DoctorasZivangkos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σημερα το απογευμα βρηκα ενα iphone 6 plus χρυσο 128gb στη περιοχη του Θησιου οποιος το εχει χασει ας μου στειλει μηνυμα και για επιβεβαιωση ας μου πει τη wallpaper ειχε βαλει και ας μου το περιγραψει καλησπερα σημερα το απογευμα βρηκα ενα iphone 6 plus χρυσο 128gb στη περιοχη του Θησιου οποιος το εχει χασει ας μου στειλει μηνυμα και για επιβεβαιωση ας μου πει τη wallpaper ειχε βαλει και ας μου το περιγραψει ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavlaraS18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο φίλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorasZivangkos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο φίλε! Ωστόσο αυτό με εξιτάρει! FIXED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ίσιο ακόμα,για αρχή; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 keep it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά σοβαρά τώρα ποιος δίνει ένα 1000αρικο για κινητό και το χάνει??? Εγώ θα το έβαζα σε ειδική τσέπη ασφαλείας custom made 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά σοβαρά τώρα ποιος δίνει ένα 1000αρικο για κινητό που κάνει restarts λόγω χαμηλής ποιότητας chip για την μνήμη και το χάνει??? Εγώ θα το έβαζα σε ειδική τσέπη ασφαλείας custom made Fixed. H αλήθεια είναι οτι να χάσεις τέτοιο κινητό σε κόστος είναι αμαρτία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά σοβαρά τώρα ποιος δίνει ένα 1000αρικο για κινητό και το χάνει??? Εγώ θα το έβαζα σε ειδική τσέπη ασφαλείας custom made Αυτοί που τα έχουν δίνουν το 1000αρικο και εάν το χάσουν ποσώς τούς ενδιαφέρει πάνε την άλλη μέρα και παίρνουν άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σημερα το απογευμα βρηκα ενα iphone 6 plus χρυσο 128gb στη περιοχη του Θησιου οποιος το εχει χασει ας μου στειλει μηνυμα και για επιβεβαιωση ας μου πει τη wallpaper ειχε βαλει και ας μου το περιγραψει ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ! υπαρχουν ακομα ανθρωποι σαν και σενα ρε φιλε? μπραβο πραγματικα!! αμα δεν βρεθει ο ιδιοκτητης...you know what to do....be rich ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μικρο το κακο,αυτος που το ειχε "τα εχει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σημερα το απογευμα βρηκα ενα iphone 6 plus χρυσο 128gb στη περιοχη του Θησιου οποιος το εχει χασει ας μου στειλει μηνυμα και για επιβεβαιωση ας μου πει τη wallpaper ειχε βαλει και ας μου το περιγραψει ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ! Μπραβο σου φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pe21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 @DoctorasZivangkos Το plus όντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Mπραβο φιλε μου και συγχαρητηρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorasZivangkos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 παιδια επειδη εχει περασει ηδη μια μιση μερα και δεν εχει εμφανιστει και επειδη δεν χρειαζομαι ενα τετοιο κινητο και φοβαμαι να το κουβαλαω θα προτιμουσα να το δωσω σε καποιον με μορφη κληρωσης οποτε οποιος γραψει σε αυτο το θεμα θα ειναι στη κληρωση Have a nice day (σε περιπτωση εμφανισης του πριν την κληρωση δυστηχως θα αναγκαστω να το δωσω στον ιδιοκτητη του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο και από μένα για την τιμιότητά σου... Δεν προσπάθησε ο ίδιος να πάρει τηλ στο ίδιο του το νούμερο να δει αν κάποιος το έχει βρει; Παράξενο... Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πάροχο κινητής που έχει το κινητό και να βρεις από κει τον ιδιοκτήτη. Καλό θα ήταν να μη το αφήσεις να ξεφορτίσει ώστε να έχεις τη δυνατότητα να ψάξεις να βρεις από τα στοιχεία του κινητού τον ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις