alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέχρι στιγμής όσοι επεξεργαστές πέρασαν απο τα χεράκια μου και ήταν όλοι Amd δεν είχα κανένα πρόβλημα στο oc εκτός από τον συγκεκριμένο που μου έχει βγάλει το λάδι αλλα και σε default κατάσταση επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αν εχει θεμα και σε στοκ ρολογια να πας για ρμα.και να τσεκαρις και την μητρικη μπορει να εχει θεμα με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη.διαβασε αν εχει και αλλος τετοιο θεμα στο νετ.αν δεις οτι δεν παιζι τοτε ασαπ για ρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Σε default τρέχω occt ας πούμε και βγάζει error και με τον 6300 στα 4,6 ολα οκ.Και για να περάσει το τεστ ας πούμε ανεβάζω ρεύμα στο 1,357 χωρις oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Wow πολυ ρεύμα.. Παρακάτω δεν παεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Βγάζει error στο occt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν σκέφτεσαι να τον αλλαξεις ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να μην τον αλλάξω???Απ`οτι φαίνεται oc δεν παίρνει ιδιαίτερο αλλα πες ότι δεν τον ανεβάζω.Αλλα και στα default θέμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ε λογικά ειναι λιωμενος στο Oc.. Θα τον δώσεις πισω στον πωλητή η θα τρεξεις μονος σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Στον πωλητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλό κουραγιο.. Παλι σε 8350 θα πας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί και 8370 έτσι όπως έχω ταλαιπωρηθεί.Θα δούμε.Εχω πουλήσει και τον 6300 που είχα με oc genie όλα στο αυτόματο.Μπορεί και 8320 όλα πιθανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Α καλά πίσω οπως είσαι.. Δεν αξίζει να ασχοληθείς άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 δεν ειμαι ο πωλητης και μπορει να το επιβεβαιωσει και το παλικαρι ποθ ποσταρε το θεμα αλλα επιμενω ακραδαντα οτι ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα πολυ απλα δεν τον γουσταρει το μαδερμποαρντ μου εχει τυχει απειρες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πες ας πούμε ότι παίρνω καινούργιο 8350 υπάρχει περίπτωση να κάνει τα ίδια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
besttt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πες ας πούμε ότι παίρνω καινούργιο 8350 υπάρχει περίπτωση να κάνει τα ίδια?? 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα