Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όλα stock.Turbo off.Πόση πρέπει να ειναι η τάση???να ανεβάζω λίγο λίγο μέχρι το 1.35 ή παραπάνω

Σκέφτομαι και το άλλο αν είχε πρόβλημα ο επεξεργαστής δεν θα έβγαζε μπλε οθόνες η σε κάποιο bench έστω της κάρτας θα έκανε reboot??

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μένα δοκίμασε από 1,34-1,38(ξέρω μπορεί να φαίνεται πολύ αλλά είναι και ανάλογα το cpu που σου έκατσε) στα 4,0 ghz και turbo off.

Δημοσ.

Δηλαδή μέχρι που σκέφτομαι να τον επιστρέψω στο παλικάρι που τον πήρα.

Και καλά θα κάνεις αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρέψεις ότι όντως έχει πρόβλημα το cpu

Δημοσ.

Μου είπε πριν τον πουλήσει πήγε στο πλαισιο και έδωσε 20€ για έλεγχο και τον βρήκαν εντάξει.Εχει εγγυηση αλλα δεν θέλω να μπλέξω εγώ.

Δημοσ.

εγω τον 8320 με 1,24 ειμαι στα στοκ οπως δείχνει το cpuz και με 1.27 τον ειχα στα 4,2....occt περναγε μια χαρα και με θερμοκρασια καπου στους 50+ αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Τώρα έβαλα 1,35 στο bios και στα 3,44 στο occt error

6:30 λεπτά και συνεχίζει στο 1,35κατι

Το ότι θέλει τόσο ρεύμα είναι καλό η κακό??Στους 52 βαθμούς είναι τώρα

Δημοσ.

εγω τον 8320 με 1,24 ειμαι στα στοκ οπως δείχνει το cpuz και με 1.27 τον ειχα στα 4,2....occt περναγε μια χαρα και με θερμοκρασια καπου στους 50+ αν θυμαμαι καλα.

Θα σου έχει καθίσει τρελό κομμάτι.

Δημοσ.

δες προσεκτικα την μητρικη μην την εχει ακουση κανενας πυκνωτής καμια φαση αν μπορεις να δεις χωρεις να βγαλεις τπτ ψυχτρες.

Δημοσ.

Το ότι θέλει τόσο ρεύμα είναι καλό η κακό??Στους 52 βαθμούς είναι τώρα

Όχι απαραίτητα ,απλά δε σου έχει κάτσει και το καλύτερο κομμάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...