ntasis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και καλό μήναπαιδιά θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να είναι απλό…. αυτό που θέλω να κάνω είναι, από ένα μεγάλο βίντεο να κόψω πολλές άκυρες σκηνές (π.χ όπως είναι το Audacity για το ήχο που άπλα μαρκάρεις και πατάς μόνο το delete) ευχαριστίες εκ των προτέρων
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δες εδώ Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με το Avidemux 1
ntasis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δες εδώ Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με το Avidemux Φίλε σε ευχαριστώ για την πρόταση σου και όντος είναι πολύ καλό και εύκολο, αλλά επειδή εγώ κόβω πολλές σκηνές και πατώ άπειρες φορές αυτά τα κουμπιά που σε πάνε λίγα δευτερόλεπτα μπροστά ή πίσω έτσι το πρόγραμμα κρασάρει και κλίνει…. λέω για βίντεο δυο ωρών και κάτι και εκεί που κόντευα να τελειώσω μου το έκανε και τρελάθηκα (συνολικά 3 φορές). Οπότε γίνετε να φτιαχτεί αυτό το πρόγραμμα; η πάμε σε άλλο;
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 sony vegas, cyberlink power director. Τα χρησιμοποιω εγω, ειναι πολυ καλα αλλα οχι και τοσο απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα