Προς το περιεχόμενο

Commodore Amiga με 118.000 δρχ. | Atari 2600 με 36.000 δρχ. | Τurbo-X PC με 98.000 δρχ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

---ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ "ΦΑΡΣΑ" ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΑΡΩΜΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ---

Εδώ :
http://newsletter.plaisio.gr/c/mv?EMID=08604NB9LS507U86H00S3QBP6&TYPE=HTML

Φυσικά όπως καταλάβατε δεν είναι προσφορά με την έννοια του thread, και ας με συγχωρέσει ο Matrixxx για αυτό, αλλά η "προσφορά" του Πλαισίου είναι η ποιο μεγάλη που έχω δει εδώ και πολύ καιρό (για εμάς του μεγαλύτερους που ζήσαμε εκείνες τις πραγματικά εκπληκτικές και αξέχαστες εποχές).
Ανεκτίμητο και ανυπολόγιστο το ειδικό της βάρος.
Ευχαριστούμε...

Επεξ/σία από matrixxx
τα κοκκινα...
  • Like 25
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ηταν οντως ωραιες εποχες..η Στουρναρη ειχε μια καποια αιγλη..κατεβαινες τις γιορτες και γινοταν της τρελης..απο την εισοδο του Πλαισιου μεχρι να πας στο πισω μερος..ηθελες μιση ωρα....

• Like 5
Δημοσ.

Εδώ :

Φυσικά όπως καταλάβατε δεν είναι προσφορά με την έννοια του thread, και ας με συγχωρέσει ο Matrixxx για αυτό, αλλά η "προσφορά" του Πλαισίου είναι η ποιο μεγάλη που έχω δει εδώ και πολύ καιρό (για εμάς του μεγαλύτερους που ζήσαμε εκείνες τις πραγματικά εκπληκτικές και αξέχαστες εποχές).

Ευχαριστούμε...

Χαχα πολυ καλο δεν τους το ειχα πλεον.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εδώ :

Ευχαριστούμε...

Νομιζω ότι χρειαζεται διευκρινησεις το τοπικ. Κατι που δεν βρηκα στα 10 λεπτα που εδωσα για να δω το λινκ.

1. Προκειται για μεταχειρισμένα κομματια;

2. Προκειται για νεες παραγωγες; Αν είναι νεες, προκειται για το original hardware η εχουν μεσα καμια πλακετιτσα 10χ5cm με προσομοιωση των πρωτοτυπων;

Ή

3. απλα είναι σαν να βλέπουμε ένα ντοκυμαντερ και δεν υπαρχει πραγματικα προιον προς πωληση;

Γιατι αν είναι απλα μια παρουσιαση της ιστοριας να εχουμε να θυμομαστε, είναι εντελως εκτος κλιματος της ενοτητας, θα πρεπει να το μεταφερω στην καταλληλη.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει καμια προσφορά για sinclair spectrum? Θέλω όμως αυτό με τα 48 ΚΒ RAM (με τις γομολαστιχες....)

"ZX spectrum 48K" της Sinclair.

Τον εχω ακομα αυτόν, αλλα δεν τον πουλαω. :P

(για την ιστορια, τον εχω απο το 1984 και δεν τον ειχα αγορασει από το πλαισιο!!! :) )

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι το κουμπί για να τα βάλω στο καρότσι;

(Ξέρει κανείς ημερομηνία του newsletter; Μήπως έκανε λάθος ο OP κι έχει λήξει η ισχύς του ; )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...