Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung ειναι. 

Επισης μετα απο googlαρισμα ειδα οτι το ES tool βρισκεται στο Hirens boot cd. Αν δεν το εχεις, "καψτο" σε ενα cd/dvd και κανε boot απο αυτο. Καλυτερα μονο με το προβληματικο δισκο επανω. Για να μην μπλεκεις με floppy-usb κτλπ

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Νομιζω η καλυτερη λυση

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

VasKag το ESWin είναι για να γίνει μέσω USB, στο boot;

Floppy δε παίζει με τη καμία.. ούτε θέση δεν είχε το CM HAF.

Δημοσ.

Δεν το ξερω. Το μονο σιγουρο που ξερω boot ειναι το hirens boot cd. Νομιζω εκει να παιξεις

Εχω την εντυπωση ομως οτι αυτο το eswin ειναι για μεσα απο windows. αν κρινω απο τις οδηγιες που εχει στη σελιδα που σου εστειλα. 

Δημοσ.

Απο εδω κατεβαζεις το iso. Το "καις" σε ενα cd/dvd και κανεις boot απο αυτο. Οπως ειπα καλυτερα να τον εχεις βαλει εσωτερικο το σκληρο, και να εχεις αποσυνδεσει ολους τους αλλους.

http://www.hirensbootcd.org/download/

Με δεδομενο παντως οτι η υγεια του ειναι στο 85%, εαν εχεις αρχεια μεσα που τα χρειαζεσαι καλο θα ειναι να τα παρεις. Αν μπορεις. Επισης αν φτιαχτει η χωρητικοτητα καλο θα ηταν να τον παρακολουθεις για τυχον επιπλεον μειωση.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ.

Αυτό με το unplug των άλλων Sata με σκοτώνει (στάνταρ θα το ανοίξω και θα θέλει Bios Reset, και πάλι boot, και πάλι ρυθμίσεις και O/C Load).. αλλά δε βαριέσαι.. παντού το γράφαν, ας μη το ρισκάρω..

Δημοσ.

Καλημερα. Στη θεωρια γινεται και χωρις να βγαλεις ολους τους σκληρους. (Το εχω κανει). Αλλα καλυτερα να μη ρισκαρεις.

Δημοσ.

Ετσι για να σπασω το παγο και καταλαβαινοντας τη ξενερωσια που εχεις φαει, αυτο το φαινομενο παρατηρειται σε δισκους που εχουν Παολα και Παντελιδη μεσα.......

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασε τον σαν εσωτερικό . Μπορεί να έχει χαλάσει το κύκλωμα που υπάρχει στο εσωτερικό της θήκης . Δεν χρειάζεται bios reset μόνο το boot priority αλλάζεις .

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι για να σπασω το παγο και καταλαβαινοντας τη ξενερωσια που εχεις φαει, αυτο το φαινομενο παρατηρειται σε δισκους που εχουν Παολα και Παντελιδη μεσα.......

Από άλλα γκεύστικα δικά μου θα προκλήθηκε bruh. Και δώσε πόνο ελεύθερα.. αν όλα τα issues που σας μοιραζόμουν ήταν δικά μου, θα είχα φύγει ήδη για Καλαμάτα μόνιμα να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα.

Παιδιά αρνούμε να αφαιρέσω τους σκληρούς μου από το Mobo.. έχω βαρεθεί να τρώω collateral dmg για να φτιάχνω των φίλων μου τα πράγματα.. έχει γεράσει και το P5Q και το νιώθω σαν να τρώει circuit errors κάθε φορά που κάνω αλλαγές πάνω του.

Δώστε λίγο χρόνο και ξανάρχομαι..

Υ.Γ: Στο bootup δε.. είναι σαν ένας οργασμός plugαρισμένων περιφερειακών, keyboard, Midi κονσολών που τρώει ούτως ή άλλως εγκεφαλικό για να διαβάσει.. Αναφέρομαι σε 1 USB Hub (με external power) με 7 περιφερειακά πάνω του, και άλλα 6 περιφερειακά πάνω στο Mobo. Κάθε φορά 50-50% είναι αν θα τα διαβάσει επιτυχώς να συνεχίσουμε στο OS..  :-( Bios update είχα κάνει, το last one. BAWLS.

Δημοσ.

Καλημερα. Στη θεωρια γινεται και χωρις να βγαλεις ολους τους σκληρους. (Το εχω κανει). Αλλα καλυτερα να μη ρισκαρεις.

Δοκίμασε τον σαν εσωτερικό . Μπορεί να έχει χαλάσει το κύκλωμα που υπάρχει στο εσωτερικό της θήκης . Δεν χρειάζεται bios reset μόνο το boot priority αλλάζεις .

1ΤΒ ήταν τελικά ο σκληρός, δε το παρατήρησα καλά..

Παιδιά έβαλα το Hiren's. Έφερα το Rig του ίδιου που έχει το θέμα, και bootαρα από αυτό.

Επί της ευκαιρίας πολύ ωραίο Pack το Hiren's, δεν το γνώριζα καν και μόνο με τα Bootmgr και τις πίπες αυτές θα είχα κερδίσει πολύ χρόνο ζωής αν το είχα βρει νωρίτερα. Thank U.

Ακόμα όμως δε ξέρω τι να του τρέξω.. Ο προβληματικός HDD δεν είναι OS, είναι απλός αποθηκευτικός.. Τι να του τρέξω από το Hiren's; Ποιο διαγνωστικό;

Συνδεδεμένος με Sata πάντα από δω και πέρα.

Αναμένω τα φώτα σας.

Δημοσ.

TestDisk

/Aυτό.

Οδηγίε.

Και δώκε έμφαση στο παρτ που μιλάει για τζεόμετρυ.

Και μην ξαναποσυνδέσεις σκληρούς εντός του ριγκγιού σου. Δεν υπάρχει κανένας γουατσοέβερ λόγος. Στη χείριστη, απενεργοποίησέ τους μέσα από την πολιτεία του Μπάιος σου.

Δημοσ.

Τρεξε πρωτα το διαγνωστικο της samsung. 

Πηγαινε Dos Programs--> Hard DIsk Tools. Μετα More συνεχεια μεχρι να βρεις τη λεξη Samsung.

Πατα Enter, και αφου φορτωσει καποιους drivers, θα σε βγαλει σε ενα μενου. Πατα το 3. ESTOOL

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...