JohnConstantine Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους. Θελω τα φωτα σας στο εξης θεμα Μια κυρια εχει ενα ταμπλετ και το ειχε συνδεσει σε εναν εκτυπωτη και εδωσε εκτυπωση και εκτυπωσε την σελιδα που ηθελε. Το θεμα πιο ειναι? Της το ειχε ρυθμισει ο τεχνικος και τωρα δεν δουλευει. Θα μου πεις τωρα γιατι δεν παει ξανα αλλα η κυρια ειναι απο επαρχια. Και μου ειπε αν μπορω. Θελω να μου πειτε πως γινεται να εκτυπωσει κανεις απο εκτυπωτη μεσω ταμπλετ. Ο εκτυπωτης ειναι αυτος : LEXMARK 3500-4500 Series και το τo ταμπλετ ειναι Toshiba Excite AT10-A-104. Αν σας ειναι ευκολο να μου πειτε πως γινεται θα το εκτιμησω παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. Θελω τα φωτα σας στο εξης θεμα Μια κυρια εχει ενα ταμπλετ και το ειχε συνδεσει σε εναν εκτυπωτη και εδωσε εκτυπωση και εκτυπωσε την σελιδα που ηθελε. Το θεμα πιο ειναι? Της το ειχε ρυθμισει ο τεχνικος και τωρα δεν δουλευει. Θα μου πεις τωρα γιατι δεν παει ξανα αλλα η κυρια ειναι απο επαρχια. Και μου ειπε αν μπορω. Θελω να μου πειτε πως γινεται να εκτυπωσει κανεις απο εκτυπωτη μεσω ταμπλετ. Ο εκτυπωτης ειναι αυτος : LEXMARK 3500-4500 Series και το τo ταμπλετ ειναι Toshiba Excite AT10-A-104. Αν σας ειναι ευκολο να μου πειτε πως γινεται θα το εκτιμησω παρα πολυ. Καλησπέρα επειδή δεν βρίσκω τα χαρ/κα του εκτυπωτή στο google μήπως ο παραπάνω εκτυπωτής έχει wifi? Δηλαδή να έχει προσθέσει τον εκτυπωτή ως ασύρματη συσκευή Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2014 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα