ParhsG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εχω τροφοδοτικό ενα silverstone silver st75f-p και ξαφνικά βρηκα το pc κλειστο. Μολις το ανοιξα αρχισε να μυρίζει καμένο - σα καμενος πυκνωτης. Η μυρωδια ειναι και στη καρτα λιγο αλλα νομιζω το πιο πολυ ειναι σε ενα σημειο στο τροφοδοτικο. Να δοκιμασω με άλλο; To εχω ανοιξει και περα του οτι μυρίζει δεν φαίνεται κατι καμμενο.
ParhsG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 http://www.frozencpu.com/products/10023/psu-441/Silverstone_Strider_PLUS_ST75F-P_750W_Modular_Power_Supply_-_SLI_Ready_ST75F-P.html Αυτό ήταν το τροφοδοτικό.Το ανοιξα και μυριζει καμένο αλλα δε φαίνεται κατι παρα μονο σε ενα σημειο κάτω απο ενα πηνίο κάπως μαυρο. Για μετρήσεις κτλ δε θέλω να μπλεξω.
Sakiz105 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σαν την ασφαλεια για overvoltage φενεται.Μενεις κοντα σε υποσταθμο της δεη η επεσε κανενας κεραυνος?
ParhsG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξέρω τι έγινε. Υποψιάζομαι (αλλα μπορει να λέω βλακίες) λόγω διακλαδωτή Τ που έβαλα στη μπρίζα . Όταν το είχα βαλει στο aircondition μου το είχε κάψει . Και λέω σιγά μη φταίει αυτό. Οπότε αν αλλάξει αυτή η ασφάλεια θα παίζει; Μπορεί να μου έχει κάψει και άλλα;
Sakiz105 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 καλο τροφοδοτικο ειναι.Κατα 99% τα υπολοιπα στο hardware ειναι μια χαρα.Αν εχεις εγγυηση στειλτο πισω,αν οχι ισως καποιος τεχνικος να μπορει να στο φτιαξει (ηλεκτρονικος)
ParhsG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ε θα το κρατήσω να δουμε αν φτιάξει με ηλεκτρονικό γνωστό. Αλλά θα πάρω ένα άλλο. Μου ειπε πως το Τ θα φταίει που δε κάνει καλή επαφή.
coolerman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 εγγυηση δεν υπαρχει,μιας και απο οτι είπε το άνοιξε μόνος του. δές και τις πρίζες μην έχουν κάποιο θέμα
doakes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα τι απεγινε το τροφοδοτικο? Επισκευαστηκε? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα