redarmada Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα τα ειπες λιγο επιστημονικα και δεν καταλαβα καταρχην το 8b ειναι προφιλ ετσι; αυτο το προφιλ που το αναφερει;και για να αλλαξω προφιλ απο 8b σε 17a μιλαω με wind;εστω για να το τεσταρω και απο εκει και περα μπορω να γυρισω σε 8b σωστα;το alien crosstalk τι ειναι;τελος κατι ακομα εαν αποσυνδεσω απο την κεντρικη πριζα τα καλωδια που πανε στις 2 πριζες στο δωματιο υπαρχει περιπτωση να εχω ακομα μεγαλητερη ταχυτητα;ειδικα την μια πριζα απο τις 2 που εχω στο δωματιο θελω να την καταργησω μιας και δεν θα την χρησιμοποιησω και ποτε.
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα τα ειπες λιγο επιστημονικα και δεν καταλαβα καταρχην το 8b ειναι προφιλ ετσι; αυτο το προφιλ που το αναφερει; και για να αλλαξω προφιλ απο 8b σε 17a μιλαω με wind; εστω για να το τεσταρω και απο εκει και περα μπορω να γυρισω σε 8b σωστα; το alien crosstalk τι ειναι; αυτό φαίνεται από την ένταση του σήματος που σου στέλνει. π.χ το 18.6 δείχνει ότι χρησιμοποιεί το 8b που κανονικά πρέπει να είναι 19+. αν ήταν το 17αρι προφιλ θα είχε μικρότερη ένταση, άρα θα είχε και μεγαλύτερες απώλειες, αλλά παίζει σε μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων, οπότε θα κέρδιζες κάποια δεδομένα από το μεγαλύτερο εύρος και θα έχανες άλλα, καθώς οι μεγαλύτερες συχνότητες επηρεάζονται περισσότερο από την απόσταση. Αν μπορείς να το ζητήσεις και να στο κάνουν οκ, κάνε μια προσπάθεια. σε άλλους έχει ανεβάσει λίγο την ταχύτητα. το alien crosstalk είναι ο θόρυβος που δημιουργείται από τις άλλες γραμμές στην περιοχή σου, άρα και σου ρίχνει την ταχύτητα του συγχρονισμού. παραιτούμαι, από την νύστα δεν μπορώ να κάνω quote την δεύτερη ερώτηση, θα την απαντήσω αύριο 1
redarmada Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μονο και μονο που εκατσες και μου ελυσες αποριες παλι τετοια ωρα σε ευχαριστω πολυ! θα το αφησω καλητερα οπως εχει.Σημερα περιμενω να ερθει ηλεκτρολογος για να δει αν μπορουμε να κανουμε τιποτα η αλλιως θα βαλω ενα 4-5-6 μετρα (δεν το εχω υπολογισει ) καλωδιο απο το σαλονι στο δωματιο.
p07apo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τα στατιστικα αυτα ειναι απο απευθειας συνδεση του ρουτερ με την κεντρικη πριζα. Χωρίς τίτλο.png Έχεις up 9511 άρα παίρνεις από Α/Κ .Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στη wind και ζήτα να σε συνδέσουν σε καμπίνα.
redarmada Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις up 9511 άρα παίρνεις από Α/Κ .Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στη wind και ζήτα να σε συνδέσουν σε καμπίνα. Θα τους πω δηλαδη απο α/κ που παιρνω συνδεση τωρα να με συνδεσουν σε καμπινα; και θα εχω διαφορα σε dowload και upload με αυτη την αλλαγη; θελω να ρωτησω κατι ακομα τα utp καλωδια χωριζοντε σε κατηγοριες; γιατι μιλησα με τον ηλεκτρολογο και μου ειπε θα βαλουμε utp καλωδιο κατηγοριας 6.Απο το σαλονι μεχρι το δωματιο.
PEPES2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Aν σε συνδεσουν σε καμπινα το upload θα παει στο 5 απο 10 που εχεις τωρα(5 δινουν απο καμπινα).Στο download θα πιανεις λογικα καρφι 50αρι.Το θεμα ειναι αν εχουν αλλαχτει οι καμπινες.Εχεις δει κατι στην περιοχη σου?
redarmada Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Aν σε συνδεσουν σε καμπινα το upload θα παει στο 5 απο 10 που εχεις τωρα(5 δινουν απο καμπινα).Στο download θα πιανεις λογικα καρφι 50αρι.Το θεμα ειναι αν εχουν αλλαχτει οι καμπινες.Εχεις δει κατι στην περιοχη σου? Δεν εχω προσεξει κατι αλλα σε ευχαριστω για την πληροφορια θα το κοιταξω. Ομως πειτε μου τι κατηγορια utp καλωδιο να αγορασω; 5;5a;6; 6a; με πoιο θα εχω καλητερη αποδοση; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από redarmada
Luciddream Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καποιος καποια απαντηση; το πιο φτηνό να πάρεις(5e). δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση. όσον αφορά την καμπίνα, αν είχες κοντά σου θα σε είχαν βάλει ήδη. σιγά μην βάζουν κόσμο στα Α/Κ για να δημιουργούν περισσότερες παρεμβολές στους άλλους. (αν και με αυτά που έχω δει δεν αποκλείεται να είναι και τόσο ηλίθιοι) edit: τώρα ξαναδιάβασα τα παραπάνω, αν είναι να περάσεις τα καλώδια μέσα απο τοίχους κτλπ, πάρε cat6+ να είναι πιο future proof. αλλά δεν έχω ιδέα για τιμές.
redarmada Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα lucid ευχαριστω για την απαντηση! κοιτα το καλωδιο θα ειναι εξωτερικο δηλαδη θα περασει μεσα απο καναλι οχι απο τοιχο.Βεβαια αργοτερα δεν ξερω..To καλωδιο δηλαδη αυτο το ζηταω σαν cat6 plus;εχει διαφορα με το cat6; επειδη ο ηλεκτρολογος μου ειπε για cat6 γι αυτο ρωταω.
Luciddream Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ανάλογα την τιμή. αν είναι ίδια πας για το cat6 εννοείται. αλλιώς δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα κερδίσεις από το cat6. ίδια ταχύτητα θα έχεις και με τα δύο. 1
papanastassiou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Η προσωπική μου άποψη είναι πως εφθήνεται και η εταιρία. Είναι ότι χειρότερο στη παροχή ιντερνετ. εχω τη χειρότερη γνώμη είνια χρόνια τώρα που διαρκεί και επιβεβαιώνεται από όσους φίλου μου έχουν wind. είσαι κάτω από 1000μ από το αστικό κέντρο. λογικά τέτοι απωλεια δε πρέπει να είχες Ο εξοπλισμός και η ποιότητα υπηρεσιών είναι άθλιες......... Νομίζω η αλλαγή του ρούτερ ίσως θα σε βοηθούσε. Τι απόσταση έχει το καλώδιο από τη πρίζα τηλεφώνου σου στο ρούτερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα