Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει πρόβλημα με τον επεξεργαστή

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και απο ψύξη που πάμε με τον 8370??????Γιατί αυτή που έχω δεν θα μείνει για πολύ

Απ`οτι είδα στα ίδια χρήματα είναι και ο AMD FX 9370 μήπως είναι καλύτερα μιας και μπαίνει και στην μητρική μου???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν εχει διαφορα απο τον 8350 οποτε δεν νομίζω να εχει θεμα.απλα με υψηλό oc θα τα βρεις σκουρα.

αν θελεις απλα να δοκιμασεις κατι αλλα σκεψου ποσα θελεις να δοσεις και θα δουμε μια ψυχτρα.

Θα ήθελα custom υδρόψυξη αλλα ξεφεύγει το θέμα οικονομικά.Μέχρι 110-120 ευρώ αλλα και πάλι δεν θα την πάρω τώρα απλώς να μπαίνει ένα πρόγραμμα

Τελικά σήμερα μπήκε ο νέος κάτοικος στην μητρική.Ο 8370.όλα στοκ και αμέσως stress test για τον φόβο των ιουδαίων.Κανένα πρόβλημα.Φυσέκι prime φυσέκι occt.Αύριο επιστρέφεται ο 8350 στον προηγούμενο κάτοχο του.Θερμοκρασίες με prime

post-244051-0-79191900-1418247599_thumb.jpg

• Like 1

Τελικά σήμερα μπήκε ο νέος κάτοικος στην μητρική.Ο 8370.όλα στοκ και αμέσως stress test για τον φόβο των ιουδαίων.Κανένα πρόβλημα.Φυσέκι prime φυσέκι occt.Αύριο επιστρέφεται ο 8350 στον προηγούμενο κάτοχο του.Θερμοκρασίες με prime

καλοριζικος

• Like 1

Καλοδούλευτος! Τελικά είχα δίκιο όταν έλεγα πίσω βουρ τον 8350 στον πωλητή ε? Τσάμπα ταλαιπωρία έφαγες φίλε, αλλά περασμένα ξεχασμένα!

Δώστου να καταλάβει!

• Like 1

Ευχαριστώ παιδιά.Είχες όντως δίκιο.Το παλικάρι είπε θα τον πάρει πίσω οπότε δεν τρέχει κάστανο.

Ελπίζω να έπεσα σε καλό κομμάτι

Ευχαριστώ παιδιά.Είχες όντως δίκιο.Το παλικάρι είπε θα τον πάρει πίσω οπότε δεν τρέχει κάστανο.

κανε το γκουγκλ εγω τον βρηκα αυτον οτι πρεπει να σεταριστη tjmaxx=71 αν ειναι στα 95 βατ αλλα ψαξε το και εσυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...