Alex21121988 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ο ανθρωπος αναφερει οτι θελει να παιξει pro και ρωταει για την νεα του κονσολα. Δεν καταλαβαινω γιατι την πατε την συζητηση στο αν θα του αρεσει το προ ή αν θα πρεπει να παει στο fifa. Κονσολα εχει, μπορει να κατεβασει τα demo και των δυο games και να δει ποιο του αρεσει. Μην ειστε απολυτοι, επαναλαμβανω υπαρχουν πολλοι που τους αρεσει το προ και δεν φευγουν απο αυτη την φαση ευκολα. Οσο αφορα για την αγορα των παραπανω games pes ή fifa, δεν χρειαζεται να παει να σκασει ολοκληρο το ποσο. Ας παει να παρει κανενα secondary account με 15-20 ευρω εκαστως και ολα οκ. Ουτως η αλλως αν δεν εισαι collector το pes/fifa εχουν 0 μεταπωλητικη αξια και συνηθως σκοτωνονται για 3-5 ευρω στα public.. 1
NikonNote Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους!Ειναι οντως πολυ ευκολη την εμαθα γρηγορα την κονσολα!Οσο για το PRO δεν το αλλαζω με κανενα λογο οτι μεγαλωσα με αυτο....το 2015 ειχε μεσα το κουτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι καλο Για hack και crack δεν το κανω με τιποτα δεν το ρισκαρω απλα ρωτησα γιατι μπορει μεσω κρακ να ειχε αλλα προγραμματα κλπ !Π.χ το SKAI μου αρεσει πολυ γιατι εχει τα ντοκιμαντερ μεσα κλπΓια ταινειες ονλινε να δω αν εχει κατι αλλο !Υπαρχουν αρκετα προγραμματα για το PS3 οπως αυτα με το SKAI κλπ η μονο αυτα τα 4 που βγαζει?Youtube skai και αλλα 2 νομιζωΟποιος θελει να γινουμε φιλοι και να παιζουμε κανενα προ μαζι ας μου στειλει inbox!Και απο Accesories ακομα δεν ειδα τιποτα το ενδιαφερον ...επισεις παρατηρησα οτι καιει πιο γρηγορα την μπαταρια το τηλεχειριστιριο απο οτι ειδα κατι λιγα σε φιλου το PS3
Tasouleas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα παιδες... Θελω να ρωτησω κατι... Θελω να αγορασω το FIFA 15 για PS4 απο ενα παιδι εδω στο insomnia μεσω psn second account... Επειδη ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο θελω να μου πειτε τι να κανω ακριβως ωστε να μην πεσω θυμα κανενος... ΑΑΑΑ και αν γινεται να μου το στειλει σαν δωρο απο το δικο του λογαριασμο στο δικο μου χωρις να μου δωσει το account του πραγμα που νομιζω οτι δεν γινεται αλλα ειπα να ρωτησω μηπως και γτ καπου εχω την εντυπωση πως ειχα διαβασει κατι τετοιο...
nyne Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου ελεγα να μην αγορασεις secondary account αλλα primary ωστε να μπορεις να παιξεις και απο το δικο σου προφιλ.Ο πωλητης θα σου στειλει ενα εμαιλ και ενα password το οποιο θα περασεις στο ps4 σαν νεο χρηστη.
Tasouleas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει περιπτωση να μου στειλει καμια μουφα???
nyne Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεις τις αξιολογησεις που εχει και ειναι οκ ,το ποιο πιθανο ειναι να μην ειναι μουφα...Εγγυηση φυσικα σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει...
toxotis70 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ποια είναι η καλύτερη τιμή για ps4 και παιχνίδια στην Ελλάδα ?
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ποια είναι η καλύτερη τιμή για ps4 και παιχνίδια στην Ελλάδα ? http://www.skroutz.gr/s/3444904/Sony-Playstation-4-PS4-500GB.htmlσκετο Με παιχνιδι μαζι http://www.skroutz.gr/s/5694100/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-PES-2015.html http://www.skroutz.gr/s/5479194/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-DriveClub.html Για κουτατα παιχνιδια επισης κοιτας στο Skroutz. 1
Tasouleas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα... Εχω αγορασει ενα ps4 μεταχειρισμενο που αγοραστηκε τελη αυγουστου 2014 και μου κανει κατι με την σιντιερα.. Θελω να παρω την sony για να το στειλω με εγγυηση... Τι στοιχεια θελουν ακριβως να τους δωσω??? Για να ξερω αμα ειναι να μιλησω με αυτον που μου το πουλησε...
Mr_Terror Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αποδειξη αγορας και το σειριακο αριθμο θα ζητησουν.
Tasouleas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχει αποδειξη αλλα μου ειπαν οτι ειναι δηλομενο στην sony....
Alex21121988 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν εχεις αποδειξη? Γιατι το πηρες χωρις αποδειξη μεταχειρισμενο ρε συ.. Μπες στο official playstation 4 section εδω να το ρωτησεις επισης, για να εχεις μεγαλυτερο respond απο εδω, και θα σου πουν.
red1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Χωρίς απόδειξη όμως...απο πολύ δύσκολο έως χλωμό (για δωρεάν επισκευή).Γιατί ρε παιδιά κάνετε τέτοιες αγορές ? Δύσκολοι οι καιροί για όλους μας αλλά..."το φτηνό το πληρώνεις πάντα ακριβό" όπως λέγανε και οι παλαιότεροι...Δεν μιλάμε για κονσόλα που κυκλοφόρησε 7-8 χρόνια πριν οποτε και να καταλάβω την έλλειψη απόδειξης/εγγύησης...Τασουλέα, σου εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα όπως και να'χει αδερφέ.
Mr_Terror Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Χωρις αποδειξη μπαινεις σε περιπετειες.Η σονυ αναγνωριζει 1 ετος εγγυηση,υπαρχει νομος για 2 ετη. Παρε τηλεφωνο την κομετρον που βρισκεται στο χαλανδρι.Δωσε το σειριακο αριθμο και ρωτα αν ειναι μεσα στην εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα