Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει πρόβλημα με τον επεξεργαστή

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κανε ενα βιος update στην μητρικη δες αν θα αλλαξει κατι.αν οχι.

πας και μητρικη και επεξεργαστη για ελεγχο αν εχουν ολα εγγυηση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σηκώνει η μητρική το 8350 και θέλει μικρότερο ας πούμε??

ακουσε με προσεχτικα καποτε ειχα ιντελ q6600 σοκετ 775 ρε και ποu δεν τον εβαλα στα ποιο επωνυμα μαδερμποαρντ εκεινης τησ εποχης να μην βγαζει με τιποτααααααααα πραιμ τελικα πεφτει στα χεριΑ μου ενα φτηνο μαδρμποαρντ τησ abit και τσουπ 24 ωρες πραιμ για χαβαλε η αλαζεις μπαιος αν υπαρχει κατι καλυτερο και ισως να θελεις και απντειντ τα μαικροκοουντς η συμβιβαζεσε και ανεβαζεις τασεις στα παντα για να τον δεχτει σωστΑ ΤΟ μαδερμπορντ σε επιπεδο παντα να μην ανεβαζεις ψηλες θερμοκρασιες

το οτι εβγαλε άχρηστες τοσες μητρικες δεν ειναι λογικο να φτενέ  οι μητρικες αλλα ο επεξεργαστης.

alldaynews πας και τα 2 για ελεγχο να εισαι οκ.μην σπας αλλο τα νευρα σου.

7640vBD.zip Από αυτό το bios και μετά τον υποστηρίζει η μητρική σου τον 8350. Δες ποιο έχεις και αν είναι κάνε update. Ακόμη και εαν το έχεις, κάνε ενα update ξανα μπας και δεν κάθετε καλά κάτι. 

Βγάλτον και ξαναβάλτον με πάστα στο κέντρο όσο έναν κόκο ρυζιού και ξαναδες τι παίζει.

Επίσης βγάλε και ξαναβάλε τα καλώδια τροφοδοσίας της cpu και της μητρικής μήπως ξελάσκαραν.

Και τελευταία αν μπορείς τσέκαρε και 1 άλλο τροφοδοτικό μπας και δεν δίνει πλέον σωστή τροφοδοσία (μην μου πεις ότι ο 6300 ήταν καλά, αυτός είναι 125w επεξεργαστ'ης και ο 6300 95w επεξεργαστής.. 

• Like 3

Δυστυχώς τροφοδοτικό δεν έχω άλλο.Εβαλα ένα beta bios και θα δοκιμάσω.Δυστυχώς και με το καινούργιο όλα στα default έβγαλε error στο occt.Δεν πείραξα τίποτα ούτε ρυθμίσεις ούτε καλώδια τίποτα

Δώστον πίσω να βρείς την υγειά σου φίλε μου.Πήγαινε και για ένα check και την μητρική&psu (να είσαι σίγουρος).Πάντως am3+ (ειδικά την σειρά fx 8000) και msi mobo δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια (από άλλους και από προσωπική εμπειρία).Αν μπορέσεις και τον αλλάξεις πήγαινε σε 8370 και πλήρωσε την διαφορά (καλύτερα binarismenos & καλύτερα temps από οποιονδήποτε 8320&8350).

Mια χαρά ειναι η μητρικη.. οχι δεν θα έχεις θεμα εαν πας σε αλλον. Απλα σταθηκες ατυχος. Ο πωλητης ειχε αναφερει οτι ειχε γινει oc ?

Πήγα στο πλαίσιο για τον 8370 αλλα δεν τον είχε δυστυχώς :mad: .Μου είχε πει αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο

Το παλικάρι είναι σωστός και θα τον πάρει πίσω

• Like 1

Ναι απο δευτέρα τα καλύτερα!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια άσχετα αν δεν έγινε τίποτα.Σας ψιλο(εως χοντρο)έπρηξα κι`ολας

Σιγα βρε, τίποτα στο skroutz πάντως λέει πως έχει απόθεμα το πλαίσιο online 209.90 euros.

Δεν το είχε γαμώτο πήγα απο εκεί.Αλλιώς το είχα πάρει.Θα τους πάρω την δευτέρα να μου το φέρουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...