NikonNote Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα!μετα απο αρκετα χρονια εποχης πια PS1 PS 2επανερχομαι στο PS4βασικος σκοπος το Pro!Τι πρεπει να γνωριζω για την κονσολα?Tips hints ?Αν μπορει καποιος να με βαλει στο παιχνιδι ξανα ευχαριστω πολυ!
black adder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Να περιμένεις patch να παίξεις με την Άεκ. 5
Alex21121988 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ειχες 360 ή εκανες μεταβαση κατευθειαν απο το ps2; Απο εκει και περα μπορουμε να σου πουμε τι εχει αλλαξει, δεν ειναι και τοσα πολλα αυτα που πρεπει να ξερεις για αυτο που θελεις να κανεις, δλδ να παιζεις games. Μπορουμε να αναλυσουμε και αλλα με την βοηθεια και αλλων μελων εδω για το το εχει αλλαξει. Ειναι και το τι σε ενδιαφερει να κανεις και αναλογως μπορουμε να εκβαθυνουμε και εμεις με την σειρα μας.
black adder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μην αγχώνεσαι,καπηλεύομαι την πικρία του μέσου οπαδού για να παίρνω like...παλιοζωή.. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα! μετα απο αρκετα χρονια εποχης πια PS1 PS 2 επανερχομαι στο PS4 βασικος σκοπος το Pro! Τι πρεπει να γνωριζω για την κονσολα? Tips hints ? Αν μπορει καποιος να με βαλει στο παιχνιδι ξανα ευχαριστω πολυ! Το σημαντικοτερο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι πλεον για να παιξεις Online πρεπει να πληρωνεις το χρονο καποιο ποσο..
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ούτε καν manual θα χρειαστείς, η κονσόλα είναι τόσο απλή και άμεση που ουσιαστικά στα δίνει όλα στο πιάτο.
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ακομα δεν μας εχει πει βεβαια, τι θελει να παιξει, αν θελει να αγοραζει digital ή απλα το hard copy, να το βαζει και να παιζει. Αν τον ενδιαφερει μπορουμε και να το πουμε και για τα psn accounts οπου εκει εχουν γινει οι αλλαγες σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. Αλλα πρεπει να μας πει τι ακριβως θελει.
NikonNote Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 παιδια δεν εχω ιδεα απο την αρχη ολα !δεν εχω ουτε λογαριασμους ουτε τιποτα :/Απλα θελω να μαθω δυνατοτητες και οτι μπορω να κανω για να το αξιοποιήσω!Το βασικο μου ειναι να παιζω Online Pro ξανα!μετα εχω δει οτι εχει σκληρο εχει πολλα καινουρια πραγματα το μενου τους ! ειπαμε εχω μεινει στην εποχη 1 ...Εχετε στο μυαλο σας οτι εχω μεινει στο Playstation 1 εποχη Ακομα δεν μας εχει πει βεβαια, τι θελει να παιξει, αν θελει να αγοραζει digital ή απλα το hard copy, να το βαζει και να παιζει. Αν τον ενδιαφερει μπορουμε και να το πουμε και για τα psn accounts οπου εκει εχουν γινει οι αλλαγες σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. Αλλα πρεπει να μας πει τι ακριβως θελει. Tι εννοεις εδω digital ή απλα το hard copy Αν βγει CrackΠ.χ οπως εδωhttp://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-22-%CF%83%CE%B5%CF%80-2014/Αξιζει ? το κανει και τι επιπτώσεις εχει?
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Oχι οχι δεν μιλαω για custom firmware και πειρατεια αλλα για digital αγορασμενο απο τον λογαριασμο σου μεσω του ps store. Απο εκει και περα, μιας και ειπες τι θελεις ακριβως να κανεις θα σου πω τι χρειαζεσαι περιληπτικα και περιεκτικα. Οποιος θελει μπορει προσθεσει και αλλα πραγματακια, αφου ειπες οτι ερχεσαι απο ps1 εποχη. Πρεπει να φτιαξεις ενα account καταρχην στο psn (playstation network). Mε το που ανοιξεις την κονσολα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου πει να βαλεις ενα mail/pass για να γραφτεις εκει. Απο εκει και περα αφου το ολοκληρωσεις αυτο, και εχεις το pes 2015 σε δισκακι για παραδειγμα, το βαζεις και παιζει. Να ξερεις οτι πλεον στα games γινεται πλεον installation και στην ουσια το δισκακι λειτουργει ελαχιστα στην αρχη ωστε να διαβασει τα απαραιτητα licenses για να σου επιτραπει η εισοδος. Αρα οτι game μπαινει πιανει χωρο στον δισκο της κονσολας σου. Aπο εκει και περα για το online κομματι της ιστοριας. Στα πιο πολλα, αν οχι σε ολα τα παιχνιδια πλεον στο ps4 χρειαζεσαι την συνδρομη με την ονομασια ''playstation plus'' οπου μπορεις να την βρεις ειτε σε καποιο καταστημα που πουλαει κονσολες/παιχνιδια ή την αγοραζεις κατευθειαν απο το Ps Store. Αυτα ειναι τα βασικα που πρεπει να ξερεις. Απο εκει και περα μπορουμε να σου προτεινουμε πολλα χρησιμα πραγματα με τα διαφορα accounts/προφιλ που μπορεις να εχεις στην κονσολα σου, ωστε να βγεις κερδισμενος απο καποιες αγορες απο το να σκας στα public/πλαισια κτλ 50/60/70αρια για ενα game. Πρεπει να κατσεις και εσυ λιγο με την κονσολα, και οτι αποριες εχεις μπορεις να τις ρωτησεις στο official ps4 topic εδω, και θα τα μαθεις ολα. Ελπιζω να σε βοηθησα καπως για αρχη. 2
ggramenos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν βγει Crack Αξιζει ? το κανει και τι επιπτώσεις εχει? ....φιλε....από ότι διαβασα από δω το'φερες από κει το'φερες για να ρωτησεις αν χακαρετε το PS4.....μαθε ότι αν κατι τετοιο συμβει στο μελλον και σε παρει πρεφα η Sony,τρως Ban κονσολας και Acc....που πολύ απλα σημαινει ότι η κονσολα παει για <<πεταμα>> μαζι με το account σου...τεσπα,η κονσολα είναι πολύ απλη ...και εγω ειχα να πιασω κονσολα από το 2003 και μεσα σε ένα απόγευμα ειδα τη παιζει............σορρυ αν ημουν λιγο ωμος....αλλα μαθε πρωτα τα βασικα τις κονσολας και μετα πηγενε παρακατω!!!!! 1.Κανεις τον λογαριασμο σου εδώ http://gr.playstation.com/store/ 2.υπαρχει το αναλογο topic που θα σου λυσει ολες τις αποροιες και όχι μονο...εδώ http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic/ και εδώ http://www.ps4forums.gr/vb/forum.php 3........τελος.. 2
polakis21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ενα θα σου πω. Το προ στη νεα γενια ειναι χειροτερο σε gameplay απο του παρελθοντος... 2
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Αυτη ειναι γνωμη σου. Σε πολλα ατομα αρεσει. Για το περσινο οκ, οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι δεν ηταν και οτι καλυτερο. Φετος το παει καλυτερα. Και εγω ειμαι της παλιας σχολης του iss pro, ηταν αλλα παιχνιδια ομως τοτε. Η βιομηχανια τωρα εχει αλλαξει και δεν γινεται ολη την ωρα να ζουμε με τις αναμνησεις των παλιων games. 1
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν η τελευταια κονσολα που ασχοληθηκες ηταν το PS2 ακομα και PS3 να παρεις πιστευω οτι θα εισαι ικανοποιημενος.Εχουν μεγαλη διαφορα.Μεγαλη γκαμα παιχνιδιων σε πολυ χαμηλες τιμες και free online. Εχω και τις 2 κονσολες και δεν "μου παει" να πουλησω το PS3. Στο PS4 θα δωσεις αρκετα περισσοτερα χρηματα για games συν το Plus καθε χρονο. Τουλαχιστον φτιαξε 1 US account που τα εχει ολα πολυ πιο φθηνα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγω ενα θα σου πω. Το προ στη νεα γενια ειναι χειροτερο σε gameplay απο του παρελθοντος... Πολυ σωστο αυτο.Οσοι πατε απο ps2 στο ps4,να ξερετε ειναι αλιως τα ποδοσφαιρακια.Πανε οι εποχες που λιωναμε προ3 η προ4. Εγω θα το θεσω καπως αλλιως.Το fifa εχει κανει αλματα και αξιζει περισσοτερο να ασχολεισαι με αυτο. Αν επιμενεις να παρεις το προ,συμβουλη μου κατεβασε και το ντεμο του φιφα να το δεις,η ακομα μπορεις να αγορασεις μεταχειρισμενο και το φιφα14 με κανα 30ρι ευρω,να παρεις και μια ιδεα πως ειναι το φιφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα