akyro_pidima Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να παραγγείλω από Κινέζικο σάιτ κινητό στα 100ε περίπου. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τα εξής ερωτήματα: α) Τελωνείο, πως θα το αποφύγω; Πρέπει να ζητήσω να μου το φέρουν με κάποιο συγκεκριμένο μέσο; Μου είπαν με κούριερ περνάει πάντα από τελωνείο, ισχύει; τι άλλη επιλογή αποστολής υπάρχει; Το κόλπο που το τυλίγουν για δώρο με ψεύτικο τιμολόγιο μικρότερης τιμής πιάνει πάντα; β) εγγύηση , ισχύει σε περίπτωση βλάβης; θα πρέπει να το στείλω πίσω και θα μου το αλλάξουν; Το paysafe επιστρέφει τα χρήματα σε περίπτωση που γίνει απάτη; Αν χρειαστεί ποτέ επισκευή εκτός εγγύησης υπάρχει κάποιος ηλεκτρονικός εδώ που θα μπορούσε να το επισκευάσει; Ποιά σάϊτ θεωρείτε καλύτερα και ποια να αποφύγω; γ) Υποστηρίζουν όλες οι συσκευές αυτού του τύπου play store; Μου είπαν πρέπει να ζητήσω να το κάνουν root και να μου το περάσουν, μετά θα παίζει κανονικά; θα έχει όλες τις εφαρμογές κανονικά; πιάνει πάντα η μπορεί και να μην λειτουργεί η εφαρμογή; δ) Κατά τη παραγγελία τι πρέπει να ζητησω από αυτούς; να το δοκιμάσουν αν έχει βλάβη; το κάνουν όντος; και πώς το ζητάς απο σχόλιο ; Θήκη για το μοντέλο πρέπει να ζητήσω να μου τη βάλουν στα δώρα θα έχουν αυτοί; τι άλλο πρέπει να ζητήσω να μου στείλουν. ε)Οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε πώς θα πρέπει να γνωρίζω πριν κάνω τη παραγγελία Ευχαριστώ ! Το κινητό που σκέφτομαι είναι το εξής: http://www.efox-shop.com/inew-v7-mtk6582m-13ghz-quad-core-5-zoll-hd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-296612
maddoctor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι να παραγγείλω από Κινέζικο σάιτ κινητό στα 100ε περίπου. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με τα εξής ερωτήματα: α) Τελωνείο, πως θα το αποφύγω; Πρέπει να ζητήσω να μου το φέρουν με κάποιο συγκεκριμένο μέσο; Μου είπαν με κούριερ περνάει πάντα από τελωνείο, ισχύει; τι άλλη επιλογή αποστολής υπάρχει; Το κόλπο που το τυλίγουν για δώρο με ψεύτικο τιμολόγιο μικρότερης τιμής πιάνει πάντα; β) εγγύηση , ισχύει σε περίπτωση βλάβης; θα πρέπει να το στείλω πίσω και θα μου το αλλάξουν; Το paysafe επιστρέφει τα χρήματα σε περίπτωση που γίνει απάτη; Αν χρειαστεί ποτέ επισκευή εκτός εγγύησης υπάρχει κάποιος ηλεκτρονικός εδώ που θα μπορούσε να το επισκευάσει; Ποιά σάϊτ θεωρείτε καλύτερα και ποια να αποφύγω; γ) Υποστηρίζουν όλες οι συσκευές αυτού του τύπου play store; Μου είπαν πρέπει να ζητήσω να το κάνουν root και να μου το περάσουν, μετά θα παίζει κανονικά; θα έχει όλες τις εφαρμογές κανονικά; πιάνει πάντα η μπορεί και να μην λειτουργεί η εφαρμογή; δ) Κατά τη παραγγελία τι πρέπει να ζητησω από αυτούς; να το δοκιμάσουν αν έχει βλάβη; το κάνουν όντος; και πώς το ζητάς απο σχόλιο ; Θήκη για το μοντέλο πρέπει να ζητήσω να μου τη βάλουν στα δώρα θα έχουν αυτοί; τι άλλο πρέπει να ζητήσω να μου στείλουν. ε)Οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε πώς θα πρέπει να γνωρίζω πριν κάνω τη παραγγελία Ευχαριστώ ! Το κινητό που σκέφτομαι είναι το εξής: http://www.efox-shop.com/inew-v7-mtk6582m-13ghz-quad-core-5-zoll-hd-bildschirm-android-44-3g-smartphone-g-296612 a) Να το αποφύγεις...δεν μπορείς. Εάν δηλωθεί σαν χαμηλής αξίας ή δώρο και σου έρθει με απλό ταχυδρομείο, ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να πληρώσεις τελωνείο. Από το μαγαζί πάντως που διάλεξες, αν τους πεις ξέρουν. β) Εγγύηση έχεις για 1 χρόνο. Το στέλνεις πίσω, το κοιτάνε και είτε στο επιδιορθώνουν ή στο αλλάζουν, ανάλογα με το τι θα πει η κατασκευάστρια εταιρεία. Το efox είναι απλώς μεταπωλητής, δεν έχει τεχνικούς να στο επιδιορθώσουνε, εκτός εάν είναι κάτι αστείο υποθέτω. Γενικώς λέω στα κινέζικα, ότι πληρώσεις παίρνεις. Το paypal σε προστατεύει για 45 ημέρες εάν γίνει απάτη να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Γι' αυτό ΠΑΝΤΑ όταν ανοίγουμε το πακέτο πρώτη φορά και μέχρι να μπουτάρει σωστά και πλήρως το κινητό, το τραβάμε σε βίντεο σαν αποδεικτικό στοιχείο. γ) Ζητάς root, αφαίρεση κινέζικων, εγκατάσταση ελληνικής γλώσσας και playstore και είσαι κομπλέ! δ) Ζήτα θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου, ζελατίνα για την οθόνη, ότι μπορείς. Κοστίζουν ελάχιστα και συνήθως κάτι στέλνουν.
akyro_pidima Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ.. Σαφέστατος πραγματικά ! Το απλό ταχυδρομείο θα το έχει επιλογή λογικά; ..Καλά το ότι πληρώνεις παίρνεις είναι για όλα! Για αυτό και δίνω 100ε και όχι κάτι πιο ακριβό από Κίνα. Αλλά εδώ για κάτι μέτριο θέλεις 200ε και εκεί με 100 παίρνεις κάτι πολύ δυνατό. Τώρα να δούμε αν αξίζει το ρίσκο. Η συσκευή πως σου φαίνεται αν επιτρέπεται;
maddoctor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλό είναι για τα λεφτά του. Λίγο η μπαταρία είναι μικρή, αλλά με λογική χρήση θα κρατάει περίπου ημέρα.
Tasos_93 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μπα δεν νομίζω να κρατάει λιγότερο απο μέρα εκτός αν το λιώνει ολη μερα wifi και browser ή παίζει παιχνίδια. Εδώ με το παλιό μου κινητό με απλή χρήση κράταγε 2-3 μέρες και έχει και 1700 mah μπαταρία. Το θέμα είναι οι καλές φορτίσεις δηλαδή να το αφήνει να αδειάζει και να το ξαναφορτίζει απο εκεί και όχι όταν είναι 50% γιατι "θα μου σβήσει". Για κινητό εγώ προσωπικά που το έψαχνα και πρόσφατα δεν νομίζω να βρείς καλύτερο σε αυτήν την τιμή. A και για το τελωνείο έχω παραγγείλει μεχρι τώρα 3 φορες απο κίνα (δηλωμένο σαν gift αξίας <20$) με registered air mail (το πιο φθηνό δηλαδή) και δέν πλήρωσα τελωνείο μέχρι τώρα. Ζήτα αν γίνεται να σου κάνουν εκείνοι εφαρμογή του screen protector εμένα μου τα έχουν έτοιμα συνήθως και πιστεύω η εφαρμογή του είναι πολύ σημαντική για να μήν παίρνει σκόνη αέρα κτλπ γιατι έτσι είχα ξενερώσει με το δικό μου και άλλαξα 3 ζελατίνες.
soma_g4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ο γιατρός ειναι κορυφή ... και χωρίς φακελάκι!!! Γιατρέ αυτό το root που είπες, τι είναι ; Sent from my iPhone using Insomnia
maddoctor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ο γιατρός ειναι κορυφή ... και χωρίς φακελάκι!!! Γιατρέ αυτό το root που είπες, τι είναι ; Sent from my iPhone using Insomnia Tι είναι ROOT και που χρησιμεύει ; "Root" λέμε το λογαριασμό που έχει πρόσβαση σε ΟΛΑ τα αρχεία ενός συστήματος είμαι root , σημαίνει ότι έχουμε πρόσβαση στο λογαριασμό του superuser (su). Αν είμαστε root έχουμε πρόσβαση στα ενδότερα του κινητού μας με έναν root browser Μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές που χρειάζονται πρόσβαση στα αρχεία του συστήματος (π.χ. εφαρμογές για πλήρες backup). Να αφαιρέσουμε εφαρμογές του συστήματος Μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα SD. Να διορθώσουμε κάποια προβλήματα που έχουνε άμεση σχέση με τα αρχεία του συστήματος τροποποίηση ολόκληρου του γραφικού περιβάλλοντος. Καλύτερη διαχείριση μνήμης μπορούμε να φτιάξουμε custom ROMs. Mε λίγα λόγια, είμαστε οι ιδιοκτήτες του τηλεφώνου μας, και όχι πλέον η αντίστοιχη εταιρεία … (να μην μπερδευτούμε , root λέγεται ΚΑΙ ο φάκελος εγκατάστασης μέσα στον οποίο περιέχονται όλοι οι υπόλοιποι φάκελοι του συστήματος. Δηλ. το home directory του superuser account (όπως λέμε για το κομπιούτερ το C:\ ) Το Root στο Android είναι μια διαδικασία που αποτελείται από:Το ξεκλείδωμα του bootloader της συσκευής , Την εγκατάσταση μιας μεταποιημένης recovery Την εγκατάσταση της εφαρμογής supersu (γενικά για android συσκευές , για τις miui rom δεν χρειάζεται , εγώ το έχω εγκαταστήσει για την εφαρμογή titanium backup ) 3
spirospatra1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Άψογος και επεξηγηματικός ο maddoctor! Έχω ψωνίσει από efox-shop.com και είναι άψογοι!
george asik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 μη ρισκάρεις τελωνεία . εμένα μου πιάσαν το oneplusone και ζητούσαν 450 ευρώ .Φυσικά και δεν είχα τη δυνατότητα να τα πληρώσω και το κρατήσαν αυτοί οι τελώνες. Ούτε το γύρισαν ούτε επιστροφή χρημάτων πήρα
Tragic! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 * Το θέμα είναι οι καλές φορτίσεις δηλαδή να το αφήνει να αδειάζει και να το ξαναφορτίζει απο εκεί και όχι όταν είναι 50% γιατι "θα μου σβησει" Μιαν διορθωση. Ο αποπανω κανει λάθος. Ακόμα και σήμερα, μόλις αγορασεις συσκευή απο καταστημα ο αμαθης πωλητής ή ο μεγάλης ηλικιας "υπευθυνος" κύριος θα σου πουν να κανεις μια καλή πρωτη φόρτιση στη μπαταρία, για να "ξυπνήσει" ή να "πάρει" για να "στρώσει και να κακαριζει το εργαλείο". Επίσης πάντα πλήρης φόρτιση-εκφόρτιση για να μη χαλάσει. Σωστά??? ΖΟΝΓΚ!!!!!! Αυτά ίσχυαν στα παλιά κινητά, με μπαταρίες νικελίου καδμίου. Οι καινουργιες μπαταρίες Λιθίου Ιόντων (ή πολυμερών σε λιγότερες περιπτώσεις αλλά ελάχιστες οι διάφορες) , μόλις ανοιχτεί το κινητό είναι σε θέση, απτό εργοστάσιο να λειτουργήσουν μια χαρά μέχρι να στρώσουν. Όχι με πληρεις φορτισης-εκφορτισεις που καταστρέφουν την Li ion ή Li po μπαταρια αλλά με ποσοστο 40-90%, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα και για 200 βαλε-βγαλε του φορτιστη στο κινητο. Αμα στραγγιζουμε την μπαταρία μέχρι το 0% και την γεμίζουμε ασφυκτικά στο 100 την βλαπτουμε και σε βάθος χρονου, πριν τα τιναξει θα έχει πεσει σημαντικά. Πλήρης φόρτιση εκφόρτιση μια δυο φορες το μήνα μονο για να μη χαλάσει ή ρύθμιση του ποσοστού της μπαταρίας στο κινητό. Αυτά. Μυθ Μπαστεντ. 1
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 * Μιαν διορθωση. Ο αποπανω κανει λάθος. Ακόμα και σήμερα, μόλις αγορασεις συσκευή απο καταστημα ο αμαθης πωλητής ή ο μεγάλης ηλικιας "υπευθυνος" κύριος θα σου πουν να κανεις μια καλή πρωτη φόρτιση στη μπαταρία, για να "ξυπνήσει" ή να "πάρει" για να "στρώσει και να κακαριζει το εργαλείο". Επίσης πάντα πλήρης φόρτιση-εκφόρτιση για να μη χαλάσει. Σωστά??? ΖΟΝΓΚ!!!!!! Αυτά ίσχυαν στα παλιά κινητά, με μπαταρίες νικελίου καδμίου. Οι καινουργιες μπαταρίες Λιθίου Ιόντων (ή πολυμερών σε λιγότερες περιπτώσεις αλλά ελάχιστες οι διάφορες) , μόλις ανοιχτεί το κινητό είναι σε θέση, απτό εργοστάσιο να λειτουργήσουν μια χαρά μέχρι να στρώσουν. Όχι με πληρεις φορτισης-εκφορτισεις που καταστρέφουν την Li ion ή Li po μπαταρια αλλά με ποσοστο 40-90%, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα και για 200 βαλε-βγαλε του φορτιστη στο κινητο. Αμα στραγγιζουμε την μπαταρία μέχρι το 0% και την γεμίζουμε ασφυκτικά στο 100 την βλαπτουμε και σε βάθος χρονου, πριν τα τιναξει θα έχει πεσει σημαντικά. Πλήρης φόρτιση εκφόρτιση μια δυο φορες το μήνα μονο για να μη χαλάσει ή ρύθμιση του ποσοστού της μπαταρίας στο κινητό. Αυτά. Μυθ Μπαστεντ. Οτι είπε η Τασούλα. Μεγάλος μύθος αυτό με τη πρώτη μεγάλη φόρτιση και το ότι πρέπει να μηδενίζει η μπαταρία για να τη φορτίσεις. Ισα ισα άμα κάνεις το δεύτερο συνέχεια η συνολική ζωη της μπαταρίας θα είναι μικρότερη σε σχέση με κάποιον που κάνει πιο συχνές φορτίσεις. Το ιδανικό είναι όταν φτάνει στο 25% - 30% να το φορτίζεις τέρμα και μια φορά το μήνα πλήρη εκφόρτιση και μετά πλήρης φόρτιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα