DJJordan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω virtual pc με xp mode σε windows7 με εγατεστημένα driver συσκευών και προγράμματα που δεν δουλεύουν αλλιώς, πρόσφατα μου χάλασε μια RAM και την αντικατέστησα με μία καινούρια ίδιων χαρακτηριστικών και ίδιου κατασκευαστή, από τότε όταν πάω να ανοίξω τα virtual xp, μου βγάζει το εξής μύνημα: "Δεν ήταν δυνατή η επαναφορά του ΄Windows XP Mode΄, επειδή υπάρχει ασυμφωνία τύπων του κεντρικού επεξεργαστή ή γιατί δεν υπάρχει λειτουργία αναπαράστασης με βοήθεια υλικού στο σύστημα." και φισικά δεν ανοίγει, ένα άλλο λειτουργικό (όχι windows) που έχω στο virtual box δουλεύει κανονικά, γιατί συνέβη αυτό;
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τη μνήμη την εγκατέστησες εσύ ή την πήγες σε τεχνικό; Μήπως στο bios μηδενίστηκαν τίποτα ρυθμίσεις και απενεργοποιήθηκε η επιλογή που ενεργοποιεί το virtualization (Vt-X για INTEL ή AMD-V για... AMD ) Μπες και έλεγξε το ή κατέβασε στα γρήγορα αυτό το εργαλείο και δες τι θα σου πει. Δες κι εδώ.
harislinuxos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δες το BIOS πρώτα μήπως έχει απενεργοποιηθεί το virtualization. Αν δεν έχεις σημαντικα αρχεία στην εικονική, κάνε uninstall το XP Mode και ξαναεγκατεστησέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα