Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αγόρασα πρόσφατα μια καινούργια κεραία tp  tl-wn722n και μου εμφανίζεται συχνά μπλέ οθόνη(σχεδόν κάθε ώρα).Αρχικά χρησιμοποίησα το δισκάκι για να την εγκαταστήσω αλλα δεν είχε κάποιο driver για windows 8.1 οπότε εγκατέστησα αυτόν εδώ http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WN722N&version=V1#tbl_a.

Δημοσ.

Αν είχες τουλάχιστον για κάποιες βδομάδες τα 8άρια και δεν είχες BSOD και μόλις εγκατέστησες τον driver από το site, αρχίσανε, και ΑΝ απλώς βγάζοντας την κάρτα (ή και απεγκαθιστώντας τον driver) σταματάνε οι μπλε, τότε είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με τον driver τον ίδιο.

Επειδή χλωμό το κόβω όμως (να δημιουργεί πρόβλημα σε οποιοδήποε σύστημα 8αριών), εγώ θα δοκίμαζα να βάλω την κάρτα (και φυσικά και τον εν λόγω driver) σε άλλο σύστημα, να δω συμπεριφορά... Αν δεν υπάρχει ήδη κάτι έτοιμο όπου θα κάνεις δοκιμές, και αν σου βρίσκεται κάποιος δίσκος για τέτοιες δουλειές, βάλε τα 8 εκεί και δες τί παίζει. Στη χειρότερη κάνεις στο τέλος μια επανεγκατάσταση των 8αριών και στο δικό σου μηχάνημα (αν το πιο πάνω πείραμα δείξει ότι δεν φταίει ο driver).

Για λάπτοπ μιλάμε μήπως, εν τω μεταξύ;

Δημοσ.

Ναι είναι λαπτοπ και επειδη ξέχασα να το γράψω η αιτία που μου γράφει για bsod είναι bad pool header.Ευχαριστώ για την απαντηση.

Δημοσ.

^ Την έχεις την κάρτα; Υπάρχουν generic στα 8 γι' αυτήν ;

Ναι είναι λαπτοπ και επειδη ξέχασα να το γράψω η αιτία που μου γράφει για bsod είναι bad pool header.Ευχαριστώ για την απαντηση.

...το ότι είναι λάπτοπ δυσκολεύει μάλλον την υπόθεση "πειράματα σε άλλο δίσκο"...

Όσο για το μήνυμα, από διάφορες αιτίες μπορεί να είναι. Με πιθανότερη βέβαια την εγκατάσταση του driver - χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι είναι προβληματικός (μπορεί να έρχεται σε conflict με κάτι άλλο). Αν τον επεγκαταστήσεις και δουλεύει χωρίς BSODs το μηχάνημα, τότε τουλάχιστον αυτός είναι σίγουρα η αφορμή. Από εκεί και πέρα, ίσως σε μια καινούρια εγκατάσταση να δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα...

Πριν από οτιδήποτε δραστικό (κι αν δεν δουλέψει η πρόταση του rfc), όπως το να ξαναβάλεις τα 8άρια, δοκίμασε μία να απεγκαταστήσεις - ξαναπεράσεις τον driver τον σχετικό με τον controller των USB θυρών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...