giannis97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής πριν το αγοράσω. σε κάποια site είδα πως το κινητό δεν γίνεται root .. εγώ θέλω να το κάνω root ( γνωρίζω της επιπτώσεις) επίσης λένε πως το zte δεν δέχεται microSD card. ενώ στο gsmarena γράφει ότι παίρνει, τι ισχύει λοιπόν; ποιο από τα 2 είναι ποιο γρήγορο; γράφει πως το zte έχει 16 gb χώρο αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 9 ισχύει; και τα 2 έχουν θετικά και αρνητικά όπως όλα τα κινητά. ποιο έχει καλύτερη μπαταρία ; ( κρατάει περισσότερη ώρα) εγώ θέλω να παίζω real racing 3 και κανά 2 παιχνίδια ακόμα, να βλέπω ταινίες, να μπαίνω facebook και λίγο στο internet. στο κοτσοβολο το lenovo έχει και θήκη και μεμβράνης, το zte στον γερμανο όχι!
black adder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ακόμα ψάχνεις κινητό;10 θέματα έχεις ανοίξει. Αυτά παίζουν παιχνίδια ή θα διαμαρτύρεσαι πάλι; Φτερά και σπαθιά και πούπουλα. Bonus:Όταν κάποιος σου προτείνει να αλλάξεις κινητό,σε φόρουμ τεχνολογίας εν έτει 2014 στην Ελλάδα,κατά πάσα πιθανότητα,αυτός δεν είναι πλούσιος και δεν είναι η εύκολη λύση,είναι η μόνη. Είχα δίκιο τελικά ή όχι; Τώρα που ξαναβρεθήκαμε...
giannis97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου!!! ο,τι θελω θα κανω. 1
black adder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Like γιατί έστω και άτονο,είναι το μόνο ορθογραφημένο που είδα. Καλά το πας.
giannis97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 πειτε μου καποιος ποιο απο τα 2 να παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα