Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά , εκτός comodo. το zonealarm λέει τίποτα;

προσφατα το εγκατεστησα καθαρα για δοκιμη και ο browser εκανε να μου φορτωσει τις σελιδες τριπλασιο χρονο.....δεν ξερω αν ειναι τυχαιο . βασικα καθε λιγο και λιγακι πεταγε popup για οτιδηποτε προσπαθουσα να τρεξω...

Δημοσ.

Λοιπόν, 

επιχείρησα να περάσω ξανά το comodo. Μου βγάζει κατά την εγκατάσταση error 1306 (ή κάτι τέτοιο). Από ότι είδα είναι συχνό το πρόβλημα και οφείλεται σε υπόλοιπα που έχουν μείνει από την προηγούμενη εγκατάσταση. Κατέβασα κάποια προγράμματα από την επίσημη ιστοσελίδα του comodo που υποτίθεται ότι καθαρίζουν αυτά τα υπόλοιπα, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Από κάποια φάση και μετά μάλιστα, άρχισε να μου πετά μπλε οθόνες, οπότε αναγκαστικά το παράτησα το άθλημα... 

Επομένως η ερώτηση αφορά την επιλογή διαφορετικού (από το comodo) firewall... Έχω π.χ. ακούσει καλά λόγια για το zone alarm αλλά δεν ξέρω... Περιμένω ιδέες...  

Χρησιμοποιούσα Comodo Firewall (μόνο αυτό κι όχι τα υπόλοιπα του Internet Security) σε συνδυασμό με avast και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλό γραφικό περιβάλλον (αν και προτιμούσα κάπως αυτό της προηγούμενης έκδοσης) και δυνατή εφαρμογή γενικά, αλλά κάπως βαρύ.

Μετά από ένα πρόβλημα που είχα και χρειάστηκε να κάνω format, επανέφερα το σύστημά μου από image και πλέον για κάποιο λόγο, ούτε εμένα πλέον περνιέται το Comodo, βγάζοντας το ίδιο σφάλμα.

Το Zone Alarm δεν το εγκαθιστώ, λόγω κακής εμπειρίας λειτουργίας του στο παρελθόν.

Δοκίμασα το GlassWire, που συν τις άλλες λειτουργίες χειρίζεται το Firewall των Windows, αλλά γενικά καταλήγω να μην το εμπιστεύομαι αυτό των Windows.

Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ δοκιμαστικά το PrivateFirewall και παρόλο το ψιλομπερδεμένο περιβάλλον και το κάπως ελλειμματικό αρχείο βοήθειας, δείχνει να είναι αρκετά καλό κι αξιόπιστο, με αρκετές επιλογές.

Προς παρόν δείχνει το πιο ικανοποιητικό από τις δωρεάν εφαρμογές.

Δημοσ.

Εγκατέστησα το Comodo εκ νέου. Επέλεξα μόνο το firewall οχι τα geek buddy και dragon. Το άφησα να με γυρίσει στα DNS της Comodo επίσης. Εχει μια ελαφριά μείωση ταχύτητας όταν το ενεργοποιώ της τάξεως 0.5mbits και αυτο όταν κατεβάζω πακέτα φαίνεται. Δεν το καταλαβαίνω καν. Streaming ειναι ok κ.λπ. Επίσης οι σελίδες αποκρίνονται πιο γρήγορα αυτο ειναι αισθητό και Μπράβο στη Comodo.

Η πρώτη εμπειρία ηταν άσχημη αλλα τωρα ειναι πολύ καλά.

Δημοσ.

αν υπαρχει φακελος στο c αρχεια εφαρμογων x86/x64 πρεπει να τον σβησεις,επομενο βημα πηγαινεις εκτελεση(run) γραφεις %appdata% στον φακελο local μπαινεις στο temp σβηνεις οτι βρεις απο το comodo,πηγαινεις πισω και σβηνεις απο το φακελο roaming επισης ο,τι υπαρχει απο το προγραμμα,βγαινεις απο εκει,ξανα πηγαινεις εκτελεση πληκτρολογεις regedit και enter αφου μπεις στον επεξεργαστη μητρωου πηγαινεις στο φακελο HKEY_CURRENT_USER -software και σβηνεις τον φακελο comodo μετα πηγαινεις στον φακελο HKEY_LOCAL_MACHINE και software και σβηνεις τον φακελο του προγραμματος,κανε μια επανεκκινηση και προσπαθησε να κανεις εγκατασταση το προγραμμα 

Δυστυχώς το error 1603 συνεχίζεται... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...