Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιάς που αρχίσαμε να παίρνουμε όλοι κινητά σπίτι άρχισαν να θέλουν και οι γονείς να αλλάξουν τα παλιά δικά τους που έχουν ψιλοχαλάσει.  

Λοιπόν θέλω καμιά πρόταση για κινητό (κανα lumia θα ήταν κομπλε) αλλα και απο που να το παραγγείλω για να μου έρθει πολύ φθηνά δηλαδή κανα 70αρι υπολογίζω. Δέν ξέρω site για παραγγελίες απο ευρώπη τουλάχιστον οχι κάποιο που να ξέρω εγώ ώς αξιόπιστο οπότε θα ήθελα προτάσεις της μορφής : 

π.χ.

Nokia Lumia 635 - με μεταφορικα θα σου έρθει ~100 euro.

Παραγγελίες είτε απο εξωτερικό ειτε απο Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Ναι έχω ήδη κοιτάξει αυτά τα μοντέλα στο skroutz για αυτό ρώτησα μήπως μπορώ να τα βρώ λίγο πιο φθηνά αν τα παραγγείλω απο εξωτερικό αν ξέρει κάποιος κάποιο αξιόπιστο site. 

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια οι τιμες τους ειναι ηδη χαμηλες,αρα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.Το πολυ πολυ παρε για τους γονεις σου το 530 αν σκεφτεσαι το οικονομικο.

Δημοσ.

Πάντως αν υπήρχε και καμιά άλλη επιλογή ίσως σε android καλά θα ήταν για να ξέρω και να τους τα εξηγήσω λίγο μήν με spamaroun.

Δημοσ.

Από ευρώπη μόνο από Ebay/Amazon ή μπορείς να κοιτάξεις σε κινέζικα site από τις ευρωπαϊκές αποθήκες τους εάν βρεις κάτι σε android.

Δημοσ.

Πάντως αν υπήρχε και καμιά άλλη επιλογή ίσως σε android καλά θα ήταν για να ξέρω και να τους τα εξηγήσω λίγο μήν με spamaroun.

Για  τους μεγαλύτερους βολεύουν καλύτερα τα Windows . 

Είναι ποιο απλά δεν έχουν κολλήματα  και είναι κάπως γνωστά λόγο των Windows στους υπολογιστές.

Κοίτα και εδώ μήπως γλυτώσεις τα μεταφορικά.

http://www.e-shop.gr/nokia-lumia-530-dual-sim-white-gr-p-TEL.008933

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...