Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο εσωτερικός χώρος του κινητού μου είναι 170 MB περίπου. Τώρα έχω ελεύθερο χώρο 20 MB και όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογές μικρής χωρητικότητας, όπως το Whats up που έχει 2-3 MB, μου λέει : Σφάλμα, Υπάρχει επαρκής χώρος αποθήκευσης. Αφού υπάρχει γιατί δεν το εγκαθιστά;;!  :mellow: Το κινητό μου είναι Alcatel 918.

Δημοσ.

Και όταν φτάνει τα 11 MB μου λέει ο χώρος αποθήκευσης δεν είναι επαρκής και να διαγράψω αρχεία γιατί θα αρχίσει να διαγράφει δεδομένα...

Δημοσ.

Σβήσε ότι προγράμματα δε χρειάζεσαι. Έλεγξε στο tab Apps από τα settings αν μπορείς να μεταφέρεις καμιά εφαρμογή στην SD από την εσωτερική μνήμη. Ίσως να κερ΄δισεις λίγο σώρο έτσι.  Αν και με αυτά δε σου φτάνει ο χώρος, προφανώς δεν υπάρχει σωτηρια....

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Link2sd από το play store και μετά να κάνεις link τις εφαρμογές σου με την sd. Το link είναι διαφορετικό από την μεταφορά στην κάρτα.

Για να το κάνεις όμως αυτό απαιτείτε μία διαδικασία για την οποία θα χρειαστείς οδηγίες.

Εάν θέλεις να προχωρήσεις με κάτι τέτοιο μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις εδώ στο νήμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν εγκαθιστα καμια εφαρμογη οταν τις κατεβαζω,ουτε αυτες με λιγη χωριτικοτητα. Θα το δοκιμασω παντως

Το δοκιμασα. Δεν μου την κατεβαζει, λεει σφαλμα υπαρχει επαρκης εσωτερικος χωρος :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...