Προς το περιεχόμενο

Commodore Amiga με 118.000 δρχ. | Atari 2600 με 36.000 δρχ. | Τurbo-X PC με 98.000 δρχ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχχ ρε Δέσποινα με τα buck up σου.

Κάθε Σάββατο λέμε.....

ακομα μνημονευω με φιλους τον απιστευτα ωραιο και ταχυτατο τροπο ομιλιας της...

τα κλασερ μπροστα της....

παραδεισος :-)

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Νομίζω πως όσοι ζήσαμε αυτές τις εποχές σίγουρα δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ και πάντα θα λέμε να είμασταν πάλι εκεί

Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αλλα τότε είχα φτιάξει μια bbs αλλα δεν θυμάμαι αν ήταν με τον commodore η με pc και κάποια στιγμή είχαμε βρεθεί στα εξάρχεια για καφέ.

Δημοσ.

Πωπω, τι λετε τωρα?!

Φαγαμε τα νιατα μας εκει...

Spectrum γλυκοκοιταζα, αλλα οι γονεις με προσεξαν και ξοδευτηκαν για Amstrad 464 με κατσαβιδι για το ρυθμιζομενο κασετοφωνο!

Κατοπιν αναβαθμιση, Commodore 128, ναι, αυτον με την παραπανω μνημη (128kb) και την καλυτερη basic και το νεο εσωτερικο drive αντι της κασετας!

Μετα σας ριχνω στα αυτια! Atari ST και τα μυαλα στα καγκελα!

Εισαγωγη απο εξωτερικο, external drive με ειδικη καρτα-πλακετα για αντιγραφη παιχνιδιων και εφαρμογων παρακαλω.

Το τι εμποριο γινοταν, δεν περιγραφεται...Ετρωγα τα μαγαζια για καλες και φθηνες δισκετες.

Μεχρι και μουσικους ειχα γνωρισει (λογω του ενσωματωμενου midi του atari ST), που ειχαν τρελλαθει με το cubase, αν θυμαμαι το ονομα.

Στην σχολη σπουδαζα προγραμματιστης Η/Υ και εκανα μαθηματα σε IBM-286/DOS και οταν πηγα στην καθηγητρια εκτυπωμενη σελιδα με fonts και clip art απο τον Atari που ετρεχε εγγενως Mac Emulator και ειχε παμπολλες εφαρμογες desktop publishing (δικες του και mac) και ειδικη μονοχρωμη οθονη "υψηλης αναλυσης" 640*400 pixels!, η δασκαλα με κοιταγε με ανοιχτο το στομα και δεν πιστευε οτι το ειχα φτιαξει εγω!   

Δεν ειχε δει ποτέ της GUI. Εμπειριες που δεν πληρωνει ουτε η mastercard :P

Μετα δουλευα στην Στουρναρη για 5 χρονια περιπου, η πρωτη μου δουλεια, πωλητης Η/Υ, το 1992 και μετα τον στρατο, 1994-1998 στην γωνιακη Microland (πως να ξεχασω τα αλουμινοσκεπαστρα που βαζαμε στην βιτρινα καθε 17 Νοεμβρη), εως οτου αρχισει να απλωνεται η αγορα πληροφορικης με τα υποκαταστηματα σε διαφορες περιοχες της Αθηνας...οπου μεταπηδησα σε αλλη περιοχη.

Ναι παιδια, παιζει να σας εχω πουλησει Win 3.1 και μετα τα φανταστικα Win 95..., μεχρι και εξωδικο ελαβα απο την νεοσυστατη αν θυμαμαι BSA αλλα ο δικηγορος του Thomas ηταν πολυ εμπειρος (!), ευκολα καθαρισε :ph34r:

Το καρμα ομως φυγειν αδυνατον, ηρθε η υστατη τουτη ωρα να σας ζητησω συγνωμη για την παρανομια μεσα απο τις σελιδες του insomnia εν ετη 2014 :-)

Να 'στε καλα ολοι σας με τα νοσταλγικα σχόλια, σας ευχαριστω για το "ταξιδι" :-)

• Like 19
  • Moderators
Δημοσ.

Κλασσικο πλαισιο και αυτή τη φορα. :P Πραγματι ο ΦΠΑ ηρθε στην Ελλαδα 1,5 χρονο μετα την πρεμιερα της Amiga! Οπου να'ναι θα σας ερθει το γνωστο μηνυμα για πρόβλημα διαθεσιμότητας. :P

Μιας και αφενός η ψυχη του TS ηθελε εδώ το θεμα και αφετερου εγινε μια τοσο ζεστη "κουβεντα" με αναμνήσεις συμφορουμιτων (άλλες κατατεθηκαν, άλλες όχι), δε μου παει να το στειλω σε άλλη ενοτητα. Θα το κλειδωσω όμως αφου δεν αφορα προσφορα, θα προσθεσω και στο πρωτο ποστ μια γραμμη διευκρινιστική για να μην μπερδευεται κοσμος και τον στελνουμε αδικα να ψαχνει.

Αν καποιος θελει να συνεχιστεί η κουβεντα, ας μου στειλει με πμ τον συνδεσμο του νεου τοπικ να τον προσθεσω στο παρον ποστ.

:)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...