Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εχω μια ASUS Rampage II GENE LGA 1366 και απο ενα INTEL CORE I7-950 εκανα μια αναβαθμιση σε Intel Xeon X5680.
Πηγα σε Xeon λογω σχετικα καλης τιμης αγορας και επειδη δεν ηθελα να αλλαξω μητρικη...Κ ενω η μητρικη τον βλεπει κανονικα μου κανει ενα boot loop 3 φορες πριν ακουστει το χαρακτηριστικο μπιπ και μου φορτωσει το logo της Asus και μετα φορτωνει κανονικα τα windows 7...
Εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ χωρις ιδιαιτερη επιτυχια για λυση αν και υπηρξαν χρηστες με παρομοιο προβλημα(3 φορες boot loop)αλλα ηταν θεμα overclocking...Πρεπει να πω πως δεν υπαρχει "επισημη¨"υποστηριξη στο σιτε της ASUS για επεξεργαστες Xeon αλλα υποτιθεται υπαρχει γενικα συμβατοτητα με Χ58 μητρικες...Θελω να πιστευω
πως ειναι καποια χαζορυθμιση στο bios....ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια...

Δημοσ.

http://www.asus.com/ROG_ROG/RAMPAGE_II_GENE/HelpDesk_CPU/ 

Κατέβασε αυτό το bios που είναι και το τελευταίο από ότι βλέπω και πέρασετο αν δεν το έχεις ήδη.

Μπορεί και να βελτιώσει τα πράγματα. Εννοείται κάνεις backup το προηγούμενο για παν ενδεχόμενο σε στικάκι.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ και τους 2(φιλε STORM ειχα ηδη το τελευταιο bios).Καρντασι TRILOBYTER νασαι καλα επιτελους μπορω να χαρω την αναβαθμιση που εκανα.Problem solved! :-)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια ενω ολα καλα με το ηλιθιο boot loοp που μου ειχε σπασει τα νευρα τωρα δεν βλεπει πια τα 2gb απο τα 6gb συνολικα μνημης(ΕΛΕΟΣ!!).Tο cpuz βλεπει και τα 6gb μνημης αλλα στο συστημα μου στην προβολη μεγεθους ram και ταχυτητας επεξεργαστη υπαρχουν μονο 4gb .Και για του λογω το αληθες εβαλα Call of Duty Advanced Warfare και μου βγαζει(πια)μηνυμα οτι το συστημα μου δεν εχει την απαιτουμενη μνημη μπλα μπλα....Παρακαλω(ξανα)για τα φωτα σας.Ευχαριστω.

Δημοσ.

καποτε μου το εκανε και εμενα αυτο οταν τον ειχα σε αναμονη. τελικα φταιγανε οι μνημες. τις ειχα σε λαθος θεση. και το προβλημα ειχε εμφανιστει τυχαια. δηλαδη ο υπολογιστης δουλευε κανονικα και ενα πρωι παω να τον ανοιξω και ξεκινούσε μονο με την τριτη. ειχα τραβηξει και βιντεακι :P

οποτε μια και λες προβλημα με τα gb. τσεκαρε λιγο τις μνημες σου.

video.zip

Δημοσ.

φιλε drkar 220ε απο Αμερικη new.Οσο αφορα επιδοσεις στα παιχνιδια πιστευω καμια βελτιωση.Ειμαι απλα Gamer δεν ασχολουμαι με  video editing η προγραματα που να  χρειαζονται πολλους πυρηνες.Θα μου πεις τοτε γιατι?Το κινητρο ηταν :

1)η τιμη
2)οι 6 πυρηνες και τα 12 threads
3)τα 32 νανομετρα-λιγοτερο ρευμα-καλυτερες θερμοκρασιες.

Ο intel xeon X5680 ειναι ουσιαστικα ενας intel i7 980 με την διαφορα οτι μπορει να μπει σε duel-processor socket motherboard.

Οπως ειπα δεν ηθελα να αλλαξω socket οποτε βρηκα μια cpu σε πιστευω καλη τιμη μολις ενα σκαλι πιο κατω απο οτι καλυτερο εχει να δωσει το 1366 socket εξαιρωντας την σειρα extreme της intel που ακομα και σημερα ειναι πανακριβη ...Ελπιζω να πιασω 4Ghz με stock voltage....δεν θελω να δοσω καθολου ρευμα παραπανω...

Φιλε vaiosgtr νομιζω πως μεσωσες...αυτο το πραγμα στα καλα του καθουμενου να πρεπει να αλλαξεις θεσεις τiς μνημες ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω....μη τα πολυλογω μια εβλεπε 4gb μια 2gb τελικα ειδε και τα 6gb με το memory recheck enabled!!

οποτε ξεφορτωθηκα το boot loop και δουλευουν και τα 6gb,φτου φτου.....

Σας ευχαριστω θερμα,θελω να ελπιζω οτι θαμαι οκ απο εδω και περα...

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...