pmav99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 @ilias Αν δεν είναι gamers ναι @oxygene Με την επιφύλαξη ότι δεν γίνεται διάκριση μεταξύ λειτουργικών συστημάτων (πιθανά οι drivers σε Windows να είναι καλύτερης ποιότητας από τους αντίστοιχους στο linux) καθώς και ότι δεν ξέρουμε τι παιχνίδια παίζουν οι συμμετέχοντες στην έρευνα, το ποσοστό αυτών που χρησιμοποιούν Intel δεν είναι ευκαταφρόνητο και βαίνει αυξανόμενο. http://store.steampowered.com/hwsurvey/ 1
warlock9_0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 kvm με vga passthrough έχει δοκιμάσει κανείς?
capthookb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ επίσης εδώ και ένα χρόνο έχω Intel HD 4400 (cpu: i3-4130) και έχω δει το φως το αληθινό. Μάλιστα σε uxa γιατί είχα κάποια θέματα με το sna, και έχω ξεχάσει να το ξαναγυρίσω να δω τι παίζει. Θέμα ποιότητα εικόνας είχα μόνο σε video με deinterlace, όταν χρησιμοποιούσα hardware acceleration στο xbmc σε dvb-t κανάλια. Το γύρισα σε software acceleration και το πρόβλημα λύθηκε, φυσικά χωρίς επιπτώσεις στην ταχύτητα, κολλήματα κτλ. Επίσης έχω ξεχάσει τι σημαίνει tearing. Επίσης η διαχείρηση πολλαπλών monitor είναι παιχνιδάκι με το xrandr. 1 παιχνίδι που έπαιξα κάποια στιγμή από wine δεν είχα κανένα θέμα. Στα θετικά επίσης, προσθέτω και το μειωμένο θόρυβο λόγω έλειψης ανεμιστήρα σε πρόσθετη κάρτα γραφικών, πιθανά μειωμένη κατανάλωση ρεύματος. Μειονεκτήματα, προσωπικά δε βλέπω κανένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα