venuets Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ειμαι αναμεσα σε Sony / samsung μεχρι 400 € τι να παρω για ταινιες και ελαχιστο Gaming σκευτομαι κατι τετοιο.. αξιζει?http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/134063-sony-kdl32w705 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2014 από tsoubas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AK76 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή κι εγώ ψάχνομαι για τηλεόραση για ταινίες και άραγμα σύνδεση τηλ/ση-laptop και όχι gaming, έχω διαβάσει πολλά σχετικά άρθρα μπας και καταλήξω σε κάτι, νομίζω διάβασα σε ανάλογη δημοσίευση πως είναι καλύτερες οι samsung για ταινίες και οι sony για gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Πανε για samsung h5000 σειρα η γνωμη μου χιλιες φορες να βαλεις ακομα 70 ευρω και να παρεις την 40h6400.Απο τις καλυτερες led και σε ταινιες και σε gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 παρε h6400 που λεει ο απο πανω,εχει διαφορα απο τις αλλες ,να αποφυγεις ομως τη σειρα h5000/5500 H 705B υπολειπεται σε κινηση και 3d απο την 6400.Επισης μην πας σε 32 για ταινιες ειναι λιγο.Τουλαχιστον 40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα