georgeklo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλήσπερα , Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μερος για το ποστ ,ενδιαφερόμαι να αγοράσω ενα πληκτρολόγιο (αφού το παλιό μ πληκτρολόγιο μεμβράνης είναι στα τελευταία του) μέτα απο αρκετό ψαξιμο στο διαδίκτυο και πόλλες συζητήσεις πανω στο θέμα ( που διάβασα σε forum) αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στα μηχανικά πληκτρολόγια και ειδα οτι υπάρχουν πολλα είδη διακοπτων αναλόγως την χρήση που θέλεις να κάνεις, το θέμα μου ειναι οτι θα ήθελα να τα δοκιμάσω εγώ ο ιδιος και να κρίνω ποια με βολεύουν(Γνωρίζω την χρησιμότητα καθέ διακοπτη δλδ οτι οι μπλε είναι για γραψιμο ,οι κοκκινοι για gaming) , ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που να έχει ολους τους τυπους διακοπτων για να έχω την δυνατότητα να τους δοκιμάσω(Μένω Θεσσαλονίκη).Επισκέφτηκα προσφατα ενα Public και απο μια ματιά που έριξα είχε μονο το black widow της Razer που είχε τους πράσινους διακόπτες. Έχετε να μου προτείνετε καποιο μαγάζι ??Αλλιώς εχετε να προτέινετε καποία λυση?γιαυτο και δν έχω καταλήξει σε κάποιο μοντέλο.Ευχάριστω για τον χρόνο σας!
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Πηγαινε σε Κωτσοβολο ή Πλαισιο.Εγω δοκιμασα στον Κωτσοβολο το Logitech Με τους Brown που ειναι για γενικη χρηση.
Zergoulini Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ενα θα σου πω. Μακρια απο Green Switches.... Κοιτα μονο σε Cherry MX.
georgeklo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 ευχαρίστω για τις απαντήσεις.Μόνο mx brown είχε?εσύ ζητησές να το δοκιμάσεις η το είχαν ηδή εξω για δοκιμή?δν παιζει κάπου να τους βρω μαζεμένους ολους?
Zergoulini Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δυστηχως μονο αν παραγειλεις απο εξωτερικο (ebay-amazon) 4 διακοπτες ξεχωριστους. Εννοω αυτο: http://www.amazon.com/Max-Keyboard-Keycap-Cherry-Sampler/dp/B00E71W4O8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417370702&sr=8-1&keywords=mechanical+switch+tester
georgeklo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Άρα ουσιαστίκα στην "τύχη" αγοράζεις αν δεν μπόρεις να τα δοκιμάσεις
Zergoulini Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το καλο ειναι οτι εχω περασει απο ολους τους διακοπτες οποτε πορω να σε βοηθησω. Οπως και αλλα παιδια εδω μεσα. Το κακο ειναι οτι και να σου πουνε οι αλλοι, πρεπει να τα δεις απο μονος σου και να δοκιμασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα