Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιον από τους δυο επεξεργαστες να παρω?

και με ποια μητρικη?

κοιταζα και για amd,αλλα κατεληξα ιντελ,μιας και στα πιο πολλα παιχνιδια ειναι πισω....οι amd cpus.

Δημοσ.

ωχ, την τελευταία πρόταση τι την ηθελες;

και οι δυο ειναι υπεραρκετοι για games.

αλλα εαν δεν κανω λαθος ο δευτερος παιζει μονο με ddr4. πες μας αναλυτικα τι εχεις τωρα απο hardware και ποσα σκοπευεις να δωσεις.

θα ασχοληθείς με oc?

επισης να ξερεις, το hyperthreding δεν βοηθα τα games, δηλαδη και με εναν i5 θα κανεις δουλεια. στο gaming συνηθως i5 μπαίνει

• Like 1
Δημοσ.

γιατι καπως ετσι ξεκινανε τα flame wars, οτι πχ και με τον 8320-8350 θα εκανες την ιδια δουλεια κλπ.

στο ιντερνετ βλεπω οτι ειναι κατω οι amd επεξεργαστες απο 10-20 περιπου frames,σε μερικα καμια διαφορα,κι εγω λιγοτερα θελω να δωσω χρηματα αλλα....θες να δωσω λινκ?

ωχ, την τελευταία πρόταση τι την ηθελες;

και οι δυο ειναι υπεραρκετοι για games.

αλλα εαν δεν κανω λαθος ο δευτερος παιζει μονο με ddr4. πες μας αναλυτικα τι εχεις τωρα απο hardware και ποσα σκοπευεις να δωσεις.

θα ασχοληθείς με oc?

επισης να ξερεις, το hyperthreding δεν βοηθα τα games, δηλαδη και με εναν i5 θα κανεις δουλεια. στο gaming συνηθως i5 μπαίνει

τωρα εχω 2500κ,3 χρονια τον εχω,ναι ο δευτερος παιζει με ddr4,αυτο που σκεφτομε ειναι μηπως ειναι νωρις για ddr4?θελει και 700 το λιγοτερο,ενω με 4790 500 ευρω.το θεμα ειναι αν αξιζουν τα 200 παραπανω?ναι και oc.

Δημοσ.

τα λεφτα που θα δόσεις για αυτους τους 2 ιντελ η διαφορα αναμεσα στον 8320/8350 ειμαι μικρη στην χρησει που θα κανεις και ειναι σιγουρο.

τωρα αν εχεις τα λεφτα και θελεις να παρεις καντο.

με τον 2500κ κλοκαρις και εισαι μια χαρα...για ποιο λογο να μπεις σε εξοδα;;;;

Δημοσ.

Χώστα σε vga τα λεφτά σου,σε ποιο παιχνίδι δηλαδή είδες την cpu σου να βαράει 100% ;

Τον εχω τρια χρονια,μελλοντικα τι θα κανω;ηδη κλοκαρισμενος ηταν.

Δημοσ.

ποιον από τους δυο επεξεργαστες να παρω?

και με ποια μητρικη?

κοιταζα και για amd,αλλα κατεληξα ιντελ,μιας και στα πιο πολλα παιχνιδια ειναι πισω....οι amd cpus.

Με 2500k και clockarismeno και σκεφτεσαι αλλαγη cpu για games.Παρε μια gtx 980 γιατι το cpu που εχεις θα κρατησει παρα πολυ καιρο ακομα.

Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

Με 2500k και clockarismeno και σκεφτεσαι αλλαγη cpu για games.Παρε μια gtx 980 γιατι το cpu που εχεις θα κρατησει παρα πολυ καιρο ακομα.

Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

εχω την 290,και θα εβαζα άλλη μια,οταν θα πηγαινα σε 4κ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες οπωσδήποτε περισσότερα threads  , πάρε έναν μεταχειρισμένο 2600k και βάλτον στο σύστημα που ήδη έχεις. Για gaming δεν έχει βγει κάτι που να είναι όντως αρκετά καλύτερο και να αξίζει αναβάθμιση , αφού οι διαφορές των sandy bridge με τους αντίστοιχους ivy bridge/hasswell στα ίδια ρολόγια είναι ελάχιστες.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου βλέπω ότι έχεις χρήμα να ρίξεις. Καλό αυτό χεχε :-p

Πάμε παρακάτω τώρα.

Για gaming επεξεργαστή μην σκεφτείς να αλλάξεις ούτε για πλάκα, υπεραρκετος ο 2500Κ.

Εκεί που πρέπει να επενδύσεις είναι σε κάρτα γραφικών.

Βασική ερώτηση: σε τι ανάλυση παίζεις ??

Αν είσαι σε 1080p μια χαρά σε βλέπω, δεν αξίζει να αλλάξεις τώρα,

Αν σε τρώει η αναβάθμιση τότε να περιμένεις τις νέες AMD και την απάντηση της Nvidia και τότε που θα έχεις όλες τις επιλογές αποφασίζεις, πουλάς κ την 290 και είσαι άρχοντας κ σ μένουν κ λεφτά στην τσέπη.

Εγώ αυτό θα έκανα.

Επεξεργαστή ούτε καν για τώρα, ειδικά 5820κ με τις πανάκριβες DDR4, κοροϊδία.

Βασικα ούτε για κάρτα αξίζει σε 1080p, αυτή που έχεις μια χαρά είναι μέχρι τις επόμενες γενιές. Κομπλέ είσαι μη βιάζεσαι.

Φιλικά :-)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...