txcellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχω τεραστικο προβλημα. Χωρις λογο και αιτια ο σκληρος μου δισκος σταματησε να λειτουργει. Το καταλαβα απο καποιες φωτο που πηγα να ψαξω. Δεν ανοιγει καν και κανει εναν περιεργο ηχο σαν να προσπαθει να ανοιξει αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα σταματα. Επισης εκανε και ενα ηλεκτρονικο ηχο οπως ειχαμε παλια στα seiko ρολογια. Δεν ξερω τι ειναι. Το συνδεσα και σε αλλο pc αλλα το ιδιο; Τι μπορει να σημαινει; Παιζει να τα εχασα ολα; και στη διαχειριση δισκων δεν μου το αναγνωριζει πληρως. http://prntscr.com/5bz7ib
STORM1978 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παίζει να χάλασε η πλακέτα της θήκης του σκληρού. Έχεις εγγύηση? Αν έχεις δυστηχώς τον στέλνεις πίσω για αλλαγή και ξεχνάς τα δεδομένα σου αλλά θα πάρεις νέο σκληρό. Αν δεν έχεις εγγύηση, για πεσμας ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο , δώσε σελίδα στο internet για να δούμε αν μπορείς να τον βγάλεις από την θήκη του και να τον περάσεις εσωτερικό στι πισί, μπας και σώσουμε τα δεδομένα.
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δές λίγο την υγεία του δίσκου με το hdsentinel γιατί πολύ πιθανόν το πρόβλημα να ειναι η θήκη
txcellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Παίζει να χάλασε η πλακέτα της θήκης του σκληρού. Έχεις εγγύηση? Αν έχεις δυστηχώς τον στέλνεις πίσω για αλλαγή και ξεχνάς τα δεδομένα σου αλλά θα πάρεις νέο σκληρό. Αν δεν έχεις εγγύηση, για πεσμας ποιο ακριβώς είναι το μοντέλο , δώσε σελίδα στο internet για να δούμε αν μπορείς να τον βγάλεις από την θήκη του και να τον περάσεις εσωτερικό στι πισί, μπας και σώσουμε τα δεδομένα. P/N: WDBACX0010BBK-01 S/N: WXJ1AC074246 εχω εγγυηση αλλα δν με ενδιαφερει αυτο. Τα αρχεια ειναι το σημαντικο. Να δοκιμασω το hdsentinel; ακουσα για αυτο το προγραμμα: Get data back for NTFS/FAT Ξερει κανεις κατι; ηδη τρεχω το Get data back for NTFS και θελει 3 ωρες..ενημερωνω!
SPANK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Με το hdsentinel θα δεις σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος σου για να κάνεις ανάκτηση δοκίμασε με το recuva ή το on track easy recovery , μπορείς να συμβουλευτείς και την ανάλογη ενότητα που υπάρχει Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery
txcellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Να τελειωσει αυτο το προγραμμα και να τρεξω και αυτα τα 2 που ειπες; Καλυτερο αποτελεσμα δν θα εχω και με τα 3προγραμματα;
txcellas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 παπαλα τοση ωρα ετρεχα απο εναν εσωτερικο ιδιας μαρκας-ιδιας χωριτηκοτητας το σκληρο δισκο και τελικα δεν βρηκα καμια ακρη.. παιδια μια βοηθεια οποιος ξερει κατι συγκεκριμενο. στη διαχειριση δισκων μου εβγαλε αυτο. Δεν το συνεχισα. http://prntscr.com/5c7gs3
SPANK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε μια φωτογραφία απο την πρώτη καρτέλα του hdsentinel να δούμε την υγεία του δίσκου αν εχει bad sectors κτλπ , τα προγράμματα τα δοκίμασες ;
txcellas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 τα κατεβασα ολα τα προγραμματα εκτος απο το hdsentinel και μαζι με τα recuva και on track easy recovery κατεβηκαν αλλα τοσα χαζοπρογραμματα. :\ Σε κανενα προγραμμα δεν μου αναγνωριζε το δισκο απλα εδειχνε οτι εχει συνδεθει κατι. Τωρα τρεχω το Get data back for ntfs αλλα ειναι κολλημενο στην προσπαθεια του 'υποθετω' να διαβασει το δισκο.
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Για ακόμη μια φορά θα σου πω να κατεβάσεις πρώτα το hdsentinel να δούμε την υγεία του δίσκου ειναι πολύ βασικό
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το my passport ειναι ο σκληρος δισκος που μας ενδιαφερει!
STORM1978 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πρώτα διάλεξε τον και μετά βγάλε screenshot να δούμε τι λέει. BTW και ο Samsung 840 ssd σου έχει θέματα, 89% υγεία βλέπω, πρόσεχε.
txcellas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πρώτα διάλεξε τον και μετά βγάλε screenshot να δούμε τι λέει. BTW και ο Samsung 840 ssd σου έχει θέματα, 89% υγεία βλέπω, πρόσεχε. δεν βγαζει απολυτως τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα