Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τα συμβολα αυτα οι εταιριες ηταν υποχρεωμενες να τα εχουν. σε συσκευες που η μπαταρια ειναι αφαιρουμενη τα κρυβανε πισω απ'αυτην, τωρα που σε πολλα η μπαταρια δε βγαινει αναγκαστηκαν να τα βαλουν σε εμφανη θεση.

απλα πλεον οι εταιριες δε θα ειναι υποχρεωμενες και αυτο εμενα προσωπικα δε με χαλαει... 

αλλωστε ηδη το Lumia μου στα settings-extras & info τα εχει και εκει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ήθελα να ξερα γιατί βρήκαν μερικοί πάλι λόγο να γκρινιάζουν...

Ρε σας άρεσαν τόσο πολύ τα CE, FCC κλπ; ΟΚ, πάρτε ενα μαρκαδόρο και ζωγραφίστε τα.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια τα συμβολα αυτα οι εταιριες ηταν υποχρεωμενες να τα εχουν. σε συσκευες που η μπαταρια ειναι αφαιρουμενη τα κρυβανε πισω απ'αυτην, τωρα που σε πολλα iphone η μπαταρια δε βγαινει αναγκαστηκαν να τα βαλουν σε εμφανη θεση.

απλα πλεον οι εταιριες δε θα ειναι υποχρεωμενες και αυτο εμενα προσωπικα δε με χαλαει... 

αλλωστε ηδη το Lumia μου στα settings-extras & info τα εχει και εκει. 

Fixed

• Like 1
Δημοσ.

Θα μειωθεί το κόστος κατά 1 ευρώ περίπου, που σημαίνει ένας λιγότερος κινέζος εργάτης στα εργοστάσια παραγωγής, που σημαίνει ότι κάνει κακό στην αγορά εργασίας! (Να πούμε και κανένα κομμουνιστικό).

Επίσης δεν το θεωρώ και πολύ καλή κίνηση γιατί αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύουν κάτι συγκεκριμένο που συνήθως πρέπει να φαίνεται με τη μία, όπως το "Μην πετάτε στα σκουπίδια". Πες λοιπόν ότι εγώ είμαι αδαής και δεν ξέρω ότι τα ηλεκτρονικά δεν τα πετάμε στα σκουπίδια, αν μου χαλάσει η συσκευή πως θα δω που πρέπει να το πετάξω; Τα σύμβολα θα είναι σε app που θα πει ότι δεν μπορώ να τα δω γιατί η συσκευή δεν λειτουργεί.

Poloi sosti paratirisi, autoi oi m@l@kes pou kathonte sta grafia kai apofasizoun prepei na einai poli zoa...

Δημοσ.

τι μλκ είναι αυτή πάλι;

τι μπούρδες θεέ μου και ασχολούμαστε ακόμα με τις μπούρδες αυτές. Εάν στράβωσε το μήλο11 ή εάν πούλησε το φυστίκι4s....

Και δηλαδή ρε φωστήρες νομοθέτες που "αγαπάτε" τον καταναλωτή εάν δεν έχει μπαταρία το βλαμμένο πώς θα δω για να το πετάξω "κατάλληλα";

Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος πλέον διοικείται απο marketeers και όχι απο engineers γιαυτό πηγαίνουμε κάργα και πρόσω ολοταχώς κατά διαόλου μεριά.... 
Άντε και εις ανώτερα...

Δημοσ.

Ξύνισαν οι Αμερικάνοι που μαθεύτηκε το φιάσκο με το σηματάκι της ΕΕ (CE), που το πήραν οι κινέζοι, άλλαξαν το Ε, κι από Certification Europe, το μετέτρεψαν σε China Export (ψάξτε το όσοι δεν το πιστεύετε!!!), και λένε "πώς να πλασάρουμε τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ made in China iPhone; ας κρύψουμε τα certification, κι ας αφήσουμε τους κινέζους να κάνουν ό,τι γουστάρουν!!!".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...