ip ?

ευχαριστω

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα σε MAC και σε Windows (μηπως παιζει ρολο που δεν νομιζω οτι το προγραμμα τρεχει και σε αλλο υπολογιστη που ειναι σε διαφορετικο δικτυο ?)

Δημοσ.

To να τρέχει το πρόγραμμα σε διαφορετικά δίκτυα δεν είναι πρόβλημα.

Πρόβλημα υπάρχει όταν και στις 2 περιπτώσεις χρησιμοποιείς το ίδιο hostname, καθώς μόνο ένα δίκτυο πρέπει να το χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

αρα τι μου προετεινετε να κανω για να κανει update dyndns το ρουτερ διοτι δεν μπορω να εχω αλλο hostname αφου σε αυτο εχω την dyndns δεν νομιζω να μπορω να αλλαξω hostname

Δημοσ.

συγνωμη δεν καταλαβα ναι μεχρι 30 υπαρχουν οποτε δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο το προβλημα ειναι οταν πας να κανεις account που σου βγαλει λαθος στο ονομα η στον κωδικο αυτα στο προγραμμα Dyn updater ενω οταν πας να μπεισ στο σαιτ  Dyndns και κανεις συνδεση μπαινεις κανονικα !!!!

Δημοσ.

Έχεις έναν λογαριασμό στο Dyndns με 2 διαφορετικά hostnames.

Στο ένα δίκτυο χρησιμοποιείς το ένα hostname και δουλεύει σωστά η ενημέρωση.

Στο άλλο δίκτυο βάζεις το δεύτερο hostname, αλλά σου λέει ότι είναι λάθος τα στοιχεία.

Αν τα παραπάνω είναι σωστά, το λογικό είναι όντως να πληκτρολογείς λάθος τα στοιχεία του λογαριασμού, διαφορετικά θα προχωρούσε εμφανίζοντας όλα τα hostnames που έχεις δημιουργήσει στον ίδιο λογαριασμό.

Δημοσ.

Στο άλλο δίκτυο βάζεις το δεύτερο hostname, αλλά σου λέει ότι είναι λάθος τα στοιχεία.

τα οποια βαζω στο προγραμα που τρεχει στον υπολογιστη (Dyn updater)

Δημοσ.

Αυτό σου λέω, ότι μάλλον κάπου κάνεις λάθος.

Έχω 2 διαφορετικούς λογαριασμούς και δουλεύουν μια χαρά.

Όταν όμως δοκιμάζω να εισάγω έναν τρίτο που δεν υπάρχει ή αν πληκτρολογήσω στους υπάρχοντες λάθος στοιχεία, τότε μου βγάζει το μήνυμα που αναφέρεις.

Δημοσ.

ισως δεν το γραφω καλα για το καταλαβεις για να τρεξεις το προγραμμα dyn updater πρεπει να συνδεθεις με τον λογαριασμο που εχεις στο dyndns και να τσεκαρεις το hostname που εχεις για το δικτυο σου Βαζω λοιπον τα στοιχεια για να μπω στο λογαριασμο μου και μου γραφει λαθος ονομα η κωδικο ενω οταν μπω απο το σαιτ του dyndns μπαινει αμεσως αυτο μου το κανει και σε υπολγιστη Mac  και σε υπολογιστη με windows 8

Δημοσ.

Το πρόγραμμα τρέχει και χωρίς να συνδεθείς. Απλά για να δεις τα hostnames που έχεις δημιουργήσει ή/και να γίνει η ενημέρωσή τους, πρέπει να μπεις στον λογαριασμό ή να κάνεις "Add Account".

Σου λέω λοιπόν ότι το πιθανότερο είναι να μην πληκτρολογείς σωστά κάποια στοιχεία.

Για δοκιμή κάνε μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...