ThanosA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα στο forum Ειμαι σε αναζητηση flagship android και ερχομαι απο iOS . Ειμαι αναμεσα σε μερικα , budget ±400€ 1.G3 2.S5 3.MX4 Pro 4.Mi4 5.OnePlusOne Ειμαι Power User , gaming δεν με ενδιαφερει καθολου , το μεγεθος επισης . Θα ημουν βεβαιος για το G3 αλλα φοβαμαι οτι μετα απο λιγο καιρο η 2k οθονη θα κανει τη συσκευη αρκετα πιο αργη . Ειναι απο τις πρωτες γενιες με 2k και θεωρω πως δεν ειναι αρκετα mature οι cpu και gpu για να εχουν καλη αποδωση μετα απο 1-2 χρονια με τοσα pixels . Συγκρινοντας παντα το ιδιο chip με τα μισα pixels . Δλδ SD801 με 1440p και 1080p αντιστοιχα . Βασικα ειμαι αναμεσα στα πρωτα 2 , τα υπολοιπα απλα υπαρχουν . Με βαση τις προτεραιοτητες μου με ενδιαφερει το κινητο 1)να ειναι responsive 2)Καλες καμερες (G3 wins +++++OIS) 3)memory slot και για χωρο αλλα κυριως για να βλεπω ευκολα τις φωτογραφιες απο GoPro 4)Design (G3 μ'αρεσει περισσοτερο) Το MX4 Pro φαινοταν αρκετα καλο αλλα το Exynos 5430 δεν μου καθεται καλα (λογο Gpu και 2k screen ) και επισης σε περιπτωση βλαβης το ebay σφηζει απο parts για LG , Samy κτλ , ενω με τη Meizu θα δυσκολευτω αρκετα περισσοτερο , επιπλεον πολυ γρηγοροτερο troubleshooting .Τελος το Mx4 pro δεν εχει card slot Στο μελλον λογικα θα βαλω custom Roms , οποτε με ενδιαφερει και το support τουλαχιστον του Cyanogenmod . Ακουω τις πολυτιμες γνωμες σας . Μην τσακωθειτε εεεε !
overpower Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 oneplus one απο εμενα. Κατοχος 2 μηνες, κανενα προβλημα. Δεν εχει sd card slot, αλλα μπορεις να αγορασεις το meenova μαζι με μια sd card και να το εχεις σαν φλασακι. Εχω κανει το ιδιο και το κραταω μεσα στο πορτοφολι μου.
Ntenteras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 MX4 και Mi4 είναι κινέζικα, αφού το budget σου σου επιτρεπει να πας στα flagships των γνωστων εταιριών καλύτερα αυτά να τα αφήσεις στην άκρη. Όχι ότι δεν είναι καλά-ποιοτικά, ίσα ίσα, αλλά δεν αξίζει να περιμένεις ένα μήνα να σου έρθουν και μετά αν τύχει κάτι να μπλέξεις με εγγυήσεις από εξωτερικό και πήγαινε έλα. Το S5 έχει touchwiz (=lag), knox (=no root) και είναι χοντροκομμένο και κακάσχημο. Για το oneplus one έχουν αναφερθεί προβλήματα με το touch αλλά και για το after sales support της oneplus. Επίσης για να το φέρεις Ελλάδα πρέπει να μπλέξεις με πατέντες που θα σου ανεβάσουν το κόστος και θα καθυστερήσουν την παράδοση του. Ήμουν στο τσακ να το αγοράσω, αλλά τελικά έκανα πίσω. Άσε που σε 1-2 μήνες θα βγάλουν και άλλο μοντέλο και θα μείνεις πίσω. Καλύτερα να πας στο g3. Από θέμα specs είναι τούμπανο. Έχει ένα θέμα ότι ο 801 δεν μπορεί να υποστηρίξει τόσο καλά την QHD οθόνη αλλά και πάλι είναι ικανοποιητικά γρήγορο. Από αυτά που αναφέρεις είναι αυτό που θα προτιμούσα εγώ. Στο budget σου θα το σκεφτόμουν και για note 3 αφού λες ότι δεν σε πειράζει το μέγεθος. 2
ThanosA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο αρκετο διαβασμα στο reddit και γω καταληγω στο G3 . Απο αυτο το μαγαζι ειμαι οκ να το παρω ?http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=991
teobot Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου μπες κ σε κανενα φορουμ που μιλουν χρηστες του G3 για τα θετικα κ αρνητικα του. Κ εγω το εψαξα για το G3 κ τελικα δεν το πηρα γιατι διαβασα πολλα προβληματα στην συσκευη. Προβληματα που δεν δικαιολογουνται για ναυαρχιδα. Υποτιθεται οτι απο μια παρτιδα κ μετα ειχαν φτιαξει τα προβληματα, αλλα αυτη η φημη δεν κρατησε κ πολυ μιας κ νεοτερες παρτιδες εμφανισαν προβληματα.Αν πουλιοταν Ελλαδα, σιγουρα θα εξεταζα σοβαροα το OnePlus αλλα δεν. Να σου πω κατεληξα στο S4 LTE A, Ι9506, το οποιο ειναι σχεδον ισαξιο του S5 αλλα αρκετα πιο φτηνο. Πλεον το βρισκεις γυρω στα 319.
ThanosA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=822Στο skroutz και τα δυο εxoyn πολλα reviews Φιλε μου μπες κ σε κανενα φορουμ που μιλουν χρηστες του G3 για τα θετικα κ αρνητικα του. Κ εγω το εψαξα για το G3 κ τελικα δεν το πηρα γιατι διαβασα πολλα προβληματα στην συσκευη. Προβληματα που δεν δικαιολογουνται για ναυαρχιδα. Υποτιθεται οτι απο μια παρτιδα κ μετα ειχαν φτιαξει τα προβληματα, αλλα αυτη η φημη δεν κρατησε κ πολυ μιας κ νεοτερες παρτιδες εμφανισαν προβληματα.Αν πουλιοταν Ελλαδα, σιγουρα θα εξεταζα σοβαροα το OnePlus αλλα δεν. Να σου πω κατεληξα στο S4 LTE A, Ι9506, το οποιο ειναι σχεδον ισαξιο του S5 αλλα αρκετα πιο φτηνο. Πλεον το βρισκεις γυρω στα 319. στο r/LGG3 ημουν
ThanosA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 τελικα πηρα το G3 32GB Black απο Kaizer 1
Necrogeddon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 τελικα πηρα το G3 32GB Black απο Kaizer Καλησπερα Θανο, εχεις να μας αφησεις καποιες πρωτες εντυπωσεις? Και γω ψαχνω να παρω απο Δευτερα ενα LG G3. Το Kaizer τι σου εστειλε? Απο ποια χωρα? Ηταν αθικτη η συσκευασια? Ταινιες γνησιοτητας κτλ? Ειχε hands free μεσα? Ευχαριστω! ααααα αν παρατηρησες υπερθερμανση, επανεκκινησεις η lag! Να σαι καλα
mpeliaris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω το g3 32gb 4μερες.το κινητό είναι πολύ δυνατό.. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι και δεν έχει το παραμικρό λαγκ.. Αν σου αρέσει φίλε μην το φοβάσε... Και από design αλλά και σαν κατασκευή. Προέρχομενος από lg g2.
ThanosA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ολα αψογα με το Kaizer , βασικα παραπανω απο καλα γιατι ειχα το κινητο στα χερια μου σε λιγοτερο απο 48 ωρες . Η συσκευασια αθικτη , τα αυτοκολλητα αθικτα και αυτα και φυσικα μεσα υπηρχαν τα παντα . Λοιπον θα αρχισω απο τα μειον του , οντας παντα Apple lover και χρονια χρηστης iphone . Η καμερα του , υποτιθεται πως ειναι και απο τις καλυτερες σε smartphone , υστερει πολυ σε σχεση με του iphone . Απο εκθεση , χρωματα , ταχυτητα και μπλα μπλα μπλα , δεν θα μπω σε περισσοτερες λεπτομεριες . Παντως το ματι μου αμεσως επιασε παρα πολλες , οχι και τοσο ευχαριστες διαφορες . Γενικοτερα πρεπει να ειμαι αρκετα πιο προσεχτικος οταν βγαζω φωταγραφια . Χρησιμοποιω την XCam LG που ειναι απο third party developer και ειναι optimized και μονο για το G2 , G3 . H native εφαρμογη της καμερας προσπαθωντας να μειωσει τον θορυβο μαμαει το luminance και το color(noise) με αποτελεσμα να χανεται πολυ λεπτομερια και να αφηνει μια γευση ψευτικου . Απο video ακομα δεν εχω ασχοληθει , θα ερθει και η ωρα του . Ακομα ενα , αν και δεν το θεωρω τοσο κακο και το ματι μου το αντιλαμβανεται με δυσκολια , ειναι το εξης : Μερικες εως πολλες εφαρμογες δεν ειναι optimized γιαυτη την αναλυση με αποτελεσμα να βλεπω κατι περιεργο στα γραμματα . Το κοντυνοτερο που μπορω να περιγραψω ειναι σαν την επιλογη για το LCD font που πειραζει το text . Κακη εξηγηση , το ξερω , αν ειναι θα το ψαξω παραπανω και θα ποσταρω . Γενικως ομως η οθονη ειναι stunning , πανεμορφη . Την φοβαμαι βεβαια λιγο μηπως οδηγησει αργοτερα το κινητο σε αρκετα laggαρισματα λογω αναλυσης , σε σχεση παντα με τα αντιστοιχα SD801 1080p κινητα . Στο android τωρα , ερωτας με την δευτερη ματια θα τον χαρακτηριζα . Μπορω να κανω ο,τι θελω τοσο απλα και ευκολα . Υπαρχουν τοσες επιλογες Αν και ειμαι full με το οικοσυστημα της apple , βρηκα τις εναλακτικες μου . Για το @me.com το mail χρησιμοποιω το mailbox . Τα contacts τα εκανα export σε vcard και τα περασα στο gmail. Το calendar το μετεφερα στο gmail μου απο το icloud . Για τα bookmarks του safari για να τα εχω παντου οπως ειχα συνηθισει χρησιμοποιω το xmarks στο safari και το chrome το οποιο κανει sync τα bookmarks , οποτε τα εχω και στο chrome στο κινητο . Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου και με την συσκευη , ειδικα για τα χρηματα της . Δεν παιζει να εδινα 850€ για το iphone για να εχω καποια καλα μετρημενα στα δαχτυλα . Θεωρω οτι το vfm του G3 ειναι μια ταξη μεγεθους πανω απο το 6plus . Lag στο interface ναι ειδα ελαχιστο και ειμαι προετοιμασμενος να δω και περισσοτερο με τοσα pixels . Τιποτα το ανησυχητικο βεβαια , ουτε ενοχλει . Υπερθεμανση με το καλημερα ειδα , δεν με αφηνε να παω την φωτεινοτητα πανω απο το 90% , ηταν η στιγμη που ειχε γεμισει ολη η μπαρα πανω με downloads για updates , μολις ειχα ανοιξει την συσκευη . Κατα τα αλλα αρκετα σπανια . Παιχνιδια δεν παιζω αλλα πιστευω οτι εκει η υπερθερμανση θα φανει πολυ περισσοτερο . Αυτα , οτιδηποτε αλλο εδω ειμαι 1
Thrylos7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ολα αψογα με το Kaizer , βασικα παραπανω απο καλα γιατι ειχα το κινητο στα χερια μου σε λιγοτερο απο 48 ωρες . Η συσκευασια αθικτη , τα αυτοκολλητα αθικτα και αυτα και φυσικα μεσα υπηρχαν τα παντα . Λοιπον θα αρχισω απο τα μειον του , οντας παντα Apple lover και χρονια χρηστης iphone . Η καμερα του , υποτιθεται πως ειναι και απο τις καλυτερες σε smartphone , υστερει πολυ σε σχεση με του iphone . Απο εκθεση , χρωματα , ταχυτητα και μπλα μπλα μπλα , δεν θα μπω σε περισσοτερες λεπτομεριες . Παντως το ματι μου αμεσως επιασε παρα πολλες , οχι και τοσο ευχαριστες διαφορες . Γενικοτερα πρεπει να ειμαι αρκετα πιο προσεχτικος οταν βγαζω φωταγραφια . Χρησιμοποιω την XCam LG που ειναι απο third party developer και ειναι optimized και μονο για το G2 , G3 . H native εφαρμογη της καμερας προσπαθωντας να μειωσει τον θορυβο μαμαει το luminance και το color(noise) με αποτελεσμα να χανεται πολυ λεπτομερια και να αφηνει μια γευση ψευτικου . Απο video ακομα δεν εχω ασχοληθει , θα ερθει και η ωρα του . Ακομα ενα , αν και δεν το θεωρω τοσο κακο και το ματι μου το αντιλαμβανεται με δυσκολια , ειναι το εξης : Μερικες εως πολλες εφαρμογες δεν ειναι optimized γιαυτη την αναλυση με αποτελεσμα να βλεπω κατι περιεργο στα γραμματα . Το κοντυνοτερο που μπορω να περιγραψω ειναι σαν την επιλογη για το LCD font που πειραζει το text . Κακη εξηγηση , το ξερω , αν ειναι θα το ψαξω παραπανω και θα ποσταρω . Γενικως ομως η οθονη ειναι stunning , πανεμορφη . Την φοβαμαι βεβαια λιγο μηπως οδηγησει αργοτερα το κινητο σε αρκετα laggαρισματα λογω αναλυσης , σε σχεση παντα με τα αντιστοιχα SD801 1080p κινητα . Στο android τωρα , ερωτας με την δευτερη ματια θα τον χαρακτηριζα . Μπορω να κανω ο,τι θελω τοσο απλα και ευκολα . Υπαρχουν τοσες επιλογες Αν και ειμαι full με το οικοσυστημα της apple , βρηκα τις εναλακτικες μου . Για το @me.com το mail χρησιμοποιω το mailbox . Τα contacts τα εκανα export σε vcard και τα περασα στο gmail. Το calendar το μετεφερα στο gmail μου απο το icloud . Για τα bookmarks του safari για να τα εχω παντου οπως ειχα συνηθισει χρησιμοποιω το xmarks στο safari και το chrome το οποιο κανει sync τα bookmarks , οποτε τα εχω και στο chrome στο κινητο . Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου και με την συσκευη , ειδικα για τα χρηματα της . Δεν παιζει να εδινα 850€ για το iphone για να εχω καποια καλα μετρημενα στα δαχτυλα . Θεωρω οτι το vfm του G3 ειναι μια ταξη μεγεθους πανω απο το 6plus . Lag στο interface ναι ειδα ελαχιστο και ειμαι προετοιμασμενος να δω και περισσοτερο με τοσα pixels . Τιποτα το ανησυχητικο βεβαια , ουτε ενοχλει . Υπερθεμανση με το καλημερα ειδα , δεν με αφηνε να παω την φωτεινοτητα πανω απο το 90% , ηταν η στιγμη που ειχε γεμισει ολη η μπαρα πανω με downloads για updates , μολις ειχα ανοιξει την συσκευη . Κατα τα αλλα αρκετα σπανια . Παιχνιδια δεν παιζω αλλα πιστευω οτι εκει η υπερθερμανση θα φανει πολυ περισσοτερο . Αυτα , οτιδηποτε αλλο εδω ειμαι να σε ρωτησω κατι, το κουτι που σου εδωσε το kaizer γραφει οντως Metallic black ή ειναι το Titan ? Γιατι πολλοι τα μπερδευουν στις περιγραφες των site και το black ειναι αρκετα δυσευρετο γενικα και ενδεχομενως οχι ευρωπαϊκο. Οποτε ερχομαι στη δευτερη ερωτηση, αν οντως ειναι το Metallic black, απο ποια χωρα ειναι? Σχετικα με αυτα που λες, εχεις και λιγο διαβασμα να ριξεις σχετικα με τη φωτεινοτητα (πρεπει να πας Hidden menu κλπ) και γενικα περιμενε να σου ερθει το lollipop και θα μεταμορφωθει καπως η συσκευη και στο θεμα lag (μπορεις ηδη να κανεις μια βασικη αλλαγη του Lollipop, το Art mode που βοηθαει πολυ, αλλα πρεπει να το ψαξεις πως) 1
ThanosA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ειναι το Titan και Titan γραφει και η συσκευασια . Θα ανεβασω φωτο Ναι γενικα πρεπει να αφιερωσω χρονο για να το κανω οπως θελω , σιγα σιγα . Το ειδα το Art αλλα σε λιγο καιρο Lolipop οποτε λεω να μην ασχοληθω απο τωρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα